Crazy Old DJ

| Postat i: Filmklipp, Music
Igår visade Daniel mig en video med en gammal tysk DJ. Sååå jäkla härlig gubbe! Älskar att han måste sätta på sig glasögonen när han ska byta låt. 
 

Fredagskväll på RAW

| Postat i: My Life In Words
Igår hade jag en helt fantastisk kväll! För förra veckan bestämde vi + Billy och Mathilda att vi skulle gå på RAW och äta ute. Eftersom jag och Daniel snart har 2,5 år så bestämde han sig för att han skulle bjuda mig på det, tur det annars skulle det inte blivit av. Har knappt några pengar alls den här månaden... I alla fall så åkte vi mot slussen och åt på ett ställe ganska nära Hilton där RAW skulle vara. Det var helt okej mat, men tyckte inte det var speciellt mysigt.. Inredningen kändes som på vissa pizzerior, ni vet sådana med bås, blandat med bar liknande känsla. Tur att maten vägde upp hela stället. Sen gick vi direkt till Hilton, eftersom vi inte har varit på RAW tidigare så bestämde vi oss att vara i tid eftersom det fanns bara ett "fåtal" platser (många fler än vad jag hade väntat mig) och det var först till kvarn som gällde. Vi fick sitta och vänta i 1,5 timme innan de öppnade dörrarna, men om jag ska vara ärlig så gjorde det ingenting för det fanns ju bar och sittplatser osv. RAW, var bland det roligaste jag har varit med om! Skrattade så mycket vissa gånger att jag satt dubbel vikt! Kommer verkligen gå på det igen, och dessutom finns det studentrabatt för studenter så det kostar bara 145 kronor. Vilket är ett bra pris! En vuxen biljett kostar annars ungefär 300 kronor.
 
 

Onepieces

| Postat i: My Life In Words
Har ni sett det nya, OnePiece har släppt onepieces för hundar. Det kanske inte är en nyhet, men såg de för första gången i dag som reklam på en blogg. Dock är det som en tröja för en hund, och hur vanligt är inte det? Det jag tyckte var småroligt var att kläderna för hundar finns under fliken barn. Är det bara för att vissa människor med hundar behandlar hundarna som deras bebisar? Eller tyckte de inte det var värt för att göra en egen flik för det finns bara 3 stycken olika onepieces/tröjor.
 
En av de tre som finns. Lite sött är de ju ändå!

Funktionell cirkel

| Postat i: My Life In Words
Igår testade jag och Mathilda ett nytt pass på gymmet. Eller det är inte nytt på själva gymmet utan nytt för oss eftersom vi inte har testat det förut. Passet hette Funktionell Cirkel, alltså cirkel träning och det stod att det var enkelt och intensivt. Snacka om att det var intensivt! Det skulle egentligen vara en timme men han som höll i passet tycket att det var bättre att köra halva tiden och dubbelt så intensivt. Om mina ben skulle kunna gråta så skulle de ha gråtit floder!! Jag har inte tränat mina ben riktigt ordentligt på sedan tidigt i vårast, och jag tycker inte jag la så värst mycket fokus på benen då heller, men igår då jäklar fick de allt en riktig träning. Men är stolt över mig att jag tog mig igenom passet och vi bestämde att vi ska fortsätta gå på det. Hoppas att det kommer ge resultat, men det visar sig väl! Har börjat komma igång med träningen efter ca en månads uppehåll på grund av sjukdom. Eller sjukdom och sjukdom, förkylning är en bättre förklaring. Idag mår mina ben och min rumpa som de förtjänar.
 
Motivation i bilder
 
 

Tråkhelg?

| Postat i: My Life In Words
Jahapp, redan fredag igen och som vanligt har jag haft ett uppehåll från bloggen. Ovanligt eller?? Tror det här kommer bli en riktig tråkhelg.. Har inga pengar och Daniel ska bort i kväll så vet inte riktigt vad jag ska sysselsätt mig med. Innan kvällen ska jag hinna med en hel del annat, eller snart lunchdejt och sen plugg. Så det var väl inte så mycket egentligen. Har förtillfället inget på hjärtat jag måste berätta och har ingen lust att återberätta allting som har hänt sedan sist jag skrev. Har inte heller någon bra bild jag kan lägga upp.. Eller jo! Det är ingen bild, men det är nästan helt bestämt att jag och Mathilda ska åka till Ullared i början på december. Så jag har någonting att se framemot. Dock har jag ju inga pengar nu så kommer inte kunna spara något till det. Det kommer bli en julklappsshopping tripp dit, så det är ju bra! Kanske hittar lite billigare presenter än i vanliga fall, har en känsla att jag kommer spendera mer pengar på mig själv och till mitt hem än till någon annan. Men det får väl bli mina julklappar till mig själv, haha... Nej, måste gå nu pusshej!