Mar. 31, 2013

| Postat i:
Igår åkte mamma och Lasse ner till västkusten så jag och Daniel blev kvar ensamma här hemma. Vi tog oss en tripp till Erikslund och letade efter ett par svarta jeans till mig. Tillslut hittade jag ett par på jc som satt bra på mig, de kostade 299 eftersom man fick 100 kronor rabatt om man var medlem eller blev. Så det var bra! Senare på kvällen gick vi och såg Croodarna på bio. Jättegulligt film, och ganska roligt. Vi fick biobiljetter i påskägget av mamma så valde att använda de på en gång, haha. När vi kom hem så var Sex And The City 2 på fyran som jag tvingade Daniel att se, tror faktiskt att han tyckte den var helt okej och smårolig. Idag blir det att plugga, Jennifer ska försöka färga håret på mig och sen packa inför imorgon! Är så taggad, haha, det ska bli så jäkla kul!

Glad påsk!

| Postat i:


Glad påsk på er alla och hoppas ni får en fin påsk! Vi ska äta middag här hemma straxt med Lasses barn som kommer och så kommer Dennis och han kanske har med sin flickvän och så ska Daniel också komma. Tror det inte blir typisk påskmat, men ska bli gott i alla fall. Idag är det också bara 70 dagar kvar i gymnasiet för mim del och på måndag är det ju somsagt studentkryssning, det ska bli såå kul! Kom på att jag måste hinna måla naglarna nu innan alla kommer så puss puss

För ett bra tag sen

| Postat i: My Life In Words
Åkte till Ransta efter skolan igår och träffade Elin och Lisa. Vi gjorde väl inget speciellt, men det behövs inte när jag är med de för vi lyckas ändå ha så kul i alla fall. Pratade massor om de gamla tiderna när vi gick på låg- och mellan i Ransta, haha vi kan inte ha haft alla hästar i stallet på den tiden. Tror vi inte har det nu heller, men då var det värre. Så jäkla puckade saker man gjorde när man var liten och när man tänker tillbaka nu så undrar man hur man ens kom på tanken. Dessutom så trodde man att man var så jäkla tuff, hahaha. Vi pratade om en gång när Lisa och jag var ute så kom en tjej på cykel, som varken jag eller Lisa gillade, och när hon hade cyklat förbi så sa hon fjortisar till oss, Lisa ropade tillbaka amenduråå! och visade upp sitt fina lång finger åt henne. Efteråt så tyckte Lisa att hon var så cool bara för att hon hade pekat fuckyou till henne, hahaha vilken tuffing! Samtidigt kunde vi vara så jäkla elaka mot andra som vi inte tyckte om, men vi fattade väl inte bättre då så vi får väl ha det som ursäkt och bortförklaring. Skönt att vi har växt upp en aning sedan dess! 

Stackars liten

| Postat i:



HAHAHAHAHAHA, ååh stackare!! Verkligen jobbigt läge! Jag tycker så synd om henne, varför hade hon inga kläder på sig?! Detta får avsluta min kväll, så puss och godnatt!

Underskattat!

| Postat i:


Köttbullssmörgås är såååå underskattat!! Har precis gjort ordning det och sitter nu framför tv:n och tittar på Grey's som får bli min avslutning på den här dagen. Inte världens smickrande bild, men det får ni leva med! Förresten så kom jag på att förra inläggets titel kanske inte så passande när jag läste början nu men hade ju lite problem i slutet där så därför tänkte jag bara på problemen då. Jag har fått anti-inflammatoriska tabletter från mamma för hon trodde att det kanske är en inflammation jag har i tandköttet.

Problem..

| Postat i: My Life In Words
Igår hade vi en sleepover hos Jennifer kompis som förtillfället är i Miami. Vill också dit!!! Kan någon bara ta mig dit, lovar är inte till så mycket besvär! Vi slängde ihop en carbonara och senare åt vi frukt och choklad, att det kan vara så gott! Vi hade en riktig myskväll, kändes att det verkligen behövdes nu mitt i all stress i skolan. I morse fick vi även lite finbesök av en lillkille. Ååh han var för söt, jag skulle lätt kunna gömt han i min jacka och tagit med han! Idag har jag och Lisa gått runt på Erikslund för att försöka hitta någonting att ha på sig till studentkryssningen, hittade en tröja tillslut. Nu vet jag dock inte om jag vill lämna tillbaka den för tyckte den var så dyr, tycker alla kläder är så dyra nuförtiden det var bättre förr när jag inte slösade pengar på att åka till Stockholm. Jag ska höra vad de andra tycker om den innan jag bestämmer något. För att byta ämne för att ha någonting att skriva om så har jag så otroligt ont i tandköttet så jag vet inte vart jag ska ta vägen, det har kliat sedan i söndag och efter det har det också börja värka och göra ont. Jag har världens lust att bara ta en tång och dra ut tänderna på vänstra sidan för jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Hello there!

| Postat i: My Life In Words
 
Satt på bussen i morse med Joanna när vi upptäckte denna fina pärla, nu menar jag alltså registreringsskylten. Lite awesome var det! Efter skolan åkte jag och Jennifer till Jessica för att hämta lite.. alkohol... Nejmen, vi lämnade det förut i hennes bil när vi firade Angelina och så lämnade vi hennes matte böcker eftersom stackarn är sjuk! Det var även jag som körde, haha, lite ovant att sitta bakom ratten när jag inte har gjort det på två månader så. Men vi lever ju fortfarande och det blev inga krockar heller så det är ju bra!

Jahaja..

| Postat i: My Life In Words
Längesedan nu! Har haft massor och göra, pluggade matte hela lördagen även fast jag inte ens läser matte nu i trean, men har ju HP snart och måste få igång matte tänktet lite. Måste bara säga att det är förtusan inte kul med mattehelvete om man inte fattar! Åååh, blir såååå arg när jag inte fattar varför det är massor av bokstäver här och där och helt plötsligt blir det andra bokstäver! Kommer förmodligen ändå aldrig behöva använda de formlerna senare.. Aja, har pluggat hela dagen idag också, skittråkigt jag vet men har tyvärr inget annat att berätta för så ser min vardag ut för tillfället och kommer väl göra det fram till studenten. Ska försöka vara lite positiv nu i alla fall, blev irriterad när jag började skriva om matteskiten, så allt blev bara negativt känner jag.. I morgon ska jag i alla fall unna mig en tjejkväll med Jenkan, Em och frugan min! Mycket trevlans ska det bli i alla fall, måste ju ha något som lyser upp min vardag när jag inte är nergrävd i allt plugg. Ska även till Erikslund på onsdag och jag hoppas innerligt att jag ska träffa mina tjejor från Sala-trakten på torsdag!! Har inte träffat alla de på jag vet inte hur länge, blir lite ledsen i ögat faktiskt att inte ha varit med alla de samtidigt! Sen är det påsklov och om en vecka är det studentkryssning!!! WIIIHOOOO! Så har ju massor av saker som kommer lysa upp vardagen framöver i åtminstone en vecka! Ska börja avrunda nu, vet knappt alls vad jag själv skriver men det väntar en skön dusch i alla fall sen blir det sängen!!
 
Skitmatte...

Mar. 22, 2013

| Postat i:


Ååh underbara fredag! Idag var det en föreläsning om mdh och deras program på morgonen och sedan slutade vi. Så det var ju skönt! Solade innan jag gick hem, har lite färg på kroppen nu och har inte bränt mig heller! Nu är jag i Stockholm hos min darling. Jag åkte med tre bussen från vässan så kom hit vid tjugo i fem. Dumt nog började jag läsa engelska boken i bussen vilket resulterade i att jag blev åksjuk och sov hela resan. Jag mår fortfarande dåligt, dock vet jag inte om det är på grund av åksjukan eller om jag börjar bli sjuk för jag har haft ont i huvudet förra dagar i rak och varit tröttare än vanligt. Ikväll står fotboll på schemat, Sverige-Irland för er som inte har koll på det! Puss och Kram!

Thuursdaay

| Postat i: My Life In Words
Hola amigos, hoppas ni har haft en bra torsdag! Min har varit lite förlång enligt mig själv, men jag lever ju fortfarande. Känner mig en aning oseriös för tillfället men är nog bara för att jag nyss pratade en snabbis med Emma.. Var nere på stan och köpte silver balsam i dag, köpte just balsam eftersom det känns som mitt hår behöver mer vård just nu än vanligt silver shampoo. Träffade på en gammal klasskompis också, så pratade en hel del innan hon skulle förbereda kvällen i Igor. Hon skulle nämligen gå runt och servera drinkar eftersom det var vernisage mellan fem och sju. Efter det tog jag mig en låång fika med Lisa, satt i två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord ungefär. Eller nja, inte allt där imellan.. Blev så jäkla hungrig innan Lisa kom så tog en bagel med kyckling på espresso house när vi fikade, var så otroligt god! Har inte ätit de förut, men blev positivt överraskad över hur god den var. Jag hade nämligen inte så stora förhoppningar så.

Nattinatti

| Postat i:


Är så trött att ögonen går i kors! Så ska sova nu, ska ju upp tidigt i morgon och kriga igenom ännu en till fek lektion. Måste tillägga att håret blev ok, enligt mig blev det en aning gult men det tyckte ju inte mamma som alltid vill vara så snäll. Ska köpa Björn Axéns cool silver balsam och hoppas att det det gula går bort lite. Som det ser ut nu så fungerar det just nu men vill inte gå runt så här hela tiden. Förresten har det ploppat upp massor av finnar i fejjan, blir så trött på det måste köpa en acne kräm! Åt ju piller förut för acne, men slutade med de eftersom jag inte kunde sola när jag åt de, skulle inte dricka så mycket mjölk och andra mjölkprodukter och andra saker. Men nattinatt nu!

Scaaryy

| Postat i: My Life In Words
Sitter med hårfärgen i håret nu och väntar på att jag ska få gå och tvätta ur det. ni förstår inte hur jäkla nervös jag är, börjar nästan gråta när jag bara tänker på att det kanske går åt skogen!! Försöker tänka positivt i alla fall för det finns ju i alla fall en liten chans till att det kommer bli bra! Nu är det bara 10 minuter... SCAARYY!!

Solat och pluggat

| Postat i: My Life In Words
Somsagt så vaknade jag tidigt idag för att få saker och ting gjorda idag. Ställde klockan på åtta och gick upp ungefär en halvtimme senare. Jag gick iväg och solade nästan på en gång, inte direkt så att jag har fått någon färg nu men lyckades i alla fall inte bränna mig så det känns ju bra! Några gånger till så har jag nog fått lite färg åtminstone. Efter solningen har jag tvättat och pluggat hela tiden. Så det är ett stort plus i kanten! Ska åka iväg och handla med mamma om en och en halv timme, så då blir förmodligen hårfärgen också köpt, om jag vågar det förstås är lite tveksam till att göra det. Men det återstår en och en halv timme till pluggande innan en paus och sedan ännu lite mer pluggande innan jag tar kväller.

Mar. 19, 2013

| Postat i: My Life In Words
Hello, har setat hela eftermiddagen och jobbat med mitt projektarbete. Projektrapporten ska vara inskickad den 11/4 och det är ju mindre än en månad kvar. Har lite smått panik för började med rapporten igår och jag är inte ens klar med själva arbetet så kommer få prioritera det högst just nu tills jag har lite mer koll och ordning på det hela. I alla fall så tar jag kväll nu och ska kolla på tv en stund innan jag kommer somna, så jäkla trött. Hade tänkt att gå och sola, men har somsagt varit upptagen med annat så det får bli en annan dag, kanske imorgon? Har hemma studier imorgon så har ju lite tid då. Ska faktiskt ändå gå upp ganska tidigt så jag får någonting gjort imorgon. Det brukar alltid bli att jag inte gör någonting när jag väljer att sova ut så det är lika bra att gå upp hyfsat imorgon. Ska även åka och kolla på hårfärger för orkar inte riktigt gå till min frisör och färga, hon skulle ha 900 kr för att färga utväxten och jag vill inte lägga pengarna på det just nu men samtidigt orkar jag inte ha utväxt. Så det kommer bli spännande, är dock otroligt rädd för att det kommer bli helt fel och ändå behöva gå till frisören för att fixa till det. Men puss och godnatt nu!

Mumsigt

| Postat i: My Life In Words
Pratade med Joanna på bussen hem från skolan om att jag var sugen på någonting så föreslog hon att jag skulle baka chokladbollar. Hade hoppats på något förslag som är lite nyttigare som jag kunde äta. Tyvärr kunde jag inte få ur chokladbollarna ur hjärnan så det fick bli chokladbollar tillslut i alla fall. 
 

Måndagshumor

| Postat i: My Life In Words
 
 
 

Gossip Gossip...

| Postat i: My Life In Words
 
Har nyss pratat med min gossip-partner och fått höra lite smasken, haha. Vet inte om ni skulle tycka det var så speciellt smaskens, men måste i alla fall ta upp en sak. Det är nämligen så att en kille som var ganska bekant med mig har en ny flickvän så det man tänker är såklart "good for you", men kan inte säga att jag inte har brytt mig så mycket mer än det tills nu.Hahaha, skrattade så jag fick ont i magen för det har nämligen kommit ut nu att den här tjejen är 97 fast hon har påstått att hon är 94. Han fick ju veta det här efter att de blev tillsammans och det första jag tänkte på var "vadfan?!" Det kanske många som ljuger om sin ålder vid olika tillfällen men man vill väl inte gå in i ett förhållande med lögner? Allt känns bara så ologiskt för mig, fattar inte vad den här tjejen tänkte med? De är ju förvisso fortfarande tillsammans, men jag önskar verkligen att jag skulle ha sett hans min när han fick reda på det. Undra hur svårt det var för henne att säga sin riktiga ålder till han, jag menar det blir ju bara svårare ju längre tiden går. Hon går i nian men har ljugit om att hon egentligen skulle ha gått i 3:an på gymnasiet om man ska räkna efter åldern och inte efter om man har bytt gymnasium eller gått om osv. Haha, ibland förstår jag mig bara inte på hur människor tänker och det är väl kanske bra..

5 av 5 toasters

| Postat i: My Life In Words
 
Hela gårdagen blev en riktig chilldag. Vaknade med huvudvärk för ovanlighetens skull, brukar faktiskt aldrig bli så bakis efter jag har druckit, men huvudvärken gick över ganska fort. Vi hade tänkt att gå och titta på The great and powerful-Oz, men jag blev för snål sen hade mamma och Lasse hyrt En Oväntad Vänskap som både jag och Daniel ville se. Vi blev lite spontana på kvällskvisten och tog cylkarna och cyklade ut till Hälla för att köpa godis och glass. Jag bor ju två minuter ifrån en coop-butik, men vi ville röra lite på oss och göra något annorlunda för en gång skull. Alltid lite roligt att vara spontan och hitta på någonting. När vi kom hem så gosade vi oss ner under täcket och tittade på En Oväntad Vänskap med glass och godis. Köpte en ny glass eller ja, det är frozen yoghurt, Yollibox heter den och var riktigt god. Jag köpte med chokladsmak, men fanns andra också. Filmen var i alla fall hur bra som helst, så jäkla vacker! Om ni inte har sett den så måste ni verkligen göra det! En av de bästa filmerna jag har sett, så jag ger den 5 av 5 toasters. Kommer troligen se den fler gånger för att den var så bra.
 

Gårdagskvällen

| Postat i:



Hade det riktigt kul igår kväll! Började med att vi firade och förade lite hemma hos Angelina och Joannas gruppkompis eller vad man ska säga. Vid elva drog vi ner till BMB där det blev lite krångel men vi kom in tillslut. Var inte så mycket folk i början men det droppade in allt fler ju mer tiden gick. Köpte bara en shot på krogen så gjord inte av med allt för mycket. Vi köpte två fyror men fick två sexor, så det var ju snällt av han i baren! Dessutom så fick jag ta Sandras halva shot också för hon vågade inte ta hela, haha. Dock stack jag hem tidigare än vad jag hade tänkt mig. Drog hem redan vid halv två men var så jäkla trött så höll på att somna på dansgolvet.

Födelsedagstårta

| Postat i:



Eftersom det är Angelinas födelsedag idag så bestämde jag och Jenkan för att åka och köpa en glasstårta för att fira lite i skolan. Dock glömde vi köpa någonting att dricka och ljus. Vi glömde också att sjunga innan vi högg in på tårtan...

Sun is Shining

| Postat i:


Mycket gladare idag! Vaknade upp på rätt sida om sängen idag och tog mig lite sovmorgon till halv nio innan jag gick upp. Ska alldeles strax röra mig till skolan och ha dubbellektion i naturkunskap och sedan diskussion i filosofin. Läste igenom papperna vi ska ha diskussion på nu på morgonen, tror jag måste läsa det en gång till under naturkunskap för att jag ska förstå allting. Det är ju super fint väder idag också! Blir så glad av det med. Har morgon sol inne i mitt rum så det är super varmt här inne nu, så det brukar bli så att jag tror att det är lika varmt ute. Fast det är ju inte svinkallt ute, enligt vår termometer är det -3 och det är ju inte så farligt kallt.

Mar. 14, 2013

| Postat i: My Life In Words
Ingen bra dag idag heller. Har varit negativt hela dagen och nu gråter jag bara. Ser allting bara negativt också. Ska försöka rycka upp mig och tänka positivt för i morgon är det fredag och jag har sovmorgon, ska även fira angelinaballerina som vi har köpt present till idag, spännande spännande. Bäst för dig att du blir glad för det du får annars du!! Tror du är liite nyfiken på vad du kommer få. Egentligen ogillar jag att gå och leta presenter, tycker det är så jäkla svårt. Sen när jag väl har hittat någon börjar jag tvivla på det och tänker om det inte är bra nog och personen jag köper det till kanske inte alls vill ha det eller gillar det jag har köpt. Men tillbaka till ämnet, vi ska först till hennes kompis och fira henne där ett tag och sedan drar vi ut på BMB. Jag har aldrig varit där så det ska bli kul! Alla säger att det är så sjukt mycket roligare där, så jag hoppas att det stämmer och att jag inte har allt för höga förväntningar på stället.

...

| Postat i:
If a person can make you smile, that person can also make you cry.

Glömsk?

| Postat i: My Life In Words
Hemma från skolan redan och har planerat att sitta och plugga hela kvällen. Har i alla fall skickat in en sak redan som jag låg efter i eller som jag hade kvar att skicka in så det är ju bra i alla fall nu har jag bara 4 saker kvar!! Ska försöka skicka in en till sak i kväll om jag hinner klart med den. Är hur trött som helst, skulle kunna somna och sova i flera timmar. Gick in här för att det var något jag skulle skriva om men kommer inte ihåg det nu, så typiskt mig. Händer alltid när jag ringer någon och så har jag någoting att säga men så glömmer jag alltid bort det när personen har svarat. Blir så irriterad, hur svårt ska det vara att komma ihåg någonting? Sen när jag väl har slutat prata med personen så kommer jag på, men tänker att jag tar det någon annan dag för jag orkar inte ringa upp och berätta det. Sen blir det samma visa igen när jag väl ringer personen. Jag kanske har något fel? Eller så är jag bara överdrivet glömsk i vissa situationer.. Tror mer på det andra alternativet. Jaja, det här blev ju inte något värt inlägg direkt, men ska försöka plugga nu så pusshej!

Pw nu på morgonen

| Postat i: Fitspo/Träning
Har varit ute på en pw i morse och idag kom jag upp när jag ställde klockan. Stolt över mig själv. Brukar nästan aldrig komma upp när jag vet att jag kan sova längre, hehe. Ska snart åka ner på stan och möta upp Joanna för att sedan åka till Rocklunda och äta. Måste komma ihåg att hämta ut nya p-piller från apoteket idag också, ska börja på en ny karta i dag så det är verkligen ett måste!

Mar. 12, 2013

| Postat i: My Life In Words
Ååh, vet inte riktigt vad jag ska börja eller vad jag ska skriva.. Hade ställt klockan tidigt idag för att jag skulle upp och gå ut på pw på morgonen men orkade inte riktigt utan snoozade till tjugo i nio och skulle inte hinna ut och gå då. Började skolan tolv med samhäll och självklart ska min dator sluta att fungera så fick bara sitta och lyssna på genomgången vi hade, känns så jäkla sämst! Tur som är så förde jag över alla dokument och så i helgen så jag har alla skolarbeten och allt det. Satte mig ner med min mentor på studietiden och planerade upp hur jag skulle göra allting, har ju halkat efter en hel del enligt mig själv men det tyckte tydligen inte hon. I alla fall är jag lite lugnare för tillfället, är dock irriterad att jag inte har gjort någon nytta i dag heller efter skolan. Jag tog mig ut på en pw efter skolan så det är väl ungefär det jag har gjort nu. Är aptrött så ska gå och lägga mig nu. Nattinatt!

Känner någon igen sig i citatet?

| Postat i: Citat
 
Någon som känner igen sig? Har starka minnen att Angelina och Emma kan relatera till det, eller har jag fel?

Såå glad!

| Postat i: Fitspo/Träning
 
Jag var hur glad som helst i morse när jag testade ett par gamla byxor och de passade! Har inte kunnat haft på mig jeansen över ett år och nu passar de äntligen igen. Det visar bara att det går bara om man vill. Blev en aning chockad också över att de passade, haha, vilket är ganska förståeligt eftersom de inte har passat på så pass länge! Jag tycker det är lite smått sjukt också att jag bestämde mig för att jag skulle gå ner i vikt för mindre än 5 månader sen och jag passar redan i ett par byxor från över ett år sedan.

Gårdagen

| Postat i: My Life In Words
Gårdagen var hur mysig som helst! Städade och bakade hela dagen tills tjejorna kom vid sex. Jag lagade iordning en kycklig-thai rätt med panaeng och kokade nudlar till det. Det var första gången jag lagade det och enligt mig blev det riktigt lyckat! Har aldrig kokat nudlar förut och hade ingen aning om hur konsistensen skulle vara för jag brukar inte äta nudlar. Vi satt och snackade ett tag innan vi åt cupcakesen jag hade bakat. Vilket jag har gjort massor av gånger, dock tycker inte jag att de blev de godaste jag har gjort. Vid åtta satt vi bänkade framför tvn för att titta på mellofinalen, som fick enligt mig den bästa vinnaren. Efter mellon satt vi och pratade om allt och inget till klockan ett då de började rör sig hemmåt. Fick även en blomma av de som inflyttningspresent så nu ge den all min uppmärksamhet och kärlek för att den ska klara sig!

Yummy yummy

| Postat i:





Ja, nu är ni väl lite avis! Emmas och min tårta, så jäkla god!

Friday

| Postat i: My Life In Words
Äntligen fredag!! Känns så himlans bra! Tog mig upp vid åtta i morse och stack iväg till gymmet en sväng innan skolan. Efter tre timmar i skolan så kom mamma och hämtade upp mig och så åkte vi iväg och handlade. Nu är allt handlat tills i morgon och det ända jag behöver är att laga mat och baka imorgon. Eller jag behöver städa rummet också... Har en del plugg i helgen för har en historia uppgift som ska in på söndag. Jag har fortfarande inte läst boken som jag har sagt att jag ska göra så har 400 sidor kvar i den och en del av mitt projektarbete ska vara klart tills nästa torsdag. Men det blir nog så att det mesta av plugget får vänta tills söndag för har nämligen blivit bjuden på dejt hos Emma ikväll och blir hämtad snart.
 
Jag har även kommit på att jag måste boka slingningstid snart. Har fått utväxt och jag tycker det ser hemskt ut. Dock har jag verkligen ingen lust att lägga pengar på det just nu. Det kostar ju ändå 700 kronor för mig att färga utväxten och skulle hellre vilja använda de pengarna till något annat. Vet inte vad jag vill lägga pengarna på men känns så himla mycket och skulle säkert kunna komma på någonting annat roliga att göra för de.

Såå sant!

| Postat i:







Trötter

| Postat i:



Som ni vet är onsdagar lika med Greys Anatomy, men ärligt talat var det ganska svårt att byta över till femman när sexan redan stod på. Det är nämligen champions league, PSG-Valencia, och det är sjukt på länge sedan jag såg på en fotbollsmatch på tv! Blev otroligt sugen att se den bara för att, men det blev Greys i alla fall. Jag har inga sport kanaler så jag kan endast se när det visas på någon av de vanliga kanalerna. Efter Greys ska jag läsa lite sen blir det nattinatt för min del, är så sjukt trött!

Kärleksfullt

| Postat i: My Life In Words
 
Min bror och jag är alltid lika kärleksfulla mot varandra...

Mar. 06, 2013

| Postat i: My Life In Words
Godmorgon! Har sovit dåligt i natt också, ändå kämpade jag mig upp vid tio i åtta för att möta jenkan nio på gymmet. Hade stor lust att skriva till henne att vi kunde gymmat någon annan dag, men tog mig i kragen och åkte iväg. Det var ganska skönt att komma iväg till gymmet ändå, även om jag inte var på humör för det. Hurtigt av oss att komma iväg på morgonen med tanke på att Jennifer inte har några lektioner i dag och att jag börjar inte förrän tolv. Nu sitter jag själv i skolan och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan gå till Rocklunda och äta med Joanna.

Ibland har man bara ingen ork

| Postat i: My Life In Words
Jag är så jäkla trött och stressad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har sovit skit dåligt i natt och är enormt stressad över skolan. Jag vet att jag borde ta tag i det och göra upp en lista vad som ska göras och börja, men idag är jag alldeles för trött. Det jag skulle vilja göra är att stänga in mig i mitt rum släcka lampan och andas ut, inte ha någon elektronik pryl utan bara ligga och stirra i taket. Dock vet jag att jag inte skulle klara mig så länge, säkert 5 minuter sen skulle jag få panik och behöva göra något. Men ska titta klart på Maria och Mindy nu sen ska jag försöka läsa lite ur min engelska bok som tydligen ska vara utläst tills i morgon. Jag har bara 400 sidor kvar.. Yey...
Kram från en finnig brud
 

Tänk om

| Postat i: My Life In Words
 
Ja, tänk om man hade haft en pappa som brydde sig... Ibland önskar jag att han hade brytt sig och ibland tycker jag faktiskt att det är skönt att jag inte har någonting med han att göra. Vissa dagar är sämre än andra och vissa dagar går det betydligt mycket bättre. Jag har lärt mig att leva utan han, för det har gått alldeles för lång tid. Det är 8 år sedan jag såg han sist, det är försent att förlåta han för att han stack. Det har varit allt mer sämre dagar sedan vi flyttade tillsammans med mammas sambo. Det har fått mig att tänka mer på hur det skulle ha varit om han skulle ha funnits kvar vid min sida när jag har haft det som jobbigast. Jag skulle ha vetat hur det är att ha en "faderfigur". Men jag är tacksam över att han stack. Han är en stor anledning till varför jag är den jag är i dag. I höstas tog jag ett beslut om jag att jag inte vill ha kontakt med han alls om det skulle uppstå. Ni kanske tycker att det låter förjävla idiotiskt, men om ni visste det jag vet och om ni skulle ha gått igenom det jag har gjort då förstår ni förmodligen mig. Jag hatar inte han (inte längre i alla fall) men jag gillar inte han heller, jag bryr mig bara inte om han. Han har inte funnits vid min sida sen jag var knappt 10 år gammal, så varför ska jag bry mig om en person som väldigt tydligt har visat att han inte bryr sig om mig? Och ja, jag har hatat honom, jag vet att det är ett starkt ord men jag har gjort det. Jag har varit så jäkla arg och ledsen på hur han har betett sig så jag har haft lust att slå han så hårt att han gråter. Nu är all det hatet borta och jag bryr mig bara inte om han längre, men allt jag vill vissa tillfällen är att  ha haft en pappa som brydde sig om mig.

Studiedag

| Postat i: My Life In Words
Medan många av västmanlands elver går tillbaka till skolan idag har min skola studiedag! Så en extra dag ledighet, och det är inte så att jag klagar. Har planerat att plugga och sen gå ner på stan ett tag i dag. Jag måste bara säga också attjag älskar det fina vädret som har varit ett tag nu! Så jäkla härligt! Puss hej!

LaChapelle - Burning Beauty

| Postat i: My Life In Words
 
 
 



Uma Thurman
 
Angelina Jolie
 
 
Här är några bilder av David LaChapelles utställning. Så klart fanns det mycket mer, men tog några från nätet nu. Tyvärr var det i dag den sista dagen av utställningen, men om jag skulle ha gått på den tidigare så skulle jag ha tipsat om att på och titta på den. Det är även studentpris på fotografiska så det kostar bara 80 kronor för inträde som egentligen skulle ha kostat 110 kronor så man spar ändå 30 kronor, hehe, om man är student dvs. Måste säga att favorit bilden av de som jag la upp är på Uma Thurman, vet inte varför men tror att jag har sett den förut så kanske därför. 

Mar. 02, 2013

| Postat i: My Life In Words
Hello my lovely ones! Jag och Daniel är precis hemkomna efter att ha varit på fotografiska och promenerat runt lite. Älskar att gå runt på fotografiska och kolla på utställningarna som är. Jag är inte den som kan mest om konst direkt, men det är ändå kul att kolla och så. Just nu är det en utställning av en fotograf som heter David LaChapelle, super häftiga bilder och så var det med kändisar också. Vi hade tänkt att gå på bio efteråt, men det fanns ingen bio som båda ville se så vi valde att åka hem i stället.

Quotes

| Postat i: Citat

100-dagarsfesten

| Postat i: My Life In Words
  
Har tyvärr inga bilder från kvällen, men lånar bilden som Emma la upp på instagram.
Måste bara säga att i torsdag var den roligaste kvällen på länge! Somnade med ett leende på läpparna. Kvällen började hos Jenkan och sedan drog vi till en lokalfesten för vår skola, dock var det inte alls så många där men jäkla vad kul vi hade där. Efter det tog vi taxi ner på stan och var på Pluto resten av kvällen. Träffade massor av gamla klasskompisar som jag faktiskt inte har sett på år, bokstavlig talat. Ramlade ett antal gånger bland annat en gång i trappan på väg ner från terrassen, så var lite öm igår. Stannade ända tills det stängde då jag och Sara gick hem till mig på en gång. Trodde jag inte skulle klara av hela kvällen eftersom jag inte mådde så bra pga förkylningen, men jag hade den bästa kvällen! Så jäkla kul! Tackar alla så himla mycket som gjorde min kväll så bäst!

Tror jag dog lite

| Postat i: Allmänt