pw

| Postat i: My Life In Words
Igår bestämde jag mig för att jag ska försöka komma igång med träningen igen, så direkt efter jobbet gick jag och en 45 minuters lång pw. Riktigt stolt över mig själv för jag hade sovit skitdåligt den natten så var helt död nästan när jag kom hem. Tränade magen också innan jag hoppade in i duschen. Jag känner faktiskt av lite träningsvärk i magen idag, yess! Haha.. På kvällen så träffade jag jenjen och åt på gränden och pratade om allting som har hänt de senaste veckorna. Helt sjukt att jag inte kommer träffa henne och de andra varje dag som jag har gjort under de tre åren under gymnasiet. I dag på förmiddagen var jag ute och gick också, det gick bra men kände av träningsvärk i låren. Fast det är inte så konstigt med tanke på att jag cyklar till jobbet varje dag vilket tar 20 minuter dit och så ska jag ju hem också, på det så gick jag 45 minuter med vikter, så det är ganska förstårligt. Efter pw i morse satt jag och mamma ute och åt lunch på gården, älskar vädret!! Snart ska jag bege mig mot jobbet, jobbar fyra till nio idag och börjar klockan sju i morgonbitti... Loveit... Puss och hej!

Söndagsångest

| Postat i: My Life In Words
Ligger i sängen för tillfället och har faktiskt lite söndagsångest. Jag skulle inte alls ha några problem med att vara ledig i morgon med. Men jag jobbar bara i fyra dagar sen har jag några dagar ledigt igen. Annars letar jag efter billiga sista minuten resor i augusti. Om det blir en resa så blir det ju inte förrän i augusti någon gång eftersom mitt sommarjobb slutar 8 augusti. Det kanske blir en longweekend i någon storstad i stället. Allting beror på hur mycket pengar jag orkar spara undan nu under sommaren eftersom den stora lönen kommer in i slutet av augusti. Känner att jag skulle behöva komma väg ett tag och verkligen ha semester. Får se om det blir någonting, det är ju ett tag kvar om det blir någon resa.
 

Midsommar

| Postat i: My Life In Words
 
Jag har haft den bästa midsommarn på länge. Vi åkte till Sara på landet för att fira där med massor av människor från olika håll, vissa från Sala, vissa från Möklinta och vissa från Västerås. Några av oss som var där kom tidigare för att förbereda allting och göra kransar. Det var faktiskt första gången jag gjorde en krans och tillslut blev det faktiskt en krans! Det tog dubbelt så långting jämfört med alla andra, men det blev en krans i alla fall. Dock använde jag den aldrig utan använde Elins. Det var mellan 15-20 stycken som kom och jag kände kanske hälften av alla, men det blev riktigt lyckat! Eller ja... Tills vissa tyckte det var en bra idé att klättra upp på taket och tyvärr ramlade en kille ner och landade rakt på ryggen. Jag var på en liten promenad med Daniel när det hände, men när vi var på väg tillbaka kom ambulansen och när vi var framme så kom även polisen. De andra som var där berättade vad som hade hänt osv. Saras hus är ganska högt så han föll från 7 meter rakt ner i marken. Även fast jag inte var där så var det hemskt och såg när de bar in han på bår i ambulansen. Tur som är så har han inte livshotande skador, men tyvärr fick han allvarliga skador men läget är sabilt. Efter olyckshändelsen så var det lite kaos ett tag, men senare på natten var allting igång igen. Så en liten sammanfattning så var midsommarafton riktigt rolig, förutom olyckan. 

Dessa beskriver mig väldigt bra!

| Postat i: My Life In Words











Dagen gick bra!!

| Postat i: My Life In Words
 
Dagen har gått hur bra som helst!! Allting har nästan bara flutit på utan några större problem. Kan säga att jag var ganska orolig när jag kom dit vid två pga att jag inte hade så stor koll, men pratade med en ordinarie som jobbade så skrev ner de han sa så jag kom ihåg det. Innan jag började jobbet så hann jag med en liten solning på gården på förmiddagen. Nu blir det senaste avsnittet av awkward och sen sängen för jag börjar klockan åtta i morgonbitti så puss på er!

Trött

| Postat i: My Life In Words
 
 
 
Dötrött i både kropp och huvud. Sov så otroligt dåligt i natt och så skulle jag upp tidigt och jobba idag. Jobbet har bara rullat på, imorgon jobbar jag eftermiddag och kväll. Får se hur det går, ska vara på andra sidan som jag inte har varit på än och jag ska vara där själv. Känns som att det kan bli lite kaotiskt i morgonkväll, haha det återstår och se. Ikväll ska jag bara ta det lugnt så jag orkar med morgondagens alla händelser. 

Sjuk Sjuk Sjuk

| Postat i: My Life In Words
 
Älskar det är fint väder och jag ligger inne och är sjuk... Finns absolut inget bättre. Men har ingen tid att vila upp mig på för i morgon börjar jobbet på riktigt. Så sjuk det får jag vara efter jag har jobbat klart, alltså vecka 32. Letade också reda på när jag börjar om jag kommer in på ki till hösten så börjar jag inte förrän vecka 36. Vilket gör att jag har nästan 4 hela veckor ledigt!! Det är helt underbart. Trodde jag skulle få gå från jobb till skola på en gång, men så var det inte. Den här veckan som kommer så jobbar jag bara fyra dagar, sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Resten av den här dagen kommer bestå av att vila upp mig tills imorgon

Blää

| Postat i: My Life In Words
 
Ååh, orkar inte!! Är helt förskyld och orkar inte göra någonting i princip. Jag hostar och det kilar i halsen konstant, rinner och svider i ögonen också. Kulkulkul!! Blev aldrig att jag orkade fixa till bloggen igår, kanske händer ikväll istället, who knows... Orkade inte göra någonting igår heller så sov stora delar av dagen, satte in pengar på mitt konto i alla fall, men inte så mycket mer. Vi kollade på "Du gör mig galen" (Silver lining playbook) igår, den var inte alls som jag hade förväntat mig men tyckte den ändå var bra. Trodde den skulle handla om något helt annat, så blev förvånad och förstod inte alls i början vad som hände eftersom jag inte visste vad den skulle handla om. Om jag inte fixar bloggen ikväll så kommer jag säkert se på någon annan film, måste försöka bli frisk också. Jobbar måndag till torsdag så vill gärna orka med det!

Fuck cancer!!!!

| Postat i: My Life In Words
Så otroligt värd att titta på! Hata cancer!
 

Första gästerna!

| Postat i: My Life In Words



Halloj, har blivit riktigt förkyld och har ont i halsen... Igår kom två av mina finaste vänner, Elin och Sara, hit till Stockholm. Vi hade det riktigt bra, synd bara att det regnade i stort sätt hela dagen. De tyckte i alla fall att lägenheten var fin och var glada för min och Daniel skull. Det var jättekul att träffa de för har inte setts på flera veckor! Efter de hade åkt hem igen så somnade jag på soffan. Sov hela kvällen också, vaknade vid åtta så några mackor sen somnade jag igen. Ska ta och äta frukost nu sen hoppa in i duschen. Måste sätta in lite pengar på mitt konto idag sen hade jag tänkt att gå och kika lite i gallerian. Ska försöka ha tid att fixa om bloggen idag också!

En till lång dag...

| Postat i: My Life In Words
Det blev en lång dag igår med. Jobbade tydligen nio timmar då med. Det blev kaos också då jag hade blivit dubbelbokad, så samtidigt som jag skulle gå sista intro dagen så skulle jag vara själv på andra längan. Det blev löst tillslut som tur var, direkt efter jobbet åkte jag till vår lägenhet, på tåget fick jag även sällskap av en kompis som skulle jobba. Så det var skönt, för jag brukar i vanliga fall inte ha någon att prata med eller att åka med när jag ska till Stockholm. När jag kom till lägenheten så var det ett bombnedslag i hela lägenheten, så har röjt undan dey mesta och monterat ihop möbler. Senare på kvällen kom Daniel hem och hjälpte till. Idag valde jag att ta en paus för att sola i det fina vädret, nu är vi på väg till Ikea för att köpa lite småplock som vi behöver.

Låång dag!

| Postat i: My Life In Words
Jag kom hem för en timme sedan, efter att jag har jobbat i nio timmar. Började klockan tolv och slutade klockan nio, så är en aning trött nu. Imorgon börjar jag klockan sju och slutar klockan fyra så det blir en lång dag i morgon med. Efter det så åker jag till lägenheten och stannar där veckan ut. Det mest patetiska är ju att jag slutade ju skolan i fredags så jag bör fortfarande vara i det tillståndet att inte ha något problem med att jobba. Dock gick jag bara i skolan 2-4 timmar per dag i ett helt år så jag är inte van att jobba i 8 timmar med en halv timmes rast, eller ja idag jobbade jag ju tillochmed i 9 timmar. Haha, ännu värre! Men jag hoppas att jag snart kommer in i rutiner och klarar av att jobba längre utan att dö när jag kommer hem. Nu blir det sängen för ska upp halv sex i morgonbitti så puss och godnatt på er!!
 
usch måste tvätta håret i morgon, asäckligt!
 

Halsband

| Postat i: My Life In Words
Idag har vi varit i vår nya lägenhet och flyttat in alla våra saker. Efter flytten så åkte vi hem till Daniels mamma igen där hon hade lagat massor med mat. Haha, det blir alltid så när man är hembjuden till någon. Daniels kusin från Iran var också där och hon ska vara här i Sverige under sommaren. Innan vi skulle gå så kom hon med presenter till alla, så himla snäll och gullig! Jag fick ett så otroligt vackert halsband som hon själv har gjort. Förstår inte hur någon kan ha tålamod att sitta och göra det för hand. Måste bara ge beröm för hur kreativ hon är!
 
 

För jag har tagit STUDENTEN!

| Postat i: My Life In Words
Vår vagn!
Angelinas motto: Go hard or go home
Finaste Machacny
Jag och Emmisen
Bästa S3B!
Mina bästa blondies!!!
Lyckliga på studentfrukosten
Glada studenter! Bästa S3B!!
Gråter varje gång jag läser alla fina kommentarer/hälsningar!
 
Jag har seriöst haft en av de bästa dagen i mitt liv! Har haft så kul och varit så lycklig så det går inte ens att beskriva med ord hur jag har känt. Studentdagen började med studentfrukost hos Jennifer och redan då började nästan tårarna komma så fort jag tänkte på att jag var tvungen att skiljas från alla fina människor. Sedan fortsatte firandet i skolan ett tag innan det var dags för utspring, vilket enligt mig blev helt misslyckat! Min klass skulle springa ut sist men sprang ut direkt efter första klassen och ingen märkte att vi sprang ut... Jaja, vi hade åtminstone sjukt kul på flaket, dock brände jag sönder hela axlarna men det var lugnt värt det!! Sjöng och var allmänt glad över allting, bästa känslan! Råkade somna ett tag hos min moster efter flaket, men det var värt det! Behövde den lilla tuppluren då. Innan krogen var vi hos en klasskompis och förade lite innan vår limmo som vi tjejer hade beställt kom. I slutet av dagen blev det lite långdraget för mig, vi kom ju in på bmb redan vid tio så jag gick hem redan vid ett. Enligt mig gjorde det inte så mycket, för jag hade den bästa dagen jag någonsin kunnat drömma om och blev mycket bättre än vad jag hade tänkt mig!

I morgon är det min tur!!

| Postat i: My Life In Words
Imorgon smäller det!! Helt sjukt! Jag har helt blandade känslor, det kommer bli så jobbigt att veta att jag inte kommer träffa alla varje dag och skratta med mina bästa vänner så jag gråter och får ont i magen varje dag. Men hela den här veckan har varit underbar, har haft den bästa veckan med mina classmates! I tisdags hade vi poolparty i regnet så det var inte så många som badade. Sen på kvällen var det maskeradfesten, tyckte det var ganska tråkigt överlag men vi gjorde det kul! Drog hem ganska tidigt för jag inte orkade trängas bland allt folk. I går var jag på fotografering och på kvällen drog jag med Daniel och några av hans kompisar till plexfesten, dit kom även Mimmie och Emma också! Hade det riktigt trevligt och det var kul att träffa andra som jag inte har träffat på länge. Idag har jag varit och fixat flaket med klassen och sen på kvällen tog jag och Daniel en cykeltur, mys på hög nivå! Har egentligen inte alls varit så nervös över studenten men känner att det börjar komma nu. Ska göra de sista förberedelserna nu innan jag ska sova. Puss och kraam!
 
Känner mig som Angelina ser ut på bilden, så nervös samtidigt så exhalterad!
 
 

Gröna Lund

| Postat i:
Hade det verkligen hur kul som helst igår på grönan. Vi kom dit till tolv när de öppnade och stannade till sju, sen fick det vara nog. Det märktes att jag inte hade åkt bergochdalbanor på länge för jag var verkligen skit rädd när vi åkte vilda musen. Men jag vågade faktiskt mer sen! Åkte bland annat insane två gånger och vågade mig upp i eclipse. Fyfan säger jag bara om eclipse, tänker aldrig mer åka den! Trodde inte den skulle vara så läskig, men det kändes verkligen som jag var nära på att svimma. Haha, usch! I slutet spelade vi på hjul, dock hade jag ingen tur med mig och vann ingenting.




Glader

| Postat i: My Life In Words
 
Är så otroligt glad just nu. Faktiskt ovanligt glad, det är min mensvecka och jag är gladare än vad jag brukar vara. Kanske för att det är fint väder och känner av sommaren. Kanske för att jag vet att jag inte har några måsten längre i skolan, eller kanske för att jag ser fram emot veckan som kommer. Det kan ju vara allt också det här som gör att jag är ovanligt glad kom jag på nu när jag skrev det. Även fast jag har vart grinig över att jag vet att jag inte kommer kunna dricka något om jag inte vill ha ont i magen så har jag bestämt mig att jag nu inte ska låta det förstöra allting. Man kan ju faktiskt ha kul utan alkohol också!! Dessutom kommer jag ju spara pengar på att inte dricka heller, höhö. Ikväll blir det en myskväll hemma, ska kanske titta på någon bra film, och i morgon ska vi till Gröna Lund med de flesta från klassen. Haha, längtar verkligen! Imorgon kommer även min bebo och stannar hela veckan ut, och det längtar jag lika mycket efter! Längtar efter allt så mycket, allting är så himlans bra nu! Haha, ska kolla runt om det finns någon bra film som jag kan kolla på. Pusspuss!

Blev ingen utgång...

| Postat i: My Life In Words
Skrev ett inlägg igårkväll på blogg.se appen, men när det väl var klart fungerade det inte... Det var riktigt mysigt hemma hos Jennifer med alla tjejorna, men tyvärr så vill min mage fortfarande inte samarbeta med mig när jag dricker alkohol så jag kom inte ens ut på krogen. Alla hade köpt med sig frukt, bär, ost och kex hem till Jenkan och så spelade vi lite "spel", så som jag har aldrig och pekleken. Haha, tillslut blev det dansstop också. Även fast jag inte kom ut så är jag nöjd över kvällen och jag är tacksam över att jag har så omtänksamma människor runt mig! Hörde förövrigt att det var aslång kö och det tog lång tid innan man kom in. Jag hoppas alla andra hade det kul igår också och slapp magont! Har bestämt mig att jag inte ska dricka något mer innan studenten nu, för jag orkar inte försöka trotsa magen fler gånger. Det blir bara misslyckat varje gång.
 
 
 

Avslutningsmiddag och Mösspåtagning

| Postat i: My Life In Words
Som vanligt blir det ingen uppdatering när det väl händer saker.. Fy vad tråkig jag är!! Haha, men igår var det mösspåtagning och avslutningsmiddag. Jag kan knappt fatta att det snart är över! Det är bara 6 dagar kvar idag. Det var super mysigt igår i alla fall och alla var såå fina! Studentklänningar, mössorna och kostymer. Började nästan gråta när våra mentorer höll tal, jag ska alltid vara så känslig. Det var tre-rättersmiddagen men om jag ska vara ärlig var det inte det godaste jag har ätit. Eller jag blev mest besviken på efterrätten som inte smakade någonting, det skulle föreställa vitchokladmousse och hallonsås men moussen smakade bara som övervispad grädde... Efter middagen träffades de flesta i klassen på world of beer. Vi hade det riktigt trevligt, stannade där till halv-kvart i tolv innan vi som var sist gick hem. Idag är planerna att ta det lugnt till kvällen och sen gå ut med tjejorna från klassen. Det är bara för skönt att slappa en heldag utan att känns sig stressad över plugg och uppgifter som ska bli klara. Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting! Pusspuss!
 
Så fina!!