En snabb update

| Postat i: My Life In Words
Hallo, det får bli ett litet snabbt inlägg det här men bättre än inget. Eller?? Sedan den senaste gången jag skrev har detta hänt:
Har köpt gymkort och äntligen börjat träna igen.
Jag har även köpt byxor, nya träningsskor och två par nya höstskor.
Haft ångest så det bara skriker om det. Får ångest igen bara av att tänka på det.
Varit på SU och haft inskrivning samt köpt litteraturböcker.
Färgat håret blondare, ska färga enbart hårbotten en gång till så blir det nog bra.
Varit hos um och bytit från p-ringen till ett nytt p-piller. Får se om det fungerar nå bättre.
Knarkat 2 Broke Girls
Sen har jag varit otroligt trött hela veckan. Somnar vid varje tillfälle jag får.
 
Så nu har ni fått en update på hur min vecka har varit. Det får bli ett längre inlägg någon annan gång.
Puss och kram

24 augusti

| Postat i: My Life In Words
Har inte skrivit på några dagar nu så tycker det är dags för en uppdatering! I torsdag åkte jag och Daniel till SU (Stockholms Universitet) för att kolla upp vart jag har inskriving och upprop nästa onsdag. Kan säga att det campuset var ganska stort! Virrade runt lite i någon byggnad innan vi hittade rätt (fick lite hjälp också). Igår valde vi att ta en promenad till Solna och där ifrån tog vi tunnelbanan ner till stan. Efter att ha köpt en snordyr men otroligt god glass så gick vi och såg The Heat på bio, för när girlsen var här så såg vi den aldrig för det fanns inte platser kvar. Det var en riktig skratt film! Skratta så jag nästan var dubbelvikt och Daniel tyckte den också var rolig. Vi båda hoppas på att det kommer en tvåa på den! När filmen var slut gick vi och strosade runt i gamla stan, så mysigt! Älskar gamla stan! Idag har jag köpt gymkort på fitness24/7, så nu blir det gymma av och komma iform! Eller i alla fall ett försökt till det, haha.. Sen tog vi oss en promenad till Häggvikshandelsplats för att handla hem mat på ica maxi. Vi kom väl hem vid kvart i fyra, fyra och sedan dess har vi bara tagit det lugnt. Jag har tittat på En Prinsessas Dagbok 2 och Daniel har legat och sovit, riktig rolig typ han är... Nejdå, skojade bara. Han kan faktiskt vara rolig ibland! Ikväll ska vi kolla på F1 och förmodligen kommer jag somna till det. Ganska vanligt faktiskt.

Safe Haven

| Postat i: My Life In Words
 
Filmen jag och Jen såg var Safe Haven och enligt mig var den helt underbar! Den handlar om en tjej som flyr från sitt hem och sin hemstad för börja om på nytt. Hon hamnar den lilla staden Southport där hon får tag i ett servitrisjobb och även inleder en romans. Som i alla filmer som följer tyvärr det förflutna efter henne (annars vore det ju inte spännande). Skulle egentligen kunna återberätta hela filmen, men då blir det inte så kul om någon av er skulle vilja se den. Tror att filmen blev bättre än väntat bara för att jag hade fått höra att den var riktigt sorglig. Tycker också att den hade en bättre handling än vad jag trodde innan jag såg den (hade bara sett den på trailer och inte läst något mer om den). En roligt sak med filmen var att det var Lasse Hallström regisserade filmen och det är även han som har regisserat Dear John som är en av mina absoluta favorit filmer! Sen tycker jag att det är allmänt häftigt när det är svenskar som regisserar amerikanska filmen. Det är bland annat Josh Duhamel som är en av huvudkaraktärerna och sen är även Cobie Smulders, som spelar Robin i How I Met Your Mother, med i filmen. Jag tyckte filmen var jättemysig och absolut värd att se om man inte har sett den. Kan faktiskt tänka mig att se den igen om ett tag!

Veckan kortfattat

| Postat i: My Life In Words
Har haft en riktigt bra vecka med underbara vänner här i Stockholm, en tripp till Tjörn och Ullared och ett farväl. Fast farvälet var inte direkt bra i sig, men det var ett roligt farväl istället för att det skulle vara sorgset. Aja, blir bara fel hur jag än försöker förklara. Orkar inte riktigt berätta allt i detalj vad som har hänt och det känns bara fel att återberätta allting som hände för en vecka sen. Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde i tisdags på länge. De tjejerna är bara för knasiga! Och på Ullared shoppade jag loss ordentligen, haha. Jag fick mycket inköpt som skulle ha kostat mer i vanliga butiker och det var även saker jag behövde så som väska, plånbok och jacka. Är  i alla fall nöjd över mina inköp. I söndags åkte jag till vässan för att lämna tillbaka morfars bil vi hade fått använda och busade även med Saga ett tag innan jag träffade Emma och Jen för att köpa presenter till Joanna. Det var som sagt ett bra firande/avsked (var lite blandat eftersom hon också fyllde år "nyligen"). Hann även träffa min mammi ett tag på dagen, kändes som det var evigheter sen vi sågs! Sov i alla fall kvar hos Jen och vi kollade på en riktigt bra film, kommer med recension i ett annat inlägg. Och så kan vi hoppa till idag, valde att gå ut och gå på sen eftermiddagen/kvällen (alla tolkar ju tiderna olika men det var runt sex - halv sju jag gick ut). Jag hittade ett promenadspår som jag följde och kom tillbaka till samma ställe jag började men kom inte ihåg vart någon stans jag gick in i spåret för det finns flera gångar så gick spåret ett och ett halvt varv sammanlagt innan jag hittade ut. Ikväll har jag och Daniel mysigt framför hollywood fruarna med popcorn. Nu väntar sängen på mig, så puss och godnatt!

Sleepover och planer för veckan

| Postat i: My Life In Words
Jag har en sån rolig vecka framför mig så jag knappt kan vänta! Idag kommer Jen, Jess, Joanna och Angelina hit och vi ska ha en riktig sleepover. Det ska bli riktigt kul att träffa de igen och så får de se hur lägenheten ser ut. Hela morgonen har jag letat efter gratisparkeringar eller billiga parkeringar. Har hittat några stycken billiga parkeringar så hoppas att det finns någon ledig, men det bör det eftersom jag har hittat 68 stycken så om ingen är ledig blir jag sur. Haha.. Vi ska också kolla på den nya filmen The Heat med Sandra Bullock, hoppas den är lika bra som den verkar vara. Så idag har jag skickat ut Daniel ur huset!
På torsdag tar jag och Daniel morfars bil och far söder ut, nämligen till Tjörn och sedan vidare till Ullared!! Daniel har faktiskt aldrig varit på Ullared så det var lite hans idé om inte vi kunde åka dit någon gång. Vi är borta till lördag och då kommer Emmisen och kanske Jen till Stockholm! Helt awesome! Vi har dock inte bestämt vad vi ska göra, men saknar Emma så otroligt mycket! Har inte träffat henne på hur länge som helst bara för att hon jobbar exakt hela tiden. Helt galet hur mycket hon verkar jobba! På söndag åker jag förmodligen till vässan igen för då har Joanna avskedsmiddag eftersom hon ska flytta ner ända till Gbg. Hur fan ska det gå?! Det har ju varit hon och jag i tre år som har genomlidigt allt möjligt, t.ex. franska lektioner. Fast det är nog mest jag som har genomlidigt de, men hon har varit mitt stöd. Dessutom är vi som ett gammalt gift par, småtjafsar hela tiden och sedan blir sams igen. Haha, puss på dig gumman! Det är skönt att de andra stannar i Västerås ett tag till så det är inte så himla långt borta om man vill ta en spontanare för att träffas eller vad som. Men nu blir det lite småstädning och keeping up with the kardashians innan mina gäster för dagen/kvällen/natten kommer!
 
 

Orkar inte

| Postat i: My Life In Words
Hahaha, Daniel har nu valt att skriva upp sig på ett nykert studentboende. Det betyder alltså att man inte får ha en alkoholhaltig dryck som är högre än 2,5%. Boendet har tydligen lägre ködagar än de flesta här i Stockholm och har också större lägenheter än det vi bor i nu med lägre hyra.
Kanske hamnar där tillslut...

Tankar och ångest

| Postat i: My Life In Words
Vaknade upp idag vid hav tio och nästan på en gång fick jag ont i magen, blev nervös och tankarna bara flög omkring. Kan inte fatta att jag flyttar idag, har ångest så det bara skriker om det. Det var inga bra tankar, det var bara massa negativa. Alla negativa saker som folk har sagt om mig och om mitt förhållande. För i princip alla har sagt att det aldrig kommer hålla livet ut och man är så naiv i ett förhållande. Speciellt en sån här dag när vi ska flytta helt tillsammans så är det inte sådana kommentarer man hoppats på att man aldrig ska få. Tänk om det inte håller. Det kanske bara blir förstört genom att vi flyttar ihop? Men det senaste året har varit ett helvete för mig, för jag har hatat den distans som har varit och inte haft möjlighet till att träffas när man vill. Jag skulle aldrig klara av ett år till. Det är inte så att jag har fått kalla fötter när det gäller att flytta ihop med Daniel, jag bara ogillar starkt alla negativa kommentarer som folk har sagt för det är just de jag har tänkt på hela morgonen. Dock har jag fått kalla fötter när det gäller att flytta ifrån mammi. Hur ska jag klara mig utan henne? Jag har ju levt alla mina 19 år med henne och nu ska jag flytta ifrån henne. Det vore en sak om jag skulle flytta till en annan lägenhet i stan, men jag ska ju flytta till Stockholm. Hon kommer inte finnas lika nära längre och det är hon som alltid har trott på mig och peppat mig när jag inte tror på mig själv. Jag vet att jag kommer klara att bo själv, men jag kommer sakna henne så mycket! Världens bästa mammi ♥

Bullkalas

| Postat i: My Life In Words
 
Är precis hemkommen från farmor och farfar efter att ha varit där sen halv ett. Innan jag gick till de så tog jag en
sväng förbi mammas jobb, för hon jobbar nämligen i närheten. Hon hjälpte mig fylla i några papper och sånt som jag måste fylla i eftersom jag ska flytta. Hemma hos farmor och farfar så pratade vi mest skit och senare blev det gofika som vanligt när jag är där. Måste bara säga att deras katt de har, har blivit så enormt tjock! Förut var hon ändå lagom fet, men nu har det gått över styr. Fast det är väl inte så konstigt när farmor matar henne med glass/grädde och sen kattgodis varje dag då de dricker kaffe. Nu är jag så jäkla trött så ska lägga mig i sängen och kolla på några keeping up with the kardasians avsnitt för jag har halkat efter.

Update

| Postat i: My Life In Words
Det blev ingen resan. Daniel lyckades avboka den.

Hoppsan!

| Postat i: My Life In Words
Råkade tydligen boka en resa igår utan avbokningsskydd. Jag är glad, men Daniel är mindre glad... Får se vart detta slutar! Kan faktiskt säga att det var verkligen inte med meningen!
Bra jobbat Johanna!
 

Jobb, jobb och ännu mer jobb!

| Postat i: My Life In Words
Fyra arbetsdagar kvar och det kan nog inte gå saktare! Vill bara att det ska ta slut någon gång. Jag var i alla fall ledig igår och hade hela dagen för mig själv så valde att cykla ut till björnön med mamma och solade, sen tog vi oss en lunch vid kajen och bara njöt. Igår var faktiskt första lediga dagen jag inte hade något planerat på själva dagen. På kvällen träffade jag Jen, Joanna, Angelina och Jessica och pratade igen allting som har hänt. Känns helt sjukt att jag ska flytta från alla och speciellt att Joanna ska flytta ner ända till Götet. Vi får väl skypa eller något, för jag kommer ju inte ha så långt hem och de andra kommer ju lättare komma till mig än Joanna. Men jag kan inte vara gladare för hennes skull! Det känns bara jobbigt att en av mina bästa vänner kommer bo så långt borta från mig. Och om jag inte har skrivit det så kommer jag flytta nästa fredag, men börjar faktiskt få en liten klump i magen att jag ska lämna allting här och kommer inte ha så nära till mammi och till vännerna. Samtidigt som jag känner så, så ska det bli kul och spännande med ett nytt kapitel i mitt liv och vi får se vart det leder!