God gärning

| Postat i: My Life In Words
Om ni vill göra en god gärning och känner för att pyta era väggar lite, så gå gärna in häär och kolla. Det är nämligen en tjej som jag gick i samma klass som i grundskolan och hennes projektarbete i 3:an är att samla in pengar till att stoppa den illegala djurhandeln genom att sälja bilder hon själv har tecknat. Tycker det är super fina bilder och de kostar endast 100 kronor, alla pengar går direkt till insamligen så hon tjänar ingenting på det och har själv stått för kopieringen och det finare pappret bilderna är uppkopierade på (om jag har förstått det rätt). Jag har just nu tigern men funderar på att köpa en apa också! Inte för att jag direkt plats för den men den är så gullig och pengarna går ju ändå till något bra. Det finns även en facebooksida häär
 
 

Bäst just nu

| Postat i: Music
 
 
 

Which One?

| Postat i: My Life In Words
Eftersom jag fick tillbaka pengar på skatten från förra året så funderar jag på att unna mig ett par nike air max eller ett annat par nike skor, så har designat egna på nikes hemsida men nu vet jag inte vilka jag vill ha. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska köpa då jag är en snåljåp och de skorna jag har hittat på kostar 1300-1600 kronor och jag brukar aldrig köpa så dyra skor hehe.. Så bara av tanken av att de kostar så mycket får mig att inte vilja köpa de. Haha, kanske ska önska mig ett par i födelsedagspresent också?
 
Nike skor är de som passar mina fötter bäst när det kommer till träning, i alla fall de jag har testat hittills, för jag är bred vid mina tår, har hög fotvalv eller vad det heter men är plattfotat. Japp, jag har knepiga fötter... Har ett par nike skor som är helt perfekta för mig men de börjar bli lite för utnötta nu.
 
 

Inte ens tio

| Postat i: My Life In Words
Älskar att jag ligger helt död i soffan och klockan är inte ens tio. Livet som sjuk, älskar't... Om jag ska vara ärlig så har jag legat i soffan hela dagen och inte rört mig mer än nödvändigt. Dock har det varit ganska skönt trots allt om vi bortser att jag är sjuk. Har legat och tittat på Orange is the new black, hur bra som helst! Började klockan två och nu är klockan halv tio, haha. Funderar dock på att gå och lägga mig snart, men det känns alldeles förtidigt på en lördag. Vill dock se några avsnitt till men time will tell.
 

Nya Headern

| Postat i: My Life In Words
Nu är den nya headern uppe. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag bara bytit ut bilderna, men den andra var ju ca ett år gammalt och har ju bland annat ändrat hårfärg och så är det väl lite roligare med nyare bilder?
 
De gamla bilderna
Nyare bilderna, som ni ser så är klackskorna kvar då jag tycker fortfarande att de är fina sen hittade jag ingen bättre bild jag kunde ha där.

Vad ska jag göra?!

| Postat i: My Life In Words
Som jag har skrivit förut så är jag en sådan som gillar att förändra mitt hår och igår så bokade jag tid hos min frisör. Nu är bara fråga vad tusan ska jag göra?! Det senaste halv året har jag gått från blont till brunt till rödish. Det jag vet att jag ska göra är att klippa av en bit av håret, men sen vet jag inte. Just nu tycker jag att jag har ganska mörkt hår och skulle gärna vilja bli lite ljusare till sommaren men vet inte om det kommer bli så bra... Alltså jag vill inte bli blond, utan ljusa upp det så det känns lite mer somrigt. Haha, det återstår och se vad som händer med håret, om någon har ett förslag får ni gärna kommentera. Måste bara tillägga att min frisör är så underbar! Hon väljer att jobba över bara för att jag ska få en klipptid, blir helt varm i hjärtat!
 
 Bilder från september till februari
 

Ny header

| Postat i: My Life In Words
Har en ny header på gång eller ny och ny det är samma design men med andra bilder. Tyckte det var dags att byta ut bilderna då bilderna på mig är ganska gammal och så. Nu måste jag bara klura ut hur jag byter header, lyckas alltid glömma bort det! Men så ni vet så är en nyare header på väg, men det kan ta sin tid för jag brukar vara för lat att leta upp hur jag byter header.

Dröm

| Postat i: My Life In Words
I natt så drömde jag att jag packade min resväska inför australien, hahah.. Det är ju inte ens bestämt att jag ska dit. För först och främst måste jag få tag i ett sommarjobb, kunna spara ihop pengar till det och jag vill ju helst inte åka själv dit så måste ju även få med mig någon dit. Har förövrigt hittat en drömbikini. Dock kommer den från hollister så vardera del kostar runt 400-450 kronor... Men kanske önskar mig den när jag fyller år så slipper jag själv lägga pengarna på den! Haha, snåljåp no.1...
 
Såå fiin!

Min rumpa är borta

| Postat i: My Life In Words
Sen jag började träna ordentligt igen i januari tycker jag min rumpa har försvunnit, den är borta.. Så nu måste jag börja fokusera på att försöka få tillbaka min rumpa! Dock ogillar jag att träna rumpa för jag får alltid sådan helsikes träningsverk så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Haha, i-landsproblem... Har börjat tappa centimeter runt midjan samt höfterna och det är där jag har lagt mitt fokus på så det känns bra, nu börjar jag som sagt få panik för jag tycker min rumpa har försvunnit. Har fler områden där jag tycker att jag kan bli av med överskottshull så att säga, men om jag skulle fokusera på allt för många områden samtidigt skulle jag bara ge upp. Eftersom jag vill inte vill få mindre rumpa så kanske det ändå går att fokusera på det med? haha, det är mitt mål i alla fall. På de pass jag går på så är det ändå lite fokus på rumpa så förhoppningsvis kanske jag bara behöver lägga till det i mitt egna träningupplägg.
 
Drömrumpor
 
 

Respekt ♥

| Postat i: My Life In Words
Ni som läser här var snälla och gå in och läs Emelies blogg inlägg häär! All respekt till denna tjej! Och givetvis till alla andra som vågar öppna upp och skriva om någonting så jobbigt som ätstörningar! Jag önskar att när jag hade det som mest psykiskt jobbigt att jag hade vågat öppna upp mig och visa alla att jag inte mådde bra. Jag vågade inte ens berätta för mina bästa vänner om mina psykiska problem och här är en tjej som vågar berätta och skriva helt öppet så att vem som helst kan läsa det att hon inte mår bra. Kan bara tänka mig hur jobbigt det måste ha varit att publicera inlägget och att bara ens skriva ner det. Mitt projektarbete i 3:an på gymnasiet skrev jag om den svåraste tiden och jag vet inte hur många gånger jag satt och grät för det var så jobbigt att bara skriva ner ord, tankar och känslor från den tiden. När jag läste hennes inlägg blev jag helt tårögd och jag tycker det är helt beundransvärt att hon skriver ut det. Verkligen all respekt till Emelie och alla andra som vågar skriva eller prata ut öppet om sina problem! Jag tror inte det är meningen när människor skriver ut sådana här personligt svåra och jobbiga saker att de vill att vi ska tycka synd om de, men det vi kan göra är att visa respekt, sympati och framförallt medmänsklighet. De visar bara att livet inte är så perfekt som andra kanske tror. De väljer istället prata ut om problem som det egentligen bara talas tyst eller negativt om, de öppnar de stängda dörrarna som samhället har stängt för att det är "dåligt" i samhällets ögon. Vare sig man har ätstörningar eller någon annan psykisk sjukdom så stängs dessa ämnen in för de har en negativ stämpel på sig. Som sagt det jag ville komma till med detta inlägg är att om någon väljer att öppna upp sig och psykiska sjukdomar eller någonting annat som gör att någon mår dåligt, visa respekt! 

Dör bakisdöden

| Postat i: My Life In Words
I dag är jag så jäkla bakis, okej har haft mycket värre bakfyllor men om sanningen ska fram så brukar jag nästan aldrig bli bakis. Förutom att vara bakis så hade jag så kul i går när jag var i Vässan! Firade en av mina närmaste vänner som fyllde hela 20 år igår, vi var först hos henne där hon hade planerat lite lekar och gjort i ordning lite plockmat osv. Sedan bar det ner till stan och till bmb, dock tyckte jag inte det var så speciellt kul ute men det var underbart att träffa alla igen! Gick ganska tidigt ifrån krogen och vad som hände sen är private buissness och de som vet är de enda som behöver vet haha. Det bästa med kvällen var absolut när vi skulle ner på stan och vi stod i hallen för att ta på oss skor, jackor och annat som vi hade med oss. Då väljer jag nämligen att ramla/snubbla baklänges in i Angelinas bror rum och han får nästan dörren i bakhuvudet. Hahaha, så typiskt mig! Sa i alla fall förlåt och stängde dörren snabbt.
 
På-väg-till-västerås-redo
 
 
Utgångs-klar
 
Bakis...

Vill bara iväg

| Postat i: My Life In Words
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är tagna från Hanna Fribergs blogg. För er som inte vet så har hon flyttat ner till Australien för att bo där i 8 månader. Skulle lugnt kunna åka ner tid och jobba till hösten, hur underbart vore inte det?! Dock skulle jag aldrig våga åka själv, så om någon av er som läser är sugna får ni gärna höra av er, haha. 

Jag förstår inte

| Postat i: My Life In Words
Vem vill seriöst vara singel?! Seriöst, jag förstår mig inte på folk som vill vara singlar. Om någon av er vill vara singel så är det ju absolut helt okej för mig, jag förstår bara inte hur man kan vilja vara det. Jag hatar det. Allting är så tråkigt, Jag har ingenting att se framemot eller längta efter. Såklart att jag försöker hitta på saker som jag vill göra men det är inte alls samma sak som att vara kär i någon eller längta efter någon på det sättet. Jag menar jag går ändå i sängs varje kväll helt själv och har ingen att prata med på kvällarna innan jag ska sova eller så. Ja, detta är ett depp-inlägg och så får det vara nu för det är så jag känne och det är detta jag tänker på för det mesta.