1 dag kvar

| Postat i: My Life In Words
Om mindre än 24 timmar sitter jag, Emma och Jennifer på väg mot Göteborg och till Joanna!! Helt galet! Jag är nu på väg till Västerås, där jag ska träffa mami sen åka med Emma och fixa naglarna. Stannar kvar under natten efter som vi åker från Västerås i morgon. Har längtat efter den här helgen i en hel månad nu! Annars har jag haft det super sen sist jag skrev här. Har faktiskt försökt uppdatera men den där videon började spela automatiskt så fort jag gick in i appen för att skriva. Nu orkade jag inte mer så tog bort den. Har i alla fall hänt massor, och jag är på toppen humör faktiskt!
Ni kan få lite bilder på vad jag har haft för mig sen sist.

tapas på en restaurang i gamla stan med mami och min moster som kom på besök i lördags.

Dejt med mitt hjärta i fredags. Middag ute, fika och sist bio.

Så här blir det när man försover sig... chailatte och en snickers till frukost. nyttigt värre. Här är det inget lchf heller, snarare hchf (high calorie high fat)...

Hahaha

| Postat i: My Life In Words
 

Tentadag

| Postat i: My Life In Words
Har suttit sedan tio - halv elva och skrivit tenta. Dock är jag inte ens klar än, men tror jag ska vänta med resten tills i morgon. Dessutom slutade min hjärna fungera mellan tolv till tre - halv fyra... Men nu har jag skrivit som bara den! Haha, ordbajsat men bättre än inget. Men som sagt så tar jag resten i morgon, vilket är en tredjedel kvar. Det är bara tre frågor så, annars skulle jag aldrig orkat räkna ut hur mycket det var kvar. Så nu ska jag kika lite på tv och käka sen blir det dubbelpass träning i dag med Mathilda. Först ut är ett indoorwalking pass och sen är det ett yoga pass för nybörjare. Så kommer väl hem vid nio igen. När min hjärna hade en breakdown tidigare idag passade jag även på att skicka in anmälningarna till våren. Det blev arbetsterapeut som första, spanska för nybörjare som två, pedagogik som trea och försökellärare som sist. Haha, vet faktiskt inte varför jag tog med den, men ville inte ta bort den när jag skulle skicka in. Så förmodligen blir det spanska till våren, eftersom det inte är sådan stor chans att jag kommer in på arbetsterapeut till våren heller... Även om jag verkligen vill det. Nej, nu ska jag äta innan maten hinner kallna helt. Puss!!

Ett allmänt inlägg om mina tankar

| Postat i: My Life In Words
Hello, hoppas alla har det bra. Själv blir jag irriterad på mig själv för att jag inte tar mig tid för att skriva... Oftast tänker jag mycket på vad jag ska skriva när jag sätter mig här för att skriva ett inlägg, men när jag väl ska börja skriva händer ingenting! Varför blir det så? Aja, det är mycket som händer och jag tror att det är så att jag inte orkar skriva allting vad som har hänt sen sista gången jag skrev. Just nu går mina tankar bara i skola och litteratur om sociokulturella ramar i barns utveckling och genusperspektiv eftersom det har jag tenta på nu på måndag. Ser inte alls fram emot den då jag satt tolv timmar med förra tentan. Men det känns som jag förstår de här böckerna lite mer än de förra vi läst, kanske också för de här är på svenska... haha... Dock tror jag inte ni vill höra om skolan generellt eller om just det här ämnet. Men på tal om någonting annat så har jag planerat att gå ut och gå en sväng. Hade planerat att göra det på förmiddagen, men var så seg så det får bli nu i stället. Gaah! Känner att jag behöver ut och få lite frisk luft! Jag skulle vilja ut och fota också, men jag vill ut och gå så det blir någon träning av det hela. Det var längesedan jag tog med min kamera ut på någont äventyr och speciellt så att den får lite luft och blir använd också så den inte bara ligger och blir dammig här. Jag kanske hinner med både och?! Det skulle ju vara super!! I så fall får jag skynda mig lite. Tycker det är tråkigt av mig att inte skriva saker när det väl händer någonting. T.ex. för någon vecka sen var jag ute på landet hos Jessica, men det fick ni inte veta. Förra veckan hade vi spelkväll och bullbak, men det har jag inte heller skrivit om. Igår hade jag och Mathilda en idolkväll då killarna var och hade killkväll med spel men det skrev jag inte heller om. Eller jag skulle kunna skriva om det nu men det orkar jag inte riktigt och tycker det är lite halvtråkigt om jag ska skriva ett inlägg som handlar om i går och jag inte skrev tidigare vad planerna var. Förstår ni? Men nu får det bli ett slut på det här. Jag vill bli bättre att skriva för min egen skull. För bloggen blir som en bearbetning av mina dagar och så får ju ni ta del av det! Nu ska jag ut och gå, puss och hej!
Tyvärr får detta bli ett inlägg utan bilder.