Förkyld och fredagsmys

| Postat i:
Sorry för att jag inteuppdaterade något mer i går. Var helt slut efter barnpassningen fast hade riktigt kul! Hon är som en liten solstråle, ååh är nästan helt kär i henne! Hon är alldeles för underbar. Efteråt så åkte jag med mamma till Erikslund och tittade runt lite på rean men hittade inget. När vi kom hem mådde jag inte alls bra och låg i sängen hela kvällen

Jag mår fortfarande dåligt i dag men ska pallra mig ner på rean igen med mina bästa! Ikväll blir det fredagsmys hemma hos mig med tacos och får se om vi hittar på något mer. Hoppas jag bara inte blir sämre, har ingen lust att bli sjuk nu när det bara är några dagar kvar till nyår. Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra än men vill helst inte ligga sjuk då. Dessutom hade jag tänkt att jag skulle gå till netonnet i morgon och köpa en fjärrkontroll till kameran. Så jag vill i alla fall orka med det. Måste börja avrunda nu för Johanna kommer med tåget halv så ska vi leta efter nyårsklänning och jag skulle vilja ha nya skor, både till vardags och till fest. Har inga riktiga festskor jag kan ha just nu, fast har nästa slutat köpa högklackade skor också för jag känner mig som en jätte då. Jag är runt 1.70 meter, så det är inte så super mycket men ändå tycker jag att jag blir för lång. Skriver senare kanske!

Ändrade planer

| Postat i:


Maten igår, så otroligt god! En av de bästa lasagner jag har ätit.


Nu på tåget, vatten och chai latte! Jag ät helt förälskad i chai latte, men det här är andra gång för i vinter jag dricker det.

Det blev lite ändrade planer. Sitter på tåget hem nu, jag stannade kvar i går också nämligen. Vi kom inte ner på stan förrän vid fem och så åt vi direkt så klockan var runt sex när vi började gå och kolla i affärer, dock stängde alla affärer vid sju nere på stan så vi åkte till Kistagallerian. Blev lite irriterad över att vi kom ner så sent, men vi hade det mysigt ändå och i varje affär vi gick till så gick vi ut efter någon sekund på grund av allt folk!

Jag sitter på tåget så här tidigt för att Daniel ska jobba och jag ska vara barnvakt med mamma klockan elva. Ändå ganska skönt att komma hem tidigt, men har blivit förkyld så får se hur mycket jag orkar med i dag. Jag hade tänkt att träna men blir alltid så nojjig så fort jag får lite ont i halsen så kommer nog bli att ligga hemma i sängen sen med kanske en film? Ska försöka dra med mamma och Saga i några affärer när vi ändå är barnvakt så har vi någonting att göra.

Mellandagsrea

| Postat i:
Hiho, ligger i sängen och väntat lite smått på att pojken ska vakna. Dock hat jag lite panik och skulle bara vilja ruska om han så att han vaknar. Vi ska ner på stan och jag ska få min julklapp. Och eftersom i dag börjar mellandagsrean så kommer det vara proppat med folk, vilket jag ogillar. Det tar hundra år att gå någonstans för alla ska gå så sakta, köerna är milslånga och det blir så stökigt för alla går och river bland alla kläder. Usch, nej reor är ingenting för mig. Det brukar oftast bli så att jag går till de nyinkomna kläderna och köper därifrån eftersom folket är på andra sidan av butiken. Jag kom på tidigare i morse att jag ska nog bara gå in i de butiker som inte finns i vässan, sen får det vara nog. Juste, igår fick jag en julklapp av svärmor också! Ett presentkort på H&M med 200 kronor. Super bra fast hade inte alls förväntat mig att jag skulle få någonting av henne.

Vi får se om vi hittar på någonting efter shoppingen annars tar jag och åker hem. Daniel ska jobba i morgon och på fredag så jag känner att jag inte orkar vara här och störa då och vad ska jag hitta på när han jobbar. Ska försöka väcka han nu då vi kommer i väg någon gång. Skulle gissa att det blir runt två eftersom klockan är snart halv tolv och Daniel brukar ta det lugnt när han inte har bråttom. Det brukar inte spela någon roll hur mycket jag försöker pusha på han.

"Mammas Pojkar"

| Postat i:
Det har varit full rulle hela dagen. Först var SJ tåget fördenat sedan krånglade blåa linjen. Då kom hem till Daniel en timme senare än vad jag skulle. Åkte till hans mormor, hon är alldeles för söt! Hon kan vissa ord och meningar på svenska. Nu sitter Daniel och jag på tuben hem, har precis varit och tittat på "Mammas pojkar". Måste säga att den inte var lika bra som jag trodde att den skulle vara, men den hade några roliga scener. Ska bara hem och sova nu! Så jäkla trött. Lite roligt att jag börjar kalla Daniel mitt hem också. Jag ska förmodligen flytta hit till sommaren eller hösten, det beror lite på. Älskar verkligen Stockholm! Så fint och mysigt tycker jag! Men ska vara lite social med Daniel nu.



Väntan på tåget

| Postat i:
Jahapp, sitter och på Västerås tågstation och inväntar Stockholms tåget som är 45 minuter försenat. Får väl se om det blir några ytterligare förseningar på tåget, skulle inte förvåna mig direkt. Men aja, finns inte så mycket att göra åt det. Får sitta och vänta helt enkelt (jippie). Är hembjuden till Daniels mormor vid ett så hoppas verkligen att jag inte behöver stressa massor. Det jobbiga är att hans mormor inte kan prata svenska. Hon förstår svenska men svara på persiska, vilket jag inte förstår. Så får se hur det går. Jag kommer förmodligen inte uppdatera så mycket eller ingenting alls eftersom jag ska vara med Daniel och så.

24 December

| Postat i:
Kan lugnt säga att julafton för mig har varit bra och dålig. Det har varit ett jäkla härjande hela dagen i princip, vilket det brukar vara. Dock har jag haft sådan fruktansvärd huvudvärk och sovit dåligt så har inte varit på det bästa humöret. Det blev en lugn stund när jag gosade med den lilla kissen. Sån jäkla söt Messi! Men i alla fall, jag fick det jag önskade mig och huvudvärken har gått ner nu under kvällen. Tittar på "Tomten är far till alla barn" och kan bara säga att det är en riktig kaosad familj, haha. Har sett den förut, men den är för bra bara! Jag ska sova snart för ska upp tidigt i morgon och åka till huvudstaden!



Lilla Messi med M i pannan!

God jul!

| Postat i:


De godaste enligt mig i paradis asken! Är hos min morbror och ska fira jul med mammas syskons familjer och morfar. I morse var mamma, jag och Lasse hos brodern min och åt julfrukost och öppna några presenter. Så mysigt!

Promenix

| Postat i:




Har precis kommit hem från min promenad och kan bara säga fytusan vad skönt det var! Trodde knappast att jag skulle komma ut och gå, för jag var så otroligt trött så att jag nästa höll på att somna i bilen från moster och det är bara 10 minuters resa med bil. Det blev otroligt kallt även fast jag hade klätt på mig rejält. Promenaden rensade även huvudet och behövde verkligen det efter att ha varit hos farmor och farfar, fick reda på lite saker vilket gör mig så jäkla irriterad! Tar och skriver ett inlägg bara om det någon gång om jag känner för det. Kändes bra för kroppen också, blir inte direkt "fit" genom att ligga i sängen! Så är lite stolt över mig själv!

Nu ska jag träna lite mage och armar sen duschen. Det blir att krypa ner under täcket sedan med en kopp te och titta på slutet av säsongsavslutningen av Filip och Fredrik.

Farmor och farfar

| Postat i:
Det var super trevligt hos farmor och farfar som vanligt! Vi får alltid höra massor av roliga historier från när de var ungdomar. Det blev mat på en gång sedan åt vi konstant i 3,5 timme. Gott var det men behöver verkligen ta promenaden nu! Just nu sitter vi gos moster ska strax åka. Morfar är också här dock glömde han hörapparaten så han hör inget, hehe.

Hörs senare

Söndagen den 23

| Postat i:
Godmorgon, i dag är det den 23 december och bara en dag kvar till julafton!!! Idag ska jag och min kära bror till farmor och farfar för att äta mat och umgås. Det var super längesedan jag träffa de så det ska bli roligt. Vi blir väl där till tre-fyra, vilket är ganska standard. Ska försöka dra ut på en pw när jag kommer hem. Har sovit skit dåligt i natt så hoppas att min kropp och mitt huvud tillåter träning. Ikväll är planerna bara att stanna hemma och mysa med mor min. Ska försöka uppdaterar under dagen!

Pussipuss

Mina egna gosaker

| Postat i:
Just nu är jag hos min moster och hennes familj! Alltid lika gosigt att träffa mina kusiner, de har sådan livsglädje och är så busiga! De är som mina egna gosaker som inte går att ätas upp.. hehe. Älskar de så himla mycket. Måste avsluta nu för att leka med duplo eller vad det heter.


Puss

4:e gången gillt!

| Postat i: My Life In Words
Ska testa bloggandet igen.. Får se hur det går hehe. Kommer göra detta mest för att skriva av mig.Så det finns en chans att det kommer bli otroligt tråkigt att läsa, men det är ingen som tvingar er till det heller!

Puss!