Frukost

| Postat i: My Life In Words
Mår sämre i dag än vad jag gjorde i går så ligger och kurerar mig så att jag ska kunna vara med i kväll! Har gjort iordning nyponsoppa med glass i för att få i mig c-vitaminer och tittar på kourtney & kim take Miami.

Puss och godnatt

| Postat i: My Life In Words
Har gosat ner mig i sängen och avslutar mun kväll med Kourtney and Kim take Miami och glass, så puss och godnatt!

Lammisar

| Postat i: My Life In Words
Ååh, vad jag längtar tills Sara får lammisar! Såg videon här nedanför för ett par dagar sedan och kom att tänka på att det är inte så länge kvar tills Sara får lamm, eller nja inte Sara men ni fattar.. Frågade henne när vi träffades när de brukar få lamm och det brukar vara någon gång i mars eller april, så det är inte så länge kvar! Hihi, alltid så kul att åka ut och träffa lammen, de är så himla söta. Det är nästan så att jag alltid vill ta med ett lamm hem. De brukar ha något lamm inne hos sig också som har blivit nekad av sin mamma så de får omhändetagna tills de klarar sig själv i hagen, så de kan man gosa lite extra med. Saras familj har så klart inte lammen i vardagsrummet som på filmen och lammen är mycket mindre eftersom de inte är så gamla.
 
 
Bilderna är från förra året

Klänningar

| Postat i: My Life In Words
 
Hello, mår mycket bättre i dag, awesome! Har ändå tagit det lugnt i dag eftersom jag fortfarande är förkyld och vill inte göra det värre tills i morgon. Så tråkigt att vara inne nu eftersom det är verkligen hur fint väder som helst ute! Skulle varit riktigt skönt att gå ut och gå, men känner att jag inte vill ta den risken. Jag har kollat på lite klänningar till studentkvällen, men har ingen idé hur jag vill att den ska se ut så det gör ju det lite svårare att hitta någon man verkligen vill ha. Jag har ju ändå hittat min studentklänning som jag ska ha på dagen och det är jag glad över, annars skulle jag ha världens panik över det nu. Det känns enklare att hitta en partyklänning till kvällen än att hitta studentklänningen.

Hehe..

| Postat i: Allmänt

Sjuk...

| Postat i: My Life In Words
Ligger sjuk i sängen, inte det roligaste med tanke på att jag har lov och vill kunna göra annat. Har knappt orkat vara vaken idag. Det här suger verkligen, skulle egentligen ha åkt och firat en kompis på hennes 19 års dag men så blir det ju inte nu. Aja, jag ska i alla fall vara frisk tills på torsdag har jag bestämt då det är 100-dagarsfesten. Har inte så mycket mer att skriva nu för tillfället men ville kika in och skriva något i alla fall.

Icicles

| Postat i: My Life In Words

Lilla Ransta

| Postat i: My Life In Words
 
Är hemma efter att ha träffat Sara och Lisa. Jag och Sara träffades lite tidigare och tog en fika på Johanssons, där det var meningen att vi skulle mötas, men det blev inte riktigt så eftersom tåget Lisa skulle åka med åkte i från henne tydligen (hon missade det). Så Sara och jag åkte till henne i Ransta. Jag hade helt totalt glömt bort hur mysigt det är i mitt lilla Ransta. Det känns fortfarande hemvänligt där även fast det var 3,5 år sedan vi flyttade där ifrån. Finns så otroligt många minnen där som både är bra och dåliga. Tur som är så är det mest bra minnen därifrån och det är väl det man ska ta med sig och minnas.

Feb. 25, 2013

| Postat i: My Life In Words
Det har inte blivit någon uppdatering nu under helgen för har inte setat vid datorn för Daniel har varit här och mobilappen har inte fungerar när jag har försökt under helgen. Har i alla fall haft en riktig mysig helg och det var otroligt skönt att tänka på att jag har lov i går kväll. Jag ska snart bege mig mot Sala för att träffa Sara, Lisa och kanske Elin. Ska nog försöka hitta en present till en fin vän som fyller 19 i morgon. Har dock ingen aning om jag jag ska köpa, men något bra ska jag väl ändå hitta!

Dagen lite snabbt

| Postat i: My Life In Words
 
 
Ursäkta för att jag inte har uppdaterat idag, har försökt via mobilappen men det har inte fungerat sedan jag uppdaterade appen. Sen har jag haft saker att göra hela dagen. Kan väl dra en liten snabbis av dagen. Började med att jag fick ansiktsbehandling av Lisa på hennes skola. Otroligt skönt att han en bästis som går en sådan linje. Fick behandlingen gratis då de skulle öva till diplomeringen, det var en ansiktsbehandling som innehöll syra så det var lite läskigt, haha. Men det gick bra och var super skönt. Efter det tog jag en snabb luch på subway för att hinna iväg till skolan där det var genomgång av hur vi ska skriva projektrapporten. Vi fick även våra efterlängtade studentmössor. Iiih, det börjar närma sig nu! Bara några månader kvar. Jag och JenJen gymmade efter skolan och ska även gymma i morgonbitti, hurtigt av oss! Hem snabbt efter träningen för att duscha för att sedan åka vidare till Sala och träffa tjejorna där ett tag. Var helt slut när jag var där, men hade det kul och fick höra en och annan sak, haha. Skrattar fortfarande, men känner att det kanske inte är så lämpligt att ta upp här i bloggen. Nu ligger jag i sängen och har nyss pratat med mannen min, hehe. Kom hem för en timme sedan och önskar bara att jag kunde gå och lägga mig. Men nejdå här ska det inte sovas heller, här ska det skrivas företagsekonomi! Jag har nämligen en uppgift som ska in i dag senast 23.59! Sen ska jag sova, hopppas den går hyffsad fort att göra, dock har jag känningar att det inte alls kommer gå fort att göra det. Aja, det återstår väl att se! Godnatt alla andra som förmodligen inte behöver sitta uppe och skriva på en fek uppgift.

Mitt underbara Grey's

| Postat i: My Life In Words
Tittar på Grey's Anatomy, jag tror Grey's ärligt talat är den bästa serien någonsing, älskar den! Om ni inte har sett den så måste ni ju se den, blir besatt av den! Det är så bra att den har säsongsstarten har börjat för då blir det ju liksom en bra onsdag, haha. Jag pratar även med mitt hjärta, saknar han så! Men på fredag får jag träffa han då han kommer hit. Längtar verkligen ihjäl mig, men det är ju inte så långt kvar. Snart torsdag och då har jag hela dagen upp planerad och sen är det ju fredag.

Vissa dagar har man bara bättre humör än andra dagar...

| Postat i: My Life In Words
 
 


Nya träningsbyxor

| Postat i:


Hittade ett par träningstights på hm idag när jag gick på stan med Sara. De kostade bara 199 kronor, sen hade jag kvar ett presentkort på 50 kronor som jag använde så det blev ju bara 148 kronor då. Skit bra, eftersom jag inte har haft egna långa träningstights utan bara kortare så nu slipper jag låna mammas. Awesome! I alla fall nu på vintern när jag är en blekfis och brukar bli torr om benen, då är det ju inte så kul att använda de korta om mamma också ska träna och vill ha de långa.

Feb. 20, 2013

| Postat i:
God morgon! Börjar inte förrän tolv idag också, men ska snart dra mig ner mot stan och möta upp frugan så ska vi äta tillsammans. Det är skönt för då behöver jag inte själv ställa mig och laga mat, tycker det är så tråkigt att laga mat åt mig själv. Blev ett litet snabbis inlägg nu, men måste gå nu. Skriver senare.

Sometimes all you have to do is smile

| Postat i:


Presentkort

| Postat i: My Life In Words
 
Stolt och njöd, har läst 160 sidor på två dagar så nu har jag i alla fall näst alla sidor som jag ska ha gjort tills imorgon. Jag fick även ett presentkort av mamma idag på erikslund shoppingcenter, som var på 100 kronor. NAAJS! Mamma fick det ifrån ett företag för hon var med och tränade där eller något liknande, men hon tyckte att jag lika väl kunde ta det och det säger jag inte nej till direkt.

Of To School

| Postat i:





Snart är det of to school. Jag har värsta träningsvärken i armarna idag! Riktigt skönt.. Mitt hår har även sitt egna liv idag. Men hörs senare!

Feb. 18 2013

| Postat i: My Life In Words
Är ny duschad och har precis satt på en maskin tvätt och ska snart laga någonting att äta. Skoldagen har varit riktig långtråkig. Det började med svenska och religion där vi visade upp våra filmer vi hade spelat in (filmen jag har redigerat hela förra veckan), det blev så uttråkande och titta på de filmerna i två timmar och alla har inte ens visat sina än så det blir förmodligen flera gånger vi ska titta. Sen efter lunch var det en till "film" vi tittade på i samhällen, det var en dokumentär om näthat som faktiskt var intressant men orkade inte koncentrerar sig hela timmen eftersom det ända vi hade gjort var att sitta ner och kolla på film. Sen var det en timme historia som gick ganska fort. Det jag ville komma med i alla fall var att det var en riktig tråkdag. Efter skolan gick jag och Jennifer över till gymmet och tränade, där av är jag ny duchad nu. Vi har betsämt att vi ska träna två gånger till den här veckan, vilket är bra för då kommer jag igång med träningen igen. Jag har ju inte tränat på 2-3 veckor nu för att jag har varit förkyld m.m. Så nu kommer jag ju iväg till gymmet eftersom jag ska träna med Jennifer. Jag har alltid svårt att komma igång när jag har haft uppehåll pga. någonting, men det blir ju lättare när man kommer in i träningen.

Söndagskväll

| Postat i: My Life In Words
Söndagskväll nu då och ska strax gå och lägga mig då det är måndag i morgon och det betyder en ny skolvecka. Det är skönt att det är sista veckan nu innan mitt sista sportlov, än så länge har jag inga planer under lovet så får ta det som det kommer om jag inte planerar något nu i veckan. Eller jo, förresen, det är ju 100-dagars festen på lovet som jag ska gå på! Men annars är inget inplanerat.
 
Jag fick redigera om filmen efter kalaset i dag, det var bara att ta sig i kragen och göra det. Så nu är filmen sparad och klar i alla fall. Har inte så mycket mer att berätta, jag ska krypa ner under täcket och läsa min bok som jag läser i engelskan. Faktiskt ganska bra, men jag tycker det är så långtråkigt att läsa. Det spelar ingen roll hur bra boken är, somnar nästan alltid. Men jag ska ha läst 200 sidor till onsdag så det är bara att sätta i gång då jag bara har läst ca 50 sidor nu.

WTF?!

| Postat i: Filmklipp

Jälva hevletes skit dator!

| Postat i:


Jahapp, nu är det bara lägga sig ner och dö för min del..

Slutsats: tiden bara flyger iväg

| Postat i: My Life In Words
Är hemma nu, kom hem för lite mer än en timme sedan. Jag satte direkt i gång med att redigera filmen igen och nu håller den på att sparas. Om det blir något fel den här gången så lägger jag mig ner och dör eller något liknande. Vi ska i alla fall alldeles strax i väg och hämta min bror och sen ska vi på min kusins 8 års kalas. Det känns som hon nyss var 5, helt sjukt! Tiden går alldeles för fort, min älsta kusin ska liksom bli 13 i år och det känns som jag nyss var 15. Jag fattar inte vart tiden tar vägen, märker nu att den bara flyger i väg! Snart är väl jag 40, haha. Hoppas att det inte går fort, vill ju hinna med mycket innan jag blir 40. Jag ska bli 19 i år och Daniel har precis fyllt 20 och vi träffades när jag var 16 skulle snart fylla 17. Det känns verkligen konstigt! Samtidigt som jag tycker att det var nyss vi träffades så känns det som att jag var pytteliten när jag träffade Daniel. För när jag tänker att jag var 16 så känns det som att jag var skit liten eftersom jag nu ska bli 19, om ni förstår vad jag menar! Jag måste börja avrunda det här nu för måste fixa mig lite innan vi åker. Kan ju dra slutsatens i alla fall att tiden bara flyger i väg!

Feb. 16, 2013

| Postat i:



Är hos Elinpelin och myser framför mello there for ingen uppdatering. Skriver i morgon i stället, ha en bra lördagskväll!

Jäkla Skit Dator

| Postat i: My Life In Words
Jäkla skit! Ååh, ogillar de datorer vi har fått i från skolan, vill snart slänga min i backen och hoppa på den! För några dagar sedan satt och och redigerade en film till svenskan och religionen när jag nästan var klar så hängde sig datorn och sedan stängde den av sig så fick starta om och börja om så händer samma sak. Blev alldeles för irriterad då så jag sket i det och sköt upp det till i dag. Idag när jag hade redigerat om hela skiten igen och skulle spara filmjäveln så stoppas programmet och det stängs ner totalt.. Nästan så att jag vill lägga mig ner och börja gråta, men det hjälper ju inte riktigt. Jag orkar verkligen inte göra om allting igen i kväll så får skjuta upp det någon mer dag, den ska ju dock visas på måndag så måste ju bli gjort i helgen. Säger god natt nu i alla fall, blev för irriterad på det här och är alldeles för trött för att göra något.

Fredagskväll!

| Postat i: My Life In Words
Gårdagen spenderade jag som sagt med habibi, vet ej om jag ska lägga till min framför men betyder tydligen min älskling och inte bara älskling. Habibi är ju dock på arabiska och inte på persiska som Daniel pratar så jag får lära mig vad älskling betyder på persiska. Än så länge kan jag bara två ord på persiska och det är "merci" vilket betyder tack och "salam" som betyder hej/goddag eller något liknande och vi har snart varit tillsammans i två år, hehe. Dåligt av mig! I vilket fall som helst så hade vi det mysigt i storstaden Stockholm, vi såg den nya filmen a good day to die hard som faktiskt var bra och efter det åt vi innan vi åkte hem till han. I morse vad det inte alls lika mysigt då jag var tvungen att gå upp sju fast jag började tolv för att hinna med bussen från Stockholm till Västerås som gick kvart i nio. Jag kom upp i alla fall och hann med bussen. Dock kommer jag inte få träffa Daniel förrän om en vecka, sorligt men inga ledsna miner nu för det är fredagskväll och jag ska bara chilla med livet här hemma. 

Ont om tid

| Postat i:
Glad alla hjärtans dag på er alla! Just nu sitter jag på bussen mot Stockholm och ska fira med mitt hjärta. Det blev lite tajt med tid innan jag skulle i väg till bussen kom nämligen hem kvart över tolv och bussen från Västerås till Stockholm gick kvart i ett, så jag hade en halv timme på mig. Jag gick till bussen från mig till stationen halv för jag skulle ha marginal, men bussjäveln var försenad så den kom inte förrän 34, jag försökte lugna ner mig lite och tänkte att det tar bara 6 minuter med buss till centralen så då hade jag ju i alla fall 5 minuters marginal. Men på grund av att busschauffören valde att köra i 5 km/h så tog det ju för tusen 11 minuter, så kom fram till centralen när klockan var prick kvart i så sprang till bussen till Stockholm, som jag sitter på nu. Jag hatar att behöva stressa, särskilt när det inte är mitt fel om det blir tajt med tid. Blir så jäkla irriterand då! Tur som var så hann jag ju med bussen, är lugn nu i alla fall. Jag har även hunnit sova på bussen så nu är det bara en halv timme kvar tills jag är i Stockholm!


Puss på er! ♥

Längtar till snön försvinner!

| Postat i: My Life In Words
Fettisdagen och jag har precis tryckt i mig en semla. Gick ner till hemköp och köpte semlor, fick gå ganska fort eftersom det snöar för fullt ute men lyssnade på musik så det var inga större problem. Längtade verkligen efter att snön ska försvinna så jag kan gå ut och gå igen istället för att vara på crosstrainern eller löpbandet på gymmet nu när jag gick till affären. För mig är ett sätt att rensa tankarna och ha egentid samtidigt som det är motion och träning så jag längtar att få gå ut och gå. Jag har heller inte tränat på två veckor för jag har varit sjuk och har fortfarande lite kvar av förkylningen, så jag längtar även efter att få träna! Men i alla fall så har jag även skickat in ansökan till högskoleprovet. Fick lite panik i morse för jag kom på att jag inte hade anmält mig till det, men sista anmälningsdagen är den 15:e februari så det är ju några dagar kvar. Jag hade även kommit på den bästa alla hjärtans dag presenten till Daniel, men så ska han komma och sumpa den. Så nu måste jag hitta något annat jag kan ge honom, om jag ens orkar komma på något.. Jaja, jag ska fortsätta kolla på Maria & Mindy nu. Ha en bra tisdagskväll!

MONDAAY

| Postat i: My Life In Words
 
Måndagskväll nu då och hur skönt är det inte att måndagen snart är över?! Jag har haft så jäkla ont i ryggen hela kvällen så har inte kunnat röra mig. Fytusan, hatar verkligen att ha ont i ryggen! Nu är det bättre så kan röra mig lite och kan sitta upp, men jag hade verkligen så ont så trodde jag skulle svimma. Brukar få ont när jag har mens, men det var längesedan jag hade så ont. I alla fall, just nu tittar jag på Topmodel Sverige och ska snart mysa ner mig under täckte för är så himla trött. Så nattinatt.

Detta gjorde min dag!

| Postat i: My Life In Words

Feb. 10 2013

| Postat i: My Life In Words
 
Idag kommer bli en riktig tråkdag, har plugg jag måste ta tag i så kommer försöka plugga hela dagen. Får väl se hur det går... Igår hade jag det bra i alla fall för på kvällen kom Johanna, Lisa, Frida och Elin hit. Vi lagade mat och kollade på melodifestivalen, tycker det bara blir sämre och sämre hela tiden. Fattar inte att Sean Banan går vidare, ser han hellre i pausunderhållningen än att han ska vara med och tälva. Efter mellon var det ju QX-galan, så det tittade vi också på och gjorde ordning frukt med smält mörk choklad som vi åt till galan. Det var super kul att träffa Elin igen, hade inte sett henne på en och en halv månad så saknade henne massor. Vi hade en riktig mys-gos-lördagskväll.

Gårdagens blider

| Postat i: My Life In Words
Hade det hur kul som helst i går! Vi var hos Johannas pojkväns kompis och var där hela kvällen/natten. Hittade ett skelett på toan som var lite dragen, haha. Sen missade vi bussen så medan de andra gick tillbaka tog jag och Lisa oss ett äventyr, svamlade om kring men hann med nästa nattbuss och till sist hamnade vi på subway till fyra. Så det var verkligen en lyckad kväll! 

FREEDAAG!!

| Postat i:












suddiga bilder och konstiga stopp-knappar, men det skiter vi i kväll!

Ge Mig!!

| Postat i:















Skype

| Postat i: My Life In Words
Jahapp, nu har jag precis testat att skype:a med p-vännen och dit gick ju totalt åt skogen. För det första fattade jag inte alls hur man la till någon så det fick han göra tillslut och sen visa det sig att han mick knappt fungerade så han hörde mig men jag hörde inte han. Sen börja han skylla på att det var min dator det var fel på, haha så typiskt han! Tar inte direkt åt mig för jag vet att han tror nästan alltid att han har rätt, men så är det inte riktigt. Det är bara det att han tydligen svårt att inse att jag också kan ha rätt, haha. Tycker att det är mer ironiskt att han inte kan inse det vissa gånger. Det gör han lite söt faktiskt. Känner att jag bara sitter och svamlar massor, kanske lite onödigt inlägg, men skit samma. Det var i alla fall lite tråkigt att det inte fungerade.

Feb. 07, 2013

| Postat i:
Tänkte summera dagen lite som vanligt började jag med fek på morgonen, men vi hade bara fram till halv tio efter det skulle vi tull bomben och heja på fram vigys innebandy killar i sm. I vilket fall som helst så slutade fek lektionen att jag skällde ut rektorn lite och vår lärare bröt ihop och börja gråta, så det var en aning kaos. På innebandyn förlorade killarna även fast de vann två av tre matcher, ologiskt enligt mig, men jaja. På eftermiddagen hade jag möte mes min mentor i projektarbetet och nu känner jag mig mycket lugnare. Nu ligger jag död i sängen och tittar på bästa VÄNNER! Så jäkla sköna hela bunten!

Onsdagskväll

| Postat i: My Life In Words
Onsdags kväll nu då och jag ska göra ett tappert till att plugga. Dock vet jag själv att det inte kommer gå så bra för är så otroligt trött. Idag gick jag i alla fall till skolan som började tolv och slutade två så det var skönt att den inte var så lång. Mådde sämre när jag kom hem, men mår lite bättre nu. Annars har jag lagat köttfärsås och spagetti, som blev riktigt bra enligt mig själv. Det verkade som att mamma och Lasse också tyckte om den när de åt, så pluspoäng till mig! För ett tag sedan fick jag ett sug efter en kladdkaka igen precis som igår, men har inte orkat letat efter formen och ska försöka stå på mig och gå starkt ut ur denna sockersugsfighten, haha. Det är nästan alltid så när jag har min vecka eller ska ha min vecka. Förresten så har jag även skickat in några sommarjobbsansökningar i dag, så får hålla tummarna att jag får något. Jag ska skicka in några fler också men orkar inte göra det i kväll.
 
Seriöst hur god ser ser inte den här ut att vara?!

Feb. 05 2013

| Postat i: My Life In Words
Har ingenting att berätta så har därför inte uppdaterat under dagen. Jag har legat hemma och varit sjuk i dag också, så har inte gjort så mycket. Det är lite bättre än vad det var igår så om jag mår ännu bättre i morgon så ska jag till skolan. Just nu ligger jag och kollar på Maria och Mindy på trean, senare är det även the new normal och Mindys project så har hela min kväll uppbokad framför tv:n.Det var så typiskt för jag har varit så sugen på kladdkaka och glass så när tog mig orken till att gå till köket och baka en kladdis så hittade jag ingen form. Jag letade ju efter formen innan jag blandade smeten som tur var, men blev lite besviken att det inte blev någon kladdkaka. Men ska titta på tv nu så pusspuss!

Är helt förälskad i den här låten!

| Postat i: Music

Mindfuck?

| Postat i: Allmänt

Helgen

| Postat i: My Life In Words
 Daniels tårta från igår
 
Hej, hoppas ni alla har det bra. Själv ligger jag sjuk i sängen och orkar inte göra någonting. Det blev ingen uppdatering i går, men hade lite fullt upp och sen mådde jag inte bra. Jag har haft en super bra helg i Stockholm i alla fall, dock hittade jag ingen plånbok i lördags. Vi åkte efter plånboksletandet till Billy som precis hade flyttat in i sin nya lägenhet och tittade på melodifestivalen, spelade ett sällskapsspel, åt mat och hade det allmänt trevligt. Lägenheten riktigt mysig och fräsh förutom badrummet då, men man är ju inte där så ofta. Jag längtar tills jag flyttar hemmifrån och har ett eget ställe liksom. Önskar att Daniel skulle bo själv också, det är så mycket skönare. Jag saknar tiden på Sigge när han bodde själv, det blir ju helt annurlunda och mer vuxet. I går var vi på en persisk restaurang med Daniels familj och firade hans 20 års dag vilket egentligen är idag, men eftersom det är skola och jobb och eftersom jag bor i Västerås var det enklare att fira det igår.Det var hur gott som helst, men man får så otroligt mycket mat så jag fick lämna halva tallriken.

Feb. 02, 2013

| Postat i:
God morgon eller ja god eftermiddag. Eftersom att jag är hemma hos Daniel är det standard att duscha, fixa sig osv vid den här tiden. Vi ska snart ner på stan när DK har duschat klart och förhoppningsvis shoppa någonting. Nu är det verkligen dags att köpa en ny plånbok innan min korthållare går helt sönder! Så jag hoppas att jag hittar det sen ska Daniel kika på några saker också. Jag mår fortfarande inte bra men tänker trotsa förkylningen! Ska fortsatta att fixa mig innan vi drar ut, tänkte bara kika in här först

Feb. 01, 2013

| Postat i:
Jag valde att stanna hemma idag från skolan för mådde inte alls bra. Mår inte så mycket bättre nu men mådde bättre runt tolv så Sara kom hem till mig då för att kolla runt i den nya lägenheten och senare gick vi ner och köpte biljett till 100-dagarsfesten. Det ska bli så kul och det börjar närma sig slutet nu. Tänk efter det kan man säga det finns de som har flera hundra dagar kvar! Blir ju lite taggad av det i alla fall. Jag osäker hela förmiddagen hur jag skulle gör om jag skulle åka till Stockholm eller inte men bestämde mig tillslut för att åka för jag hade ju redan köpt biljett. Har åkt i en och en halv timme nu så är alldeles strax framme.

It Is Friday

| Postat i: