Jan. 31 2013

| Postat i: My Life In Words

Torsdagskväll nu då och dagen har gått hyfsat fort, vilket känns bra med tanke på att jag inte alls är positiv till torsdagar och de brukar gå så segt. Dock är jag inte 100% frisk, jag har haft ont i halsen hela dagen och har ännu ondare nu och min mor trodde även att jag hade lite feber. Det känns ganska surt eftersom jag inte vill vara sjuk tills i morgon för att jag redan har köpt biljett till Stockholm och vill ju dit, men har bestämt om jag inte mår sämre så åker jag och kanske blir hemma från skolan så jag blir förhoppningsvis blir piggare till eftermiddagen och kvällen. Annan onödig fakta är att jag åt semla igår som jag verkligen hade längtat efter och i dag har vi fått igång min tv också så nu kan jag titta på tv. Det känns faktiskt helt underbart, haha. Jag glömde även min tolle i Jessicas bil i dag så himla onödigt gjort av mig, jag kände på mig när jag klev ut ur bilen att jag hade glömt något men tänkte att jag bara inbillade mig. Blir bara så trött på mig själv i bland..Ska duscha snart sen mysa ner i sängen och glo lite på tv.

Oh Well

| Postat i: Allmänt
Last-friday-night-tgif-gifs-katy-perry-12_large
 
Gif-katy-perry-favim.com-239432_large
 
Tumblr_ltoy02qmir1qc3bmr_large
 
 
 

Vill Ha Helg

| Postat i:




Onsdag i dag, som förövrigt snart är slut, och snart är det fredag. Och som om jag längtar, hela veckodagarna längtar jag tills fredagen ska komma och att man får helg. Jag är bara så skoltrött just nu och ser knappt något positiv med skolan överhuvudtaget, jag hoppas att jag får lite motivation snart för jag menar det är bara några månader kvar av gymnasietiden. I morgon kommer det som vanligt vara en mördardag med fek i ca tre och en halv timme sedan projektarbete och på fredag har jag bara två timmar natur.

Internet!!

| Postat i:



Äntligen internet! Känner mig befriad! Har inte haft något internet sedan i fredags eftersom vi har flyttat, men äntligen så! Nu är det bara tv-kanalerna som inte fungerar, men kan ju titta på saker via datorn så jag är inte i super behov av det just nu. Så nu kan jag uppdatera igen, jag har inte haft tid att göra det i skolan.

Ja, Då Jävlar!!

| Postat i: My Life In Words
 
Om han stog vid målgången, ja då jävlar så skulle jag springa som en idiot!

Barnvakt

| Postat i:



Nu har jag nattat lillan så hon ligger och snuttar på sin nappflaska! Hoppas hon somnar så att hon inte ligger och gråter sen. Vi har haft det super mysigt, hon är alldeles för charmig! För ett tag sen hade vi en liten konflikt eftersom vi var oense om att hon skulle gå och lägga sig eller inte. Tur som var vann jag den fighten, eller jag hoppas att jag vinner den i alla fall för hon har inte somnat än.

Jan. 24, 2013

| Postat i:
Kom hem från skolan för en timme sedan och just nu ligger jag och vilar upp mig till jag ska åka och vara barnvakt. Som jag skrev igår så började jag ju tidigt i dag och försökte lägga mig tidigt men det gick ju inte. Somnade inte förrän ett eller efter det, så var ganska trött när jag gick upp i morse.Började morgonen med tre och en halv timme företagsekonomi med vår kära lärare. Är seriöst helt slut efter den lektionen och hennes röst skär i öronen, men jag överlevde denna gång med! Förövrigt är det så jäkla kallt i mitt rum, fryser konstant när jag är i rummet. Skulle behöva flera täcken att sova med, hehe. Så det är skönt att vi flyttar om två dagar, mamma ska redan börja flytta över saker i dag och i morgon så jag ska förmodligen spendera min fredagskväll med att flytta över lite saker. Ska gosa ner mig i filten ett tag till och titta klart på oth avsnittet innan jag ska åka!

Jan. 23, 2013

| Postat i:




Haha, ååh! Älskar mina flugglasögon jag köpte i åttan!

Min rygg håller snart på att gå av! Tusan vad ont jag har, men jag är nästan helt klar med packningen i alla fall och det känns skönt. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan sova på en gång. Upp tidigt i morgon för att gå till skolan, jag är inte alls taggad, men det är väl ingen som bryr sig om det. Något positivt är att jag ska vara barnvakt i morgon kväll till mitt lilla hjärta! Så jag längtar till det, ska bli så kul. Hoppas hon inte är så kinkig i morgon men det tror jag inte.

Flytt Och Mys

| Postat i:



Onsdag i dag och dagarna går hur fort som helst! På lördag flyttar jag och jag har precis börjat packa. Skönt att jag bara har mitt rum att packa annars skulle jag ligga illa till. Jag har inte skrivit på några dagar nu och finna inte riktigt någon anledning till att jag inte har gjort det. Igår kom i alla fall Sara hit vid halv tre-tre, prata massor och tittade på KUWTK (keepning up with the Kardashians). Senare kom även Lisa hit och hon sov kvar här. Det är alltid lika kul att träffa mina allra bästa! Deep talks, drömmar, idéer och andra roligheter, mysigt var det i alla fall! Måste fortsätta med packningen nu. Puss

Resfeber

| Postat i:
Jag har fortfarande huvudvärk och den har bara blivit värre. Dessutom ligger jag och fryser som bara den! Tror nog det var därför jag kände mig så bakis i morse, hehe. Om det inte blir bättre tills i morgon så blir jag förmodligen hemma från skolan. Jag har två grupp/par arbeten i morgon, men det får lösa sig på någon sätt om jag inte blir bättre. Jag har förövrigt (är osäker på om det sitter ihop eller inte?) kikat på olika resor, har riktigt mycket resfeber. Jag vill bara fly landet just nu! Tyvärr har jag inte pengar eller tid med det för tillfället, men skulle gärna vilja åka på någon weekend fram mot våren/sommaren så ska försöka få med några vänner eller pojkvännen på den idén och så hinner jag få ihop lite pengar tills dess.

Spelkvällen

| Postat i: My Life In Words
 
I går hade vi somsagt spelkväll här hemma. Daniel och jag körde ut mamma, eller körde och körde hon åkte till Lasse så det var ju inte så synd om henne. Vid halv sju tiden kom Anton, Billy, Mathilda och Ricky. Vi bestämde vad vi ville äta och så så gick vi ner och köpte kortlek då jag inte hittar våra och tog med oss maten hem hit. Det blev massor av prat och av någon konstig anledning mycket prat om matte, undra värför... Skönt att Mathilda var med så jag kunde prata lite annat med i alla fall! VI bestämde oss för att först spela RISK, vilket inte blev den bästa starten för mig och Mathilda men det vände sedan och tillsist vann vi! Så jäkla grymt av oss, helt AWESOME! Det blev lite långdraget när killarna skulle diskutera en massa vilket gjorde att vi blev lite uttråkade eller ja, Mathilda blev väl det mest och började ställa upp gubbarna för krig och lite allt möjligt, kul var det i alla fall och vi vann dessutom. Senare spelade killarna poker och alla åkte hem runt ett. Jag hade en sjukt rolig kväll och hade det riktigt trevligt. Det är kul att träffa alla igen tillsammans, så jag hoppas att det blir någon mer gång i alla fall.

Det Finns Människor Till Allt

| Postat i: My Life In Words
Är nyss hemkommen från kalaset och det var min lilla glädjespridare (läs Saga) som har fyllt hela 3 år! Hon börjar bli en stor flicka nu, dock var hon lite kinkig för hon har halsinflamastion. Ändå var hon urgulligt! Hon bara blir bara bättre och bättre på att prata, förstår dock knappt hälften vad hon säger men det går framåt! Träffade även mina andra kusiner, lite tråkigt att en av tjejerna inte vågar vara ute längre och leka om ingen förälder står och tittar på. Det var tydligen någon som hade bett henne att ta av sig tröjan och så när hon skulle gå hem till någon kompis nyligen och tidigare i höstas hade någon hotat att döda henne. Jag blir verkligen frustrerad när jag hör sådant, jag själv har inte varit med om något sånt utan bara hört talats om det och blivit upprörd, men när det händer i ens närhet så får förstår man att det verkligen händer. Jag menar min kusin som har blivit utsatt av det är bara 7-8 år och är skärrad av det så hon inte ens kan gå ut och leka på bakgården, usch det är verkligen hemskt och sådant här borde bara inte hända!!! Det är bara att konstatera att det finns människor till allt!

Tjenare trollet!

| Postat i: My Life In Words
Måste erkänna att mitt hår är otroligt snyggt när jag har haft lockigt och sover med utsläppt!

Jan. 20, 2013

| Postat i: My Life In Words
Känner mig bakis, dock har jag inte druckit alkohol. Har ont i huvudet och fryser. Det är väl mest för vi somnade sent i går och vaknade tidigt i dag. Min bebo skulle nämligen upp tidigt för att ta tåget halv tio, så jag har legat och degat i sängen hela morgonen/förmiddagen och har nyss ätit frukost. Måste dock börja göra mig iordning för ska i väg på kalas klockan två så det blir inte nå mer degande. Vi hade spelkväll här hemma igår, men skriver mer om det senare.

FREDAG

| Postat i: My Life In Words
Helt jäkla underbart med fredag!!!!!! Jag känner på mig att det kommer bli den bästa fredagskvällen på länge! Jag har legat och degat i sängen och tittat på tv hela eftermiddagen. Senare i kväll kommer Daniel hit, jag längtar verkligen hur mycket som helst efter han! Det skulle inte sitta fel med lite choklad eller glass just nu, men orkar inte gå ut i det kalla och lika bra är väl det så slipper jag slösa pengar på det hehe.

Jan. 18, 2013

| Postat i: My Life In Words
God morgon! Jag börjar inte förrän tolv i dag men ställde klockan ganska tidigt i alla fall för behövde städa mitt rum. Så nu sitter jag nyduschad och har nystädat rum, känns riktigt bra. Det behövdes verkligen städas så. Men i alla fall ska käka lunch nu och göra mig ordning inför skolan. Har inte så mycket mer att skriva om, eller jo jag har börjat snapchatta. Synd dock att vi som har android inte kan göra videos, men ändå ganska kul! Jag laddade ner ett nytt spel i går som man bygger typ ett zoo, så jag kommer väl sitta med det hela tiden nu då. Ska äta nu! Puss

Neggo

| Postat i: My Life In Words
Jag har varit negativ hela kvällen så har inte varit på humör för att blogg. Det nog på att jag sov dåligt i natt, annars har min dag varit ok. Har hunnit varit förbi IKEA och sedan gymmat. Grymt av mig! I morgon är det upp tidigt som gäller och börjar dagen med fek. På eftermiddagen ska jag i alla fall träffa en saknad vän så det ska bli kul! Tänkte avsluta min dag med denna söta bild. Älskar den! Real friend help each other in hard times.

Kvällshumor

| Postat i: My Life In Words



 
 

Hemkommen Från Sjukgymnasten

| Postat i: My Life In Words
Jag kom nyss hem från sjukgymnasten och det gick väl bra där. Jag skulle fortsätta med rehabiliteringen och om det händer flera gånger så måste hon skicka remiss till ortopeden för operation. Tror dock inte att det kommer behövas direkt, för den är ändå stabiliserad så det känns som en väldigt liten chans till att det skulle hända så pass många gånger. Förövrigt körde jag bil dit. Jag har inte kört bil på hur länge som helst, så det var riktigt roligt att sätta sig bakom ratten och köra lite! Dock är det otroligt halt ute så var ganska försiktig, men kul var det ändå! Just nu vill jag bara lägga mig under en filt med te och titta på vänner, men nejdå det går itne för sig! Har en engelsk novell som skulle varit inne före jul, men jag har inte ens börjat med det så måste påbörja den. I kväll är det i alla fall Heart Of Dixie och Så Blev Vi Hollywood Fruar, två riktigt bra program!

You Can Always Put A Smile On My Lips

| Postat i:

Tränat!

| Postat i: Fitspo/Träning
 
Jag har varit och tränat i dag efter skolan, och det var så skönt! Älskar att jag har kommit in i träningen så att det är som vanligt. Det blir liksom ingen börda eller att man känner sig tvingad att gå till gymmet, utan det blir bara så automatiskt och så att man vill träna. I dag blev det 20 minuter på crosstrainern, blir nästan helt slut i benen efter det hehe. Sedan körde jag som vanligt mage och rygg, gjorde även mina rehabiliterings övningar för axel när jag ändå var i gång så slipper jag göra det nu på kvällen. I morgon ska jag till sjukgymnasten efter skolan så får se vad hon har och säga då. Jag har börjat få super ont i armen på kvällarna efter att axeln var nära på att hoppa ur led, inte alls kul! Det blir väl så att hon kommer säga att jag får hoppa tillbaka några steg i rehabiliteringen, men det känns ändå skönt att gå dit och i så fall veta exakt vilka övningar hon vill att jag ska gå tillbaka till.

Jan. 13, 2013

| Postat i: My Life In Words
 
I dag har varit en riktig sego-dag! Tusan vad jag har varit seg, det har känts som min hjärna har gått i 0.1 kB/s. Vilket inte alls är mycket. Jag är klar med en av alla mina uppgifter i alla fall och det är skönt. Eller rättare sagt jag är nästan helt säker på att jag är klar med uppgiften. Ska höra med min lärare i morgon hur mycket det är meningen att reflektera och så i uppgiften. Jag sitter fortfarande i mina pj-byxor, hade tänkt att duscha efter inlägget men det blir att sätta på sig byxorna. Är helt kär de här byxorna så för mig gör det inte så mycket, hehe. Förövrigt har jag otroligt ont i ryggen! Jag har sovit dåligt hela helgen och Sara puttade in mig mot väggen hela natten. Dessutom brukar jag få ont när jag har min mensvecka så. Dock har jag inte lika ont som jag kan ha när det känns som ländryggen kommer gå av! Det är runt utsagt förfärligt! Jag har planerat att träna i morgon efter skolan och det blir oftast bättre i ryggen då så. Ska hoppa in i duschen nu, hoppas ni har en bra söndagskväll!

Funfacts

| Postat i: Fitspo/Träning

Alla Vi Har Våra Dåliga Dagar

| Postat i: My Life In Words
Jag skrev ett inlägg i går om hur fredagen hade varit, men av någon anledning pubicerades den inte och det hamnade inte heller i mitt utkast. I alla fall så blev inte min fredagskväll som jag hade hoppats på utan det var spänningar mellan mig och Daniel och jag blev besviken flera gånger. Allt är löst nu och vi har lämnat det bakom oss! Mathilda hade också kommit från vässan för hon skulle följa med Billy och titta på hans nya lägenhet så vi åt middag tillsammans med de och senare satte vi oss på ett fick och pratade massor. Det tråkiga var att jag inte var på det bästa humöret när vi var med de, men alla har sina dåliga dagar och sina brister, annars hade vi det trevligt. Mitt humör blev ju bättre under kvällen och den slutade bra och så. Vi gick aldrig på stan heller så jag hann inte titta på plånbok eller några kläder som jag hade tänkt titta efter i Stockholm, det får väl bli nästa gång jag åker dit. Det var lite kortfattat hur min fredags kväll var. Hoppas ni hade en bättre början på fredagskvällen än vad jag hade.

Tre Viner

| Postat i: My Life In Words
 
 
 
 
 
I går hade vi somsagt vin kväll och vi testade tre nya viner, eller jag hade inte druckigt någon av de förut. Det var Königsmosel, Barefoot och Asti Cinzano. Jag har förut aldrig varit en "vinmänniska", men den här gången gick det hur bra som helst och behövde inte blanda ut med sprite! Stolt och förvånad över mig själv, hehe. Enligt mig var Barefoot den godaste, som är ett rosé vin, Jag skulle kunnat ha druckit hur mycket som helst av den! Sen kom Asti vinet, som är moserat vin. Det var också riktigt gott, men ändå gick Barefoot före. Sist kom Königsmosel, som är ett vitt vin. Det var inte allsmin smak, vinet liksom funkade men inte mer än så. 

vinkväll

| Postat i:


Sitter och dricker vin med Lisa, Sara och Johanna. Underbart!

Kisses

| Postat i:






Jan. 11, 2013

| Postat i:


Sitter på bussen mot Stockholm och har fruktansvärd huvudvärk. Lyssnar i alla fall på underbara The Fray. Hade huvudvärk redan i morse när jag vakna, jag hoppas bara inte att jag ska bli förkyld igen. Orkar verkligen inte med det! Så hoppas att jag inte blir det. Märkte även när jag duscha att jag måste köpa nya rakhyvlar, så tråkigt att de ska kosta så himla mycket bara. Det är inte direkt det jag vill lägga pengarna på i första hand. I alla fall så började skolan tolv så hade en chillmorgon. Hade naturkunskap i två timmar gick faktiskt fortare män vad jag trodde att det skulle ta. Så det är väl positivt.

Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll, jag hade lust att gå på pubkväll på KTH men det hade inte Daniel. Vi ska i alla fall gå på stan ett tag måste köpa en liten plånbok för mitt konstfack jag använder de viktigaste korten i är snart helt sönder.

Före och efter

| Postat i: My Life In Words
Kom hem för några timmar från frisören. Jag är verkligen super nöjd och hon var riktigt duktig! Ååh, vad glad och lättad jag blev när jag såg slutresultatet. Känns otroligt bra! Det tog två och en halv timme innan jag blev klar och då slingade hon bara mitt hår utan att klippa till det. Tror hon blev lite chockad över hur mycket och tjock hår jag hade för vissa dagar ser det inte alls tjock ut medan andra dagar är det mycket mer volym och ser super tjock ut. För mig gjorde det inte alls så mycket att det tog så lång tid, jag tycker det bara är skönt när någon håller på att fixa och trixa med mitt hår. Somsagt är riktigt nöjd med det! Tänk på att det var ljusare ute när jag tog före-bilden och att det var mörkare ute när jag tog efter-bilden. Så det blir lite inte lika rättvist och det blir lite "skevt".
 
 

Jan. 10, 2013

| Postat i: My Life In Words
Redan hemma från skolan och klockan är inte ens elva än. Men tusan vad jag ogillar torsdagar! Så jag var inte så glad när jag vaknade i morse. Jag läser nämligen företagsekonomi B och i vanliga fall har jag lektionen från åtta till halv tolv. I dag fick vi som redan hade gjort provet innan jul sluta klockan tio för att resten som fick omprov och inte hade gjort provet skulle göra det. Skönt! Ligger i sängen nu, men ska ta och skriva på projektarbetet nu så jag får lite gjort. Senare i eftermiddag har jag klipptid bokad. Dock ska jag inte klippa håret utan slinga det, får se hur det blir! Jag ska ha en annan frisör denna gång eftersom min frisör var uppbokad över en längre tid. Har lite svårt att lita på andra frisörer efter de inte känner mig lika bra som min frisör jag brukar ha, men eftersom jag inte ska klippa mig så tror jag att det kommer gå bra. Haha, jag måste tänka så i alla fall. Tänkte lägga ut för- och efter bild på håret sen.

Nya PLL avsnittet!

| Postat i:

Tog med en smoothie till PLL

Emma och Joanna laddade inför PLL


Jag kom hem för cirka en halv timme sen efter att ha varit ute och åkt bil med Emma. Haha, alltid lika kul med den filuren. Somsagt hade jag bara engelska i dag, egentligen är lektionen en två timmar men fick sluta efter en. Lektionen var ganska värdelös då vi i små grupper satt och diskuterade frågor. Efter engelskan följde Joanna och Emma med hem till mig för vi skulle titta på nya PLL avsnittet som kom ut igår. För alla er som inte vet vad PLL står för är det Pretty Little Liars. En hemskt bra serie!! Nu får vi vänta till nästa avsnitt kommer ut nästa vecka. Det har varit längre uppehåll under samma säsong flera gånger nu så det är skönt att det är back in track.

Jag försöker vara lite nyttigare just nu, fick gick det inte så bra i dag då jag åt middag på stan och har återigen en sundae senare i kväll. Så känner mig ännu fetare och tjockare nu än vad jag gjorde i morse, men har ju bara mens en vecka i månaden. Och jag tycker att jag får fuska lite då eftersom jag oftast blir deppigare och mer sugen på sötsaker under veckan.

Varför jag tränar

| Postat i: Fitspo/Träning
För tillfället känner jag mig så otrligt fet och tjock. Tror mest för att jag ska ha min tjejvecka. Egentligen ska jag vara stolt över mig själv. För det har skett stora förändringar i min kropp sedan oktober när jag bestämde mig för att komma igång med träningen igen. Det var i oktober jag märkte hur dåligt jag mådde över min egna kropp, det var helt fruktansvärt! Jag bestämde mig för att ta bilder för att kunna se resultat. Bilderna är inget som kommer komma upp här i bloggen om jag inte skär ner de och visar någon kroppsdel, men tänker inte visa hur hela jag såg ut för jag skäms så enormt mycket över det. Jag får sådan stor inspiration att fortsätta av de som lägger ut sina för och efterbilder och jag tycker det är otroligt starkt gjort av de att visa när de mår som sämst över sin kropp. Jag skulle inte kunna göra det eftersom jag skäms så mycket över hur jag såg ut, men varje gång jag ser en sådan bild tänker jag att det faktiskt är möjligt och om de kan så kan väl jag.  Nu har jag kommit en bra bit på vägen men det är en bit kvar tills jag själv är nöjd med mitt resultat. Jag gör detta för min egen skull och ingen annans! Jag bryr mig helt ärligt talat inte alls om ingen annan ser förändring på min kropp för det är inte för deras skull jag gör detta. Mitt ända mål med träningen är att jag ska må bra och jag ska känna mig bekväm i min egna kropp.

Funfacts

| Postat i:
Läste nyss på Aftonbladet att Kim Kardashian och Kanye West har fått ett erbjudande på 3 miljoner dollar för de första bilderna på deras bebis. 3 miljoner dollar motsvarar nästan 20 miljoner svenska kronor. Dock accepterar de inte erbjudandet utan de vill ha minst 6 miljoner dollar för bebisbilderna, alltså nästan 40 miljoner svenska kronor!!!! Helt sjukt om ni frågar mig. Det stod också att det var uträknat att paret kunde tjäna ihop 120 miljoner svenska kronor innan förlossningen på bland annat skjuhusvistelser och ultraljud.

Vi vanliga här i Sverige åtminstone måste betala någon krona för att komma med i lokaltidningen med en pyttebild och två meningar text medan det finns kändisar som tjänar miljoner och får bilden på första framsidan. Ni får inte tro att jag är bitter utan jag tycker det bara var roligt och lite smått intressant. Men visst är de söta tillsammans?! Jag tycker det!






Jan. 08, 2013

| Postat i:







Jahapp, provet gick väl som det gick. Det är bara att vänta och se vad jag får för betyg. Får väl minst g, men vill gärna ha högre. Jag och Joanna satt nästan två timmar med provet och det var bara 8 frågor. Min hjärna var verkligen helt mosig efter det.

Jag tog mig ut på en promenad i alla fall efter skolan, det var faktiskt riktigt skönt. Rensade tankarna och bara lyssna på musik. Dock var det otroligt halt vid övergångställena så höll på att halka två gång. Båda gångerna var bland folk också. Tur var lyckades jag hitta balansen innan jag föll, haha måste sett väldigt snyggt ut! Tränade lite mage här hemma innan duschen. Dock höll axeln på att gå ur led när jag skulle ta av mig underställströjan och sportbh:n, inte bra!!! Så ska ringa till min sjukgymnast i morgon och höra. Min axeln gick ur led i oktober och sedan dess har jag gått på rehabilitering för axeln, nu har jag uppgraderat rehabiliteringen så vet inte om min sjukgymnast vill att jag ska göra grundövningarna igen eller om jag kan fortsätta på de jag har nu och om hon vill titta på den igen.

god morgon!

| Postat i:
Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig. Har varit halv vaken sedan halv nio, men har inte orkat gått upp. Det känns otroligt skönt att bara ligga i sängen och veta att man inte måste upp på direkten. Vardagslyx! I morgon börjar jag också tolv så har även då jag kan sova it lite längre och inte behöva stressa till skolan. Dock måste jag upp alldeles strax för att äta frukost och repetera inför provet. Joanna kommer förbi mig om en timme eller så efter sin körlektion så ska vi åka och käka.

Somehow still more facial expressions than Kristen Stewart...

| Postat i: My Life In Words
Jag känner redan lite värk i armarna och hur bra är inte det? Woop, woop. Nu känns det som min hjärna håller på att dö nu, har sådan huvudvärk! Usch! Så det blir så att jag får gå och lägga mig alldeles stax. Förövrigt glömde jag ringa till familjeläkaren, så det får bli i morgon eller någon annan dag. I morgon börjar jag inte förrän tolv så kan sova lite längre i morgon, men tänkte gå upp tidigt så jag hinner läsa igenom det mest inför provet en gång till. Jag känner att det här inlägget blir bara bajs, inget intressant eller något roligt att berätta. 
 
 

Jan. 07, 2013

| Postat i:
Lagar just nu mat till mig själv, sedan blir det att sätta igång pluggandet. Jag pluggade nämligen inte igår kväll utan jag var så dum och sparade allt till idag. Mycket bra jobbat! Eller inte... Aja, har några sidor som jag inte har läst än sen ska jag börja repetera allting. Det får gå hur det går i morgon.

Jag har i alla fall varit duktig i dag och tränade efter skolan. Nu har jag även börjat träna armarna. Så jag hoppas att jag har lite träningsvärk i morgon. Armarna är ett av mina största komplex och har varit det i flera år. Jag har dock aldrig tagit tag i problemet och tränat armarna, men nu känner jag bara att jag inte orkar ha tjocka armar.

Good Night And Sleep Tight

| Postat i:
Jag ligger redan i sängen och beredd på att sova alldeles strax, hoppas jag i alla fall. Jag har haft problem med att sova i ungefär en månad nu och jag börjar tröttna ur riktigt mycket nu på det. Jag har inte somnat förrän två-halv tre på nätterna och sedan ska jag upp för det är skola, men har inte kunnat prestera lika bra för jag får sådan kraftig huvudvärk och är trött hela dagarna. Dock tar jag aldrig powernaps efter skolan eftersom då skulle jag förmodligen inte kunna somna förrän tre-fyra på nätterna. Min kära mor föreslog att jag skulle kontakta min familjeläkare, så jag ska lyssna på hennes råd och försöka göra det i morgon om jag kommer ihåg.

Sista Terminen!

| Postat i:
Denna kväll kommer bestå av plugg, plugg och ännu lite mera plugg. Det är inte världens roligaste om jag får säga så, men det måste ju göras. I morgon är det även att gå tillbaka till verkligheten så klockan är nu återigen ställd på tio över sju som vilken måndag som helst. Det som är skönt är att nu börjar jag sista terminen i gymnasiet! Jag börjar se ett slut och ett mål. Det känns så otroligt skönt! Jag fick hem min studentklänning idag, vilket också känns bra då jag inte vara förtvivlad över vad jag ska ha på mig. Så nu har jag bara alla andra problem kvar så som skoluppgifter och vad jag ska göra till sommaren och hösten och framförallt vart jag ska bo. Men med tiden löser sig allt. Jag ska verkligen försöka pusha mig igenom hela den är sista terminen och vara stolt över mig själv.

Mina nya älsklingar!

| Postat i:



Träningsvärk

| Postat i: Fitspo/Träning, My Life In Words
 
 
 
Jag har sådan otrolig träningsvärk i rumpan efter igår! För efter jag var ute och gick så tränade jag lite här hemma för min rygg. Men det är bara bra att jag har träningsvärk i rumpan för jag vill ju ha en större så. Jag hoppas att jag snart har en rumpa som på bilderna! Det vore något de! Har även lite träningsvärk i låren också, men inte lika farligt som i rumpan, haha.

Shine Bright Like A Diamond

| Postat i:



Lingon, Lådvin och Långkalsonger

| Postat i:




Är hemkommen från lilla Sala nu. Det var sjukt gott med thai! Dock blev jag mätt innan jag hade ätit hälften. Vi åkte i alla fall hem till Sara efter vi hade käkat. Som vanligt blev det en hel del snack, vi spelade även ett nytt spel som Saras mor hade köpt. Det hette "Lingon, lådvin och långkalsonger" och är ett frågespel. Den som fick flest poäng är den som är mest svenne. Elin fick sedan åka som en biltjuv för att jag skulle hinna med tåget. Haha, kanske inte som en biltjuv men nästan åtminstone!

Ligger i sängen nu och funderar på att gå och sova. Är så himla trött, så ni fattar inte! Samtidigt har jag smått panik för jag vet att jag måste plugga till ett historiaprov som jag har på tisdag. Plugget får nog ändå vänta tills i morgon, för om jag börjar plugga nu kommer jag förmodligen inte kunna somna i kväll/natt.

På väg till Sala

| Postat i:




Just nu är jag på väg till Sala för att träffa Elin, Lisa och Sara. Ska äta thaimat! Ska bli så jäkla gott! Börja prata igår om att vi skulle äta det och det blev så mycket prat om det så är så jäkla sugen på det nu!! Tidigare i dag var jag ute på en pw. Det var verkligen skönt. Jag har inte tränar sedan jul för att jag har varit förkyld och sjuk. Nu när jag äntligen har kommit igång med träningen så får jag nästa lite smått panik när jag inte kan träna, haha. Ska nästa vecka komma i väg och köpa ett klippkort så jag kan simma också.




Jan. 04, 2013

| Postat i:
Jag har inte uppdaterat på en vecka nu. Har verkligen viljat gjort det men har inte haft någon aning om vart jag ska börja. Har faktiskt hänt en hel del. Eller nja, kanske inte så mycket men i alla fall.

Mamma har fått diskbråck så nu går hon med kryckor och envisas att hon ska göra allt som hon gjorde innan hon fick diskbråck. Hon åkte först upp till akuten i söndags men fick komma hem senare sedan åkte hon upp i tisdags då hon inte kunde röra på vänstra benet. Usch, jag verkligen hatar att se mamma med smärtor, när hon har ont eller när hon är ledsen. Det är verkligen hjärtskärande! Jag får dåligt samvete även fast jag vet att jag inte har gjort något.

Jag var sjuk på nyår också, inte världens roligaste. Men egentligen gjorde det inte så mycket för hade inget bestämt. Tur var att min älsk var hos mig så jag hade lite sällskap. Vi låg mest och vilade, han var hade också blivit förkyld. Vid tolvslaget tog vi oss ut till torget här i Västerås och träffade på en av hans gamla klasskompisar. Jag blir så jäkla nervös varje år när man är nere vid torget och ska kolla på fyrverkeriet, det var massor av raketer som smällde på marken. Så det enda jag tänker är att nästa gång är det väl jag som får en raket i magen eller nå liknande. Dessutom är bara massa drägg överallt på torget, eller när man är nykter så ser jag bara alla drägg som strosar omkring.

En annan sak som har hänt är art min kusins skola har brunnit och hennes klassrum har brunnit upp om jag förstod det rätt. Så hon måste gå på någon annan skola nu och min moster är så upprörd och förtvivlad över att hon måste gå på en annan skola.

Det är en del av alla händelser.