Träning och klockor

| Postat i: My Life In Words
Efter två veckors uppehåll pga förkyldning och annat så tränade jag på gymmet idag. Riktigt skönt faktiskt att få komma iväg och röra på sig igen. Tyvärr har jag otroligt ont i ryggen, måste be om massage ikväll. Är även stressad för har slarvat med läsningen så har ganska mycket att ta igen i veckan. Annars finns det inte så att berätta just nu. Hahaha, tråkigt inlägg men jaja. Trodde att jag skulle ha mer att skriva om men tydligen inte. Tankarna går bara åt vad jag måste göra och plugga i veckan. Justja! Står i valet och kvalet om jag ska köpa en klocka och i så fall om jag ska lägga ner ganska mycket pengar eller om jag ska köpa en budget klocka. Svåra val!!! Vill så gärna ha en men vet inte riktigt om jag vill köpa en nu. Har pengar, men vet inte om det är rätt tillfälle just nu. Nu har jag inte så mycket mer att berätta! Pusspuss!

Bra dag i Västerås

| Postat i: My Life In Words
Sitter as we speak på vägen hem efter en bra dag i Västerås. Först var jag och klippte och färgade håret. Och jag blev så otroligt nöjd med det! Älskar det! Har alltid gillat att experimentera med håret och har haft alla möjliga färger i håret. röda slingor i håret, rött hår, brun/svart, mörkt under hår med ljusare över, kort med lugg, långt lockpermanenat osv. Numera är jag brunett med lugg. Efter klippningen tmötte jag upp en gammal vän och tog en fika. Helt sjukt hur mycket man kan ha att prata om! På kvällen var jag hos mami och "firade" henne i efterskott. Varma mackor och till efterrätt äppelpaj med glass. Så avancerat blev det, haha. Men det var mysigt i alla fall och det är det som räknas. Träffade även min bror som jag inte hade träffat på en hel månad!! Känns hemskt att tänka på att jag inte har träffat han på så länge. Fast när jag tänker efter så tror jag inte vi träffade så speciellt ofta när jag bodde hemma heller, men någon mer gång blev det väl att vi träffades per månad Måste dock avrunda här, har massor av att läsa tills imorgon...



De sa 4 timmar...

| Postat i: My Life In Words
Fyra timmar sa de... Ja, men det ska jag nog kunna hålla! Jo, tjena. Den idén sprack ganska snabbt och satt i tolv timmar i stället med den där tentajäveln. Har ju gjort annat också men tänkt på frågorna har jag gjort hela tiden. Sista frågan var som ett stort frågetecken för mig och grubblade i fyra timmar för att försöka få fram något svar eller antagande, men tillslut orkade jag inte mer och kladdade ner något svar och skicka in tentan. Nu är den gjord i alla fall och det är därför jag inte har uppdaterat förra vecka för att jag koncentrerade mig på plugget. Kan skriva mer sen, nu väntar sängen på mig! puss och kram

Time to start reading

| Postat i: My Life In Words


Mina nya mysbyxor, mys t-shirten och mina glajjor är på så nu ska jag börja läsa boken! Hade tänkt att börja tidigare idag men har haft fullt upp. Hoppas boken är bra även om det är en studielitteraturbok. Natti natt!

Söndag

| Postat i: My Life In Words
Idag är en sån dag som jag skulle vilja ligga och titta på tv:n hela dagen, käka godis och äta en pizza. Har den känslan för det är söndag och jag har förmodligen feber och är hängig.Tyvärr finns inget godis hemma och det går ingenting bra på tv och pizza är Daniel säkert inte så sugen på att äta. Dessutom ska vi iväg och handla lite inför veckan och kolla på lite saker. Jag skulle även behöva börja läsa min andra bok som ska vara färdig läst tills torsdag. Vi får se vad som görs idag. Kanske slutar med att jag köper godis och ligger i soffan och käkar trots allt. Men på tal om en annan sak så har jag minskat två cm i midjan på två veckor! Älskart! Det går framåt! hihi, nu blev jag glad och taggad. I veckan som kommer ska jag testa på yoga, så får se vad jag tycker om det och om jag ska fortsätta kanske till och med.

Massor av post

| Postat i: My Life In Words


Från att bo med mamma och aldrig få post till att bo själv och får hur mycket post som helst. Vad händer? Får typ 3-7 brev i veckan. Helt sjukt! Vad som mer är helt sjukt är att jag skriver två inlägg på en dag!! Haha, nu blir det date night och jag är vrålhungrig!! Puss och kram! Ha en bra fredagskväll!

FRIDAY

| Postat i: My Life In Words
God morgon lovlies! Min morgon startade tidigt, redan halv åtta faktiskt då Daniel åkte. Hade egentligen planerat att somna om, men det gick inte riktigt så valde att gå upp och åt frukost medans jag tittade på vakna med NRJ. Direkt efter det så satte jag igång med att möblera om, haha.. Det blev faktiskt bättre och nu kan jag ligga i sängen och kolla på tv. AWESOME!! Haha, jag som har saknat det så mycket! Blev klar innan halv tio, så nu ska jag baka chokladbollar som jag har varit sugen på hela veckan och mysa ner och titta på hela sverige bakar på play eftersom vi inte har sjuan här. Och eftersom det är fredag så får jag äta mer onyttigt! Måste faktiskt ha sådana dagar någon dag i veckan också!
 
Så enkelt är det.

Engelsk filosofi, träning, kläder och Presidenten!

| Postat i: My Life In Words
 Obama!!!
 
Nya toppar
 
Har enligt mig haft en jobbig vecka, bestående av att läsa filosofi på engelska som är skriven 29... Jag har svårt för att förstå filosofiska texter på svenska så då kan ni kanske förstå hur jobbigt jag tycker det här är. I morgon har jag i alla fall seminarium på det, får se hur det går på det. I veckan testade jag och Mathilda på Indoorwalking, och kan bara säga att det blev riktigt svettigt. Hatar all form av konditionsträning, mest eftersom jag inte har någon kondition kvar men de här ska jag fortsätta med! Vare sig jag går själv på det eller om jag får sällskap! Oftast brukar jag bara värma upp och sedan köra styrka, men nu ska jag också fortsätta med det här. Så snart kanske jag inte snarkar längre eftersom om man har dålig kondition så kan det vara en orsak till varför man snarkar. Men så klart finns det ju flera anledningar. Nu är jag inte värsta stor snarkan utan Daniel har sagt att jag snarkar lite halvt, men bara det tycker jag är irriterande även fast jag själv inte störs av det. Sen så ska jag få mina magrutor, det är inget jag har tagit upp här tidigare, men det är ett personligt mål. Inte för att jag verkligen måste ha det, men det blir en pushning för mig själv att fortsätta träna om jag har ett mål framför mig. Problemet är ju att jag är värsta sockergrisen och är i princip alltid sugen på något, men tar det i min egen takt. Inget hets är inte! Haha... Slutpratat om mina mål. Idag fick jag hem två assnygga tröjor som jag beställde på members.com för endas 178 kronor! Älskar när saker och ting är billigt, haha! Så om ni inte redan är medlem där så bli det. Kommer alltid upp nya rabatter, men de håller bara i några dagar så det gäller att hänga med om det ska komma något märke man tycker om. Juste! Såg också Obama igår! Eller, nja han satt i bilen när han anlände till KTH eftersom han skulle ha något möte där med några forskare från KTH. Men tycker det ändå räknas som att jag såg han. Det vore ju en annan sak om jag skulle säga att jag har träffat han, för det har jag ju inte. Jag har ju bara sett han. Men att se han LIVE några meter bort är inte alla som får göra! Nu ska jag iväg och handla, kulkul! Puss och kram