14

| Postat i: My Life In Words
Ligger i sängen nu och är så trött så ögonen går snart i kors! Jag kom hem för ungefär 50 minuter sen och det har varit en hyfsat lugn kväll trots allt. Idag tog jag faktiskt en promenad till jobbet och samtidigt som jag var nöjd över mig själv så var det värsta mardrömmen!! Kom nästan helt genomblöt till jobbet för att det var så varmt, det kändes i alla fall som att jag var genomblöt och troligtvis såg det väl också ut som det. Kan säga att det jag inte var så mycket torrare när jag kom heller (valde att promenera hem också). Jag trodde att det skulle vara mycket svalare eftersom det var senare på kvällen och eftersom det regnade bara någon timme innan jag skulle hem. Men nejdå! Där hade jag helt fel! Det var fuktigt och kvavt i luften så det gjorde att jag svettades lika mycket! Jobbar i morgon med från åtta till halv två sen tar jag helg! Ska bli såå sköönt, speciellt när jag vet att jag har en riktig jobbig vecka nästa vecka. Idag är det förresten bara 14 dagar kvar tills jag slutar och det är bara 10 arbetspass! Nu har nedräkningen verkligen börjat!
Vet att det blir mycket prat om jobbet, men just nu känns det som det är det enda jag gör!
Nej, men nu ska jag antingen ta något att äta eller gå och sova. Har dock världens problem, har knappt något bröd kvar hemma och vill inte lägga pengar på att köpa bröd! Så nu blir frågan vad jag ska ta för lättare kvällsmat när jag inte är så hungrig eller när jag inte har ork till att laga mat. Har i och för sig fil/yoghurt hemma men det håller jag mig inte mätt på. Brukar oftast kombinera med smörgås och fil/yoghurt, men snart får det väl bara bli fil eller yoghurt...

Inte Helt Perfekt

| Postat i: My Life In Words
 
Idag har jag varit på min älskade våning 3! Känner mig mest hemma där eftersom jag gick min introduktion där och jobbade där nästan helt i tre veckor. Dock har jobbdagen varit allt annat än lätt, började kallsvettas och blev yr nästan direkt när jag kom dit. Det blev bättre vid förmiddagsrasten då jag fick vila lite, men det kom tillbaka senare igen. Tur som var så slutade jag halv två så då tog jag bussen till stan för att boka färgningstid hos min frisör, tyvärr så satt en lapp uppe på dörren där de stod att de hade semester ons, tors och fre den här veckan. Så jäkla typiskt för det var otroligt varmt och jag hade svarta jeans och en långärmad eftersom det skulle ha varit mulet hela dagen idag. Svettades som ett as! När jag kom hem satte jag mig ute i solen och läste Inte Helt Perfekt av Lucy-Anne Holmes. Har inte läst en bok för jag vill på hur länge som helst, men mamma rekomenderade den här boken och det är riktigt rolig! Kan komma med en recension av den när den väl är utläst!

Tisdagslyx

| Postat i: My Life In Words
 
 
Tog tillfället i akt och bakade en kladdkaka och plockade alla smultron jag såg här på innegården. Gick även till affären med min nya vän (kryckan) och köpte glass till. Det blev inte så många men det räckte gott och väl till min bit kladdkaka. Måste säga att det blev riktigt lyckat tisdagslyx för min del! Superbra uppladdning inför morgondagens jobb som jag faktiskt ser framemot.

Den gångna veckan

| Postat i: My Life In Words
 
Ser att det händer saker för fullt här på bloggen... Eller inte... Det är mycket som har hänt den senaste veckan men har inte tagit mig tid till att skriva. Jag har även varit deppig så det är också en anledning till varför jag inte har skrivit. Men har bestämt att ta tag i saken så jag kan gå vidare. Kan skriva mer om det i ett alldeles eget inlägg senare. Förra veckan så tog jag mitt sista p-piller!! Så hoppas att jag får en bulle i ugnen snart!! Haha, eller? Jag ska byta till p-ring istället och hoppas på att jag inte får samma humörsvängingar av den. Måste förresten hämta ut ringen i morgon!! (en påminnelse till mig själv!)
Annars har jag jobbat nästan hela veckan, jag var ledig i torsdags och var tvungen att sjukskriva mig i söndags... Jag valde nämligen att krocka med min cykel i en annan cyklist för att småbarn verkar ha svårt att förstå att man ska akta sig när folk plingar. Barnen var ju inte småbarn precis utan de var runt sju-åtta år så de borde ju förstå! Jag slog mig rejalt i höften och slog huvudet i marken så fick ta ambulans upp till sjukuset. Tur som är blev det ingenting allvarligt men jag fick troligen en lätt hjärnskakning och jag har haft problem att gå så just nu lånar jag mammas kryckor. Och jag har världens bästa prins som kom och mötte upp mig på akuten och köpte pizza när vi kom hem! Mamma och Lasse åkte nämligen ner till västkusten på lördagsmorgonen och Dennis var med en kompis så ville inte störa de. Det har varit min gångna vecka och fårse vad denna vecka har att erbjuda!

Från 4 till 10

| Postat i: My Life In Words
Idag har det varit en riktigt lång dag! Från att jag bara skulle jobba 4 timmar idag så blev det en delad tur på 10 timmar. Hann ändå hem och sen ner på stan för att träffa Joanna mellan halv två till halv fyra då det var dags att åka till jobbet igen. Nu är jag trött som ett as och ska alldeles strax krypa ner i sängen. Jag har inte uppdaterat något under helgen för jag har varit i Stockholm och fixat lägenheten ännu mer. Alla pengar bara försvinner! Skönt att jag snart får in lite pengar i alla fall!

Bästa vädret

| Postat i: My Life In Words
Älskar vädret! Nu på förmiddagen har jag varit ute och solat på vår innegård. Var lite skeptisk till det först för det kändes kallt, men det blev riktigt varmt efter ett tag. Älskar även att jag börjar två idag så jag hann sola lite. I förmiddags var även antisimex här för vi har små husdjur som vi inte vill ha. Det är nämligen möss som mamma har sett! Usch!!!! Men nu ska de bort! Jag har även hunnit fått besked om högskolan och troligtvis blir det så att jag pluggar pedagogik till hösten. Det är en 30 poängskurs på heltid, vilket gör att det är under en termin jag kommer läsa den. Tror faktiskt det kommer bli bra, då hinner jag tänka lite på vad jag vill göra och plugga eller om jag vill försöka skaffa en jobb och jobba ett tag. Jag står som reserv på arbetsterapeut programmet på KI, men vet faktiskt inte vad jag ska välja om jag kommer in på den också. Men nog om det! Ikväll kommer mamma och hämtar mig så åker hon och jag till Stockholm och är där över helgen så hon får se hur det har blivit i min och Daniels lägenhet. Måste skynda mig nu så jag hinner med bussen, men kanske skriver någonting senare i så fall håll utkik!!
 
 
 

Mys med mamma

| Postat i: My Life In Words
 
Har försökt i flera timmar på att komma ihåg hur jag ska börja inlägget, men har blivit distraherad av massor annat och inte riktigt orkat. Hur som helst har dagen varit ok, dock var det snorkallt när jag cyklade till jobbet i morse! På termomentern så stod det att det var 16 grader så trodde jag inte behövde någon tjockare tröja utan hade bara en kofta på mig, vilket var ett riktigt dumt val. Trodde seriöst att jag skulle frysa till en isbit vilken sekund som helst och dessutom blåste det! Det var skönt att jag slutade halv två och på eftermiddagen har jag myst med mamma ute i solen och pratat om allt möjligt. Fick bland annat reda på att min morfar har flera syskon, fast jag har aldrig träffat någon av de. Blev riktigt förvånad! Mamma berättade även att hennes farmor brukade sitta och spela kort med sina ex, hahaha! Hon hade även frågat mamma varför det skulle vara nödvändigt att mamma och min pappa skulle gifta sig. Önskar att jag hade fått träffa henne! I alla fall så nu på kvällen så tog jag mig en promenad med vikter på armarna. Det gick sådär med vikterna, kände verkligen av min vänstra axel och arm som hoppade ur led i höstas. Så det är fortfarande inte riktigt bra än, tyvärr måste jag även säga att jag har slarvat en hel del med rehab träningen. Jag har ju tränat upp den så jag kan använda den normalt till vardags och jag har nöjt mig med det, men ska ta upp träningen igen så jag får starkare armar. Just nu är det bara gäddhäng.. 

Ny design

| Postat i: My Life In Words
Hello, nu har jag setat halva kvällen med att fixa bloggdesignen. Det är inte min egna, hahaha skulle aldrig kunna göra någonting så bra! Utan det är en gratis design från sannasrum.se, det jag har försökt gjort hela kvällen är att ändra till mina bilder i headern och visningsbilden samt tagit bort  det som stod innan där det där det nu står johanna, 19 och västerås/stockholm. Vill ändra lite typsnitt på vissa "texter" eller vad jag ska säga men det får bli i morgon om jag orkar. Annars har dagen bara rullat på har varit skittrött hela dagen och i morse ville jag bara ligga kvar i sängen. Dessutom har jag fått värsta finnen i ansiktet, skulle vilja ha en påse på huvudet så alla slipper se den! Usch och fy!!! Har inte så mycket mer att babbla om och jag måste göra ordning en matlåda tills imorgon. Juste efter den här veckan så har hälften av mitt sommarjobb gått! helt sjukt, samtidigt som jag tycker att det har gått långsamt så tycker jag ändå att det har gått rätt fort! Hoppas resten går ännu fortare! Mest för att jag vill ha ledigt och kunna vila upp mig. På fredag får jag också reda på om jag har kommit in på högskolan, scary! Nej, men nu måste jag laga ordning någonting jag kan ha med mig i matlåda i morgon sen måste jag sova! Pusspuss!

Ledig!

| Postat i: My Life In Words
 
 
Så härligt med en hel ledig dag!! Det känns som det var evigheter sedan, fast senast jag hade en ledig dag var ju i torsdags. Idag passade jag på att sova ut och sov ända till tio! Kände mig riktigt utvilad faktiskt. Vid halv tolv kom mamma och Saga och hämtade upp mig sen bar det av till IKEA och city gross för att handla. Kom hem för lite med än en timme sedan och har burit in alla grejor. Det blev faktiskt en hel del köpt, men det är ändå en hel del kvar att köpa. Snart ska jag, Sara, Lisa och Johanna iväg till Gäddeholms badplats. Haha, det kommer bli mitt nya favoritställe förmodligen... 

En riktigt lång söndag

| Postat i: My Life In Words
Efter 13 timmar på jobbet är jag helt slut både i kroppen och i huvudet. Hade även den värsta natten inför hela jobbdagen. Somnade säkert vid halv tolv och vaknade två av magsmärtor, hjälpte knappt med tabletterna heller så vaknade flera gånger och hade svårt att somna om igen för jag mådde så dåligt. Jag kämpade mig upp halv sex i alla fall för att cykla till jobbet kvart över sex. Åt tabletterna under hela dagen också, men nu är jag ledig en hel dag i alla fall! Så skönt det ska bli!!!! Jag får ha humöret uppe, för efter den här veckan som kommer har jag redan jobbat hälften. Och faktiskt när jag tänker efter så har det gått fort trots allt! Men på t al om någonting annat så valde jag och Daniel att cykla till Gäddeholms nya badplats och det var riktigt fint där även fast det inte är helt klart där. Tyvärr åkte vi värsta omvägen på vägen dit och åkte en skit skum väg hem, men det ska finnas någon bättre väg berättade mamma. Vi hade det super mysigt där ute och grillade och hade lite kvalitetstids tillsammans.
 

North West

| Postat i: My Life In Words


Älskar att Kim och Kanyes barn ligger högre upp på kändistopplistan än Bieber.. Haha..

The Lone Ranger

| Postat i: My Life In Words
 
Igår hade jag fullt upp hela dagen, som dessutom började när Daniel skulle till jobbet och han kan inte vara så försiktig och tänka på att jag sover... På förmiddagen gick jag i Kistagallerian 40 minuter innan jag skulle ta tåget hem, köpte inget men testade de skönaste jeansen som jag ska köpa när jag får nästa lön! Gudomliga!!! När jag kom till Västerås så gick jag med Joanna på stan ett tag innan vi mötte upp Jennifer också och satte oss på Olio Deli för att luncha. Emma kom också dit, men lite senare. Alltid kul att träffa de igen! Förstår inte hur jag ska klara mig till hösten när jag är van med att spendera varje skoldag med dessa underbara människor. Efter lunchdejten så köpte jag och Emma med oss choklad, hallon och jordisar och åt de. Emma släppte av mig hemma vid tio i sju och då hade jag ungefär tjugo minuter på mig innan jag skulle ner på stan igen för att gå på The Lone Ranger med Sara och Elin. Filmen var sjukt bra!!! Tror jag skrattade högre än alla andra vissa gånger, men det bjuder jag på... Direkt efter bion var slut så var det bara för mig att gå och lägga mig eftersom jag började åtta idag på jobbet.
 
Nu ska jag snart ner på stan och möta upp Johanna, Lisa, Sara och Elin så ska vi gå och käka någonstans. Senare ska de i väg och festa medan Daniel kommer så han och jag ska strosa runt och kolla på bilarna eftersom det är power meet. Ska försöka tvinga Daniel att se Dumma Mej ikväll också, jag har börjat sett den men har inte sett klart den än. Det är ju världens gulligaste film! Haha, längtar otroligt mycket tills jag och Jennifer ska se tvåan på bio.

Sammanfatting (OBS! Låååång)

| Postat i: My Life In Words
Har inte skrivit någonting på en hel vecka nu, så det kanske är dags för en liten uppdatering av allting som har hänt! Hehe.. Jag har faktiskt gjort en hel del under den gågna veckan, men när jag har tänkt på att jag ska skriva så har jag antingen glömt bort det eller så har jag inte orkat eller haft tid för tillfället.
 
Vi kan börja med förra torsdagen, då jag först jobbade till fyra sen hem och duscha och fixa mig för att sedan möta upp Jenkan. Vi satte oss på world of beer och väntade in Peter, så satt vi där och snacka och drack lite i någon timme säkert. Jennifer familj kom förbi en sväng också, jättemysigt!! Vet inte vad klockan var när vi gick till plutotältet där vi även mötte upp Joanna och några av hennes kompisar. Det var lite roligt för hennes vän från London var också med och hon har bott i Sverige när hon var liten, men när Joanna sa att hon skulle med tänkte jag inte på det utan tänkte bara på hur jobbigt det skulle bli att behöva prata engelska hela kvällen. Det var inte förrän någon dag innan city festivalen jag kom på att hon pratade ju svenska, så det skulle ju inte bli några problem haha. Jag har svårt att prata bra engelska när jag måste tänka på att jag ska prata engelska, annars brukar det faktiskt gå hyffsat bra att prata när jag inte tänker på det. Men det var skönt att jag inte behövde göra det under kvällen! Vi stannade inte så super länge, men hade den bästa kvällen sedan jag tog studenten!
 
 
 
Fredags till lördags var jag i lägenheten i Stockholm och hade en riktig myskväll med Daniel. Gjorde ordning tacos, dock köpte vi fel krydda... Köpte fahijtaskrydda istället för tacokrydda.. Men förpackningarna ser ju nästan helt likadana ut så vi tog bara någon och gick! Tur som var så smakade det faktiskt bra med fahijtaskrydda också, kanske ska börja köra med det istället för tacokryddan.. hehe... På lördagen bestämde vi oss för att ta tag och städa lägenheten lite mer och fick undan det mesta och städade och gjorde det fint.
 
I söndags var jag skitsur över att jag behövde jobba. Ogillar starkt de obekväma arbetstiderna, skulle aldrig orka med att jobba så hela livet ut. Men jag har försökt peppa upp mig hela veckan och tänka på att jag ska bara jobba under sommaren nu. Det känns som att jag inte har något liv alls de dagar jag jobbar, för ena dagen kan jag jobba två till halv nio eller nio och andra dagen jobbar jag klockan sju på morgonen till två eller kanske till och med fyra på eftermiddagen och då är jag helt slut och orkar inte träffa någon eller göra något över huvudtaget. Jaja, jag ska inte klaga! Jag ser framemot pengarna och dessutom har jag härliga arbetskamrater!
 
I går jobbade jag till två sen halv tre kom Lisa och Sara och hämtade upp mig så åkte vi till Erikslund. De var på bråvalla festivalen förra veckan så de berättade en hel del om den. Jag skulle aldrig klara av camping och festival i flera dagar, står knappt ut med att sova i tält längre en två nätter. Även fast de inte sov så mycket, men jag skulle inte klara av det ändå. Vi pratade en hel del om livet och 20-årskrisen som vi börjar känna av. Hahaha, orkar knappt med oss, stressade att vi ska fylla 20 nästa år och tycka att vi börjar bli gamla... Inte OK! Efter turen till Erikslund åkte jag till Stockholm igen och nu sitter jag här och skriver. Eller ja, jag kom ju igår kväll men då gjorde vi inte så mycket. Nu ska jag i alla fall ta och titta på Dumma Mig så jag och Jennifer sen kan se den på bio!!! En stor eloge till er som orkade läsa igenom alltihopa!! Starkt jobbat!