Snälla samarbeta nu bara!

| Postat i: My Life In Words
Kan min mage inte bara samarbeta med mig lite?! Orkar verkligen inte ha ont nu! Det räcker med att jag har haft det hela helgen! Jag har mått bra hela dagen förutom nu, för nu strejkar den igen. Förmodligen är det bara för att jag har suttit och skrivit en hel inlämning nu ikväll, men var ju tvungen hade inte direkt något val. Alla rester ska in senast i morgon och eftersom jag hade så ont i magen igår så kunde jag inte sätta mig och göra den då. Den är inskickad nu i alla fall och har bara lite små fix på två andra inlämningar, men det går fort och göra. Så det får jag göra imorgon för nu ska jag ta en magkatarr tablett och ta en dusch innan jag ska lägga mig.
 
Puss och hej från en tjej med magont!

Soon, very soon

| Postat i: My Life In Words
Kan fortfarande inte förstå riktigt att jag och Daniel har fått en lägenhet. Det har liksom inte riktigt smält in än och redan på torsdag ska vi skriva på kontraktet och få nycklarna. Vi ska i och för sig inte flytta in på en gång, jag ska ta studenten och sommarjobba här i Västerås innan jag flyttar och det är väl lite smått planerat att Daniel ska flytta in i slutet på maj/början på juni eftersom ha har sina sista tentor innan sommaren i slutet på maj. Samtidigt som jag är otroligt glad så är jag så sjukt nervös över allt. Jag vet inte riktigt varför, men det är kanske för att det kommer bli helt nytt. Tror jag kan prata för båda när jag säger att vi är så lättade över att vi har fått en lägenhet för det är ju verkligen svårt att få tag på en förstahandslägenhet i Stockholm. Jag har redan satt mig ner och skivit ner allt vi kommer behöva till lägenheten och det är skönt att vi redan har de stora grejerna som kostar mest så som säng, matbord, soffa, tv, bokhylla och så. Det är så skönt att vi ska flytta ihop, jag menar vi har snart varit tillsammans i två år och det här året har varit svårt eftersom han har bott i Stockholm och jag i Västerås. Det har ju blivit så att vi bara kan ses på helger och det är ju då jag har kunnat varit med mina vänner som inte bor i Västerås så del det har varit skit svårt att välja mellan, även fast ni kanske är skeptiska till att det har varit svårt för mig så har det varit det. Sen blir det jobbigt när jag vet att jag inte kommer kunna träffa den jag älskar på flera veckor på grund av att han har haft tentor och måste fokusera på skolan. Men snart så kommer vi kunna sova varje natt med varandra och det är verkligen någonting jag längtar efter.
 
Snart så
 
Så här ser planlösningen ut
 
 

Snart Sambos

| Postat i: My Life In Words
Jag har bara tagit det lugnt idag, hade fruktansvärt ont i magen igår kväll trodde jag skulle bli magsjuk men som tur är blev jag inte det. Dock tror mamma det är magkatarr igen så har tagit tabletter mot det så har inte så ont i magen för tillfället. Det var ju meningen att jag skulle möta upp Sara i natt men blev ju inte så på grund av magen och hon tog taxi hem hit så det gick ju bra ändå. Hela förmiddagen kollade vi på Keeping Up With The Kardashians och Awkward och nu på eftermiddagen har jag varit nere på stan med mammi. Hon skulle köpa en sambo-present till Dennis och Cassandra så jag följde med och sedan tog vi en fika när vi ändå var nere på stan. Det var mysigt med egentid med mamma. På tal om sambos så har jag och Daniel fått en studentlägenhet i Stockholm!! Jag blir helt till mig när jag tänker på det, vi ska skriva kontrakt och få nycklarna någon gång nu i veckan som kommer. Så spännande det ska bli! Så nu har mamma tagit upp några lådor från förrådet som jag ska kolla igenom så jag vet vad vi har och vad vi behöver köpa tills vi flyttar.

Mar. 27, 2013

| Postat i: My Life In Words
 

 
 
Idag har jag och mamma varit barnvakt till två av mina kusiner och det har i stort sätt saker att göra hela tiden när de var här. Hela förmiddagen har vi bakat och det blev helt kaoos! Så medans mamma och flickorna bakade gick jag och städa undan allt som inte behövde vara på bordet, haha klarade verkligen inte av att det var så stökigt. Efter lunch gick vi ut på en långpromenad för att få Saga att somna, men det ville hon inte riktigt så vi gick till löga så de fick leka av sig lite och så hittade vi lite tussilagon som Felicia plockade, det börjar verkligen likna vår nu!! Efter att småttingarna hade åkt hem så kom Sara hit och satte på sig sin balklänning och åh så fin hon var, blev tårögd!! Så i natt ska jag gå och möta henne så ska hon sova här.

Det går inte alltid som planerat

| Postat i: My Life In Words
Igår var det meningen att jag skulle åka till Ransta för att träffa äta och mysa hos Lisa på kvällen, men det blev inte riktigt så. Fick åka till familjeläkaren och fick sedan remiss till ortopeden på akuten för att kolla min arm. Det började med stickningar i armen och under hela dagen hade jag så jäkla ont så ringde till familjeläkarmottagningen och de tyckte jag borde kolla upp armen för jag kunde inte alls använda armen. Fick tid klockan tre hos familjeläkaren och vid tio på kvällen kom jag hem från akuten, så det var min roliga fredag. De hittade inget fel så det ända jag kan göra är att äta smärtstillande och vänta till måndag då jag ska ringa till min sjukgymnast och höra om vad hon tycker att jag ska göra och om hon vill kolla på armen. Är helt stel och det känns som att jag har tappat all kraft i armen. Det är samma arm som gick ur led för ett halv år sen så det är irriterande eftersom jag precis har fått tillbaka kraft och stabiliteten i axeln och armen. Förhoppningsvis går det över och att jag inte behöver träna upp allt igen!

Apr. 25, 2013

| Postat i:
Ligger och kollar på nyheterna på 4:an för ovanligheternas skull. De pratade om att några i SD har kallat svart hyade för jälva apor. De som sitter i SDs parti måste ju ha något fel, det är så förnedrande och de ska kalla sig själva för politiker... Blir så trött, skulle verkligen inte förvåna mig om de har lägre IQ och mindre hjärnceller än alla andra. Jag själv förstår inte hur man kan stödja deras politik. Aja, snart börjar 2 broken girls som får bli min avslutning på denna fina torsdag. Puss och kram

Finner inge ro

| Postat i: My Life In Words

Något som har irriterat mig den är veckan

| Postat i: My Life In Words
Vet seriöst inte var jag ska börja någonstans! Har varit irriterad på folk stora delar av veckan, eller det började i torsdags och sen har det bara trappas upp ännu mer hela tiden. Jag är så skjut trött på folk som har dubbel moral och på människor som uttalar sig saker om hur jag prioriterar mitt liv men inte säger det till mig. Om någon har en åsikt över hur jag prioriterar mina saker så kom gärna och säg det till mig så kan jag förklara varför jag prioriterar som jag gör! Och snälla acceptera bara hur jag väljer att leva mitt liv, var då glad över att du inte prioriterar som jag gör och låt mig göra dumma val då! Man lär sig efter sina misstag. Jag lovar jag kan ta era åsikter om mig för jag har redan varit på botten. Sen blir jag irriterad över folk som har svårt att växa upp och har svårt för att stå för sina uttalanden. Skaffa stake och väx upp för fan. Du är en vuxen människa men tyvärr så beter du dig som ett jälva barn, tror alla hellre vill bli sårad av sanningen än sårad av massor av skit lögner som gör det lättare för dig att komma ur en svår situation. Det är alldeles för egoistiskt särskilt om du precis har älskat den personen du väljer att såra. Det där med stå för sina uttalande, jag förstår verkligen inte hur svårt det ska vara att stå upp för de! Någon snäll själ som förstår det får gärna förklara det för mig, jag menar då inte att personen som förstår inte vågar stå upp för sin uttalanden utan att den helt enkelt förstår det. Jag har otroligt svårt för att vara glad mot en person som jag är irriterad på just för det tillfället, för mig fungerar verkligen inte det. Och jag förstår inte heller varför man vill låtsas om att vara ens typ bästa vän när man har någonting emot den. Nej, jag vet att jag är långt ifrån perfekt själv men eftersom det är min blogg för jag yttra mig om det jag känner för och just nu irriterad mig det jag har tagit upp nu så otroligt mycket.
 
Just nu skulle jag inte alls ha några problem att "break your face"!

Virrig? JA!

| Postat i: My Life In Words
Ååh, vad trött jag blir på mig själv!! Först väljer jag att glömma mobilen i Angelinas bil när hon släpper av mig vid biblioteket. När jag väl får tag i Angelina och hon hittar mobilen i sin bil så bestämmer vi att hon ska komma till mig och lämna den innan dansträningen, så hon kommer om ca 45 minuter. Dock fick jag av någon anledning för mig att hon skulle komma för 20 minuter sen så jag gick ut och stod där ute och väntade på henne. Stod där ute och frös i 10-15 minuter innan jag jag kom på vad klockan var, stod hela tiden och undrade varför det tog så lång tid.. Skulle lugnt behöva ta det lugnt så jag har huvudet med, är alldeles förvirrad, men det får väl bli efter studenten antar jag, vilket inte alls är lång tid kvar tills jag står där sista dagen på gynmasiet.

Apr. 17,2013

| Postat i: My Life In Words
Ååh, är så jäkla fint väder skulle bara vilja gå ut och ta en pw, men vågar inte det för mitt huvud väger bly och är förkyld. Har varken tränat eller varit ute och gått sedan i torsdags så även fast jag är förkyld så sprallar det i benen och jag vill träna. Överväger faktiskt om jag ska ut och gå i alla fall även fast jag vet att jag bara kommer må sämre i morgon och jag vill verkligen vara frisk till helgen för vi ska fira Lisa. Jag menar klockan är åtta och det är blå himmel, helt underbart! Nu börjar jag längta till sommaren också med massor av ljusa kvällar och bara njuta, ååh! Tänk att sitta ute och grilla och mysa, eller göra någonting helt annat. Försöker dessutom att plugga men det går inge vidare bra, har tankarna på allt annat än plugg för tillfället. Kollar runt på massor av kläder istället för att plugga, vilket är mycket mer roande än att plugga. Men ska försöka ta ett sista ryck nu innan det är dags för Grey's och efter det blir det att sova! Pusspuss
 

Igår och idag

| Postat i: My Life In Words
Halloo, har varit hemma både igår och idag för är förkyld som jag anade att jag skulle bli. Igår var jag somsagt till tandläkaren och hade inga hål så det är väl skönt, annars var det bra tandläkaren ville att jag skulle börja använda tandtråd och tjatade massor om det hela tiden jag var där. Sen igår så pluggade jag lite och blev klar med två saker, så nu är de ur vägen i alla fall. Idag har jag varit på informationsmöte om sommarjobbet sen har jag varit hemma och möblerat om, har fått en ny soffa. Eller nja, ingen ny soffa har fått Lasses gamla för mamma och han har köpt en ny till vardagsrummet. Annars har jag inte hunnit gjort så mycket mer ikvällm ska försöka läsa en bok som skulle varit utläst för längesedan.

Apr. 14, 2013

| Postat i:



Det här får avsluta min kväll innan jag går och lägger mig. I morgon ska jag till tandläkaren, så hoppas att jag inte har några hål!

Håller på att bli vuxen

| Postat i: My Life In Words
Jag kom hem för lite mer än en timme sedan och är så otroligt trött, tror faktiskt att jag håller på att bli förkyld. Om jag inte är förkyld nu så är det väl stora chanser att jag blir det för mamma ligger hemma och är sjuk nu. Idag vaknade jag och Daniel vid tio så låg vi och myste i sängen framför F1. Vi låg och kollade klart på kvalet som vi började titta på igår kväll/natt, vi somnade då så vi fortsatte att titta på det i morse. Vid ett mötte vi Billy och Mathilda på centralstationen så åkte vi iväg på två stycken lägenhetsvisningar. De funderar nämligen på att köpa en lägenhet i Stockholm och om det blir så kommer jag och Daniel förmodligen också bli deras inneboenden, spännande spännande. Det var i alla fall kul att gå och titta på de även fast det inte var några som vi riktigt var intresserade av då ena var ganska långt bort och det var dålig kommunikationer och den andra var hade ett för litet rum. Känns verkligen som att man börjar bli vuxen nu, lite läskigt men samtidigt så längtar så otroligt mycket till att flytta hemifrån och klara sig själv. Vi kommer troligtvis kolla på fler lägenheter om det går som det ska. Så det är det vi har gjort idag, nu ikväll ska jag försöka plugga lite och har tänkt att gå och lägga mig tidigt.

Vad händer?

| Postat i:


Vad är det som händer egentligen?! Daniel har skaffat snapchat! Han av alla personer trodde jag verkligen inte skulle skaffa det!!

Apr. 13, 2013

| Postat i:
Hello bitches! Är hos Daniel och just nu väntar jag på han för han är och duschar och det han tar ju sin egna tid när han duschar... Vi ska iväg när han är klar om han blir klar någon gång, hehe nejdå han blir nog klar till sex. Ska till Kista ett tag och kolla lite måste köpa en deo glömde ta med mig min hit. Varför vi inte har åkt tidigare idag är för att vi har haft en chilldag, varit super skönt. Kände att jag behövde det, har sovit 10 timmar i natt men är fortfarande trött. Underhåller mig med snapchat så länge Daniel är i duschen så då har jag lite sällskap i alla fall!



så fina vi är!! Puss och Kram!

Magont

| Postat i: My Life In Words
Hade fullt upp igår så hann inte uppdatera. Först tre timmar företagsekonomi och sen sista lektionen för projektarbetet. Efter projektarbetet åkte jag till farmor och farfar och vid sju hade jag arbetsintervju på donken. Får se hur det gick där. Sen gick jag ut på en promenad, vilket inte var en sån bra idé. Fick ont i magen trodde det var håll men det blev bara värre, efter jag hade duschat så hade jag så ont att jag inte kunde röra mig. Det var hemskt, det var verkligen riktiga smärtor. Idag är det bättre, har inte smärtor längre men har fortfarande ont, hoppas att det går över snart! Orkar inte ha ont i magen direkt!

Apr. 10, 2013

| Postat i: My Life In Words
Är så trött att det vattnas i ögonen och det finns ingenting jag hellre vill göra än att lägga huvudet på kudde och ta en powernap i sisådär 20 timmar och vakna utvilad. Det skulle verkligen inte sitta fel, men det går absolut inte för sig!! Projektrapporten ska in i morgon och jag diskussionen kvar, har suttit i ungefär en timme nu och bara stirrat på skärmen för jag vet inte vad jag ska skriva, hemskt! Jag trodde att det skulle bli enkelt att skriva diskussionen och det är ju bara mina egna tankar och hur jag tycker att projektet har gått, men ack så fel jag hade. Fattar inte alls vad jag ska skriva och hur jag ska formulera mig.

promenad

| Postat i:



Det var riktigt skönt att gå ut och gå. Inte för att jag rensade tankarna så mycket, känns bara som jag tänkte ännu mer den här gången, men det var fint väder och skönt ute. Ska käka upp mina knäckemackor nu sen ska jag försöka skriva lite på projektrapporten om det går.


Trögoo

| Postat i: My Life In Words
Jag tror seriöst att jag måste ha något fel för tillfället. Sitter och försöker skriva min projektrapport men det går inte nå vidare bra heller. Tidigare idag satte sig min lärare ner vid mig och gick igenom saker ungefär 5 gånger innan jag förstod hur jag skulle göra, ändå sitter jag här nu och fattar inte alls vad det är jag ska skriva. Jag skrev till och med upp allting så att jag skulle förstå senare, men nejdå min hjärna har gått på skrejk eller något liknande för den vill verkligen inte samarbeta med mig. Tror jag ska ut på en promenad så jag kan rensa hjärnan lite och förhoppningsvis kommer jag någonstans på projektrapporten efter det.

Myys

| Postat i: My Life In Words
Gårdagskvällen var riktigt mysig! Elin, Johanna, Sara och Lisa kom hit och så hade vi spelkväll, det var super längesen vi alla träffades samtidigt så det var verkligen kul. Vi alla hade massor med sjuka saker att berätta för varandra. Vi spelade med andra ord och skrattade så vi grät flera gånger, allas konstiga förklaringar och alla de dåliga gissningarna. Haha ååh, det blev en riktig toppen kväll även fast Sara och jag var sjukt trötta efter högskoleprovet, vilket förövrigt inte gick så bra men fick fler rätt den här gången än förra så jag får väl vara glad över det.

Should I be scared

| Postat i:


Undrar om min kropp bara vill skämma mig eller om det är så att kroppen vet något jag inte vet. Har nämligen flera gånger under veckan haft drömma om att jag är gravid och egentligen ska jag få min mens idag men den har inte kommit. Min mens har ALLTID kommit på lördag under dagen, med undantag idag då. Jag menar p-piller är ju inte hundra procent säker. Det återstår att se, får väl annars gå och köpa ett graviditetstest om mensen inte kommer om några dagar. Det kanske ploppar ut en bebis om 9 månader, vem vet? Nej, men det hoppas jag inte att det gör, är nog inte helt redo för barn än!

Trötter och fredag

| Postat i: My Life In Words
Kom hem tidigare i kväll ifrån Stockholm. Åkte hem vid fem så var hemma runt sex, mitt sällskap på resan fick bli en skvallertidning och en glass, såg att det var halva priset på glassarna på pressbyrån så köpten en till mig och så fick även Daniel en. Jag har som de senaste dagarna suttit och pluggat så det är inte direkt så roligt att skriva om, men bra har det gått i alla fall. Är alldeles strax klar med projektarbetet och en uppgift i engelska, har ju även pluggat en hel del matte för att jag ska kunna vara lite förberedd till imorgon då det är högskoleprovet. Ska snart gå och lägga mig, men måste förbereda lite saker tills i morgon så att jag inte behöver springa runt i panik i morgonbitti. Längtar mer till imorgon kväll då jag ska träffa mina pinglor igen!

Apr. 04, 2013

| Postat i:
Godmorgon! Jag är på väg mot KTH och ska sitta där och plugga hela dagen. Gjorde det igår också och ska göra det imorgon med. Kan ju inte säga att det är det roligaste eftersom det är liv och allt. Skulle hellre vara hemma och umgås med vänner och hitta på något roligt. Men jag får skylla mig själv eftersom jag ligger efter så mycket. Igår gick det bra och fick mycket gjort, men hoppas att jag hinner med mer idag. Något som är positivt är vädret, det börjar äntligen kännas som riktig vår nu. Så skönt!

Studentkryssningen

| Postat i:
Blev en liten paus nu på grund av studentkryssningen. Måste börja med att det var en sådan jäkla kul resa! Eller i alla fall första dagen. Igår var den inte lika kul då jag inte mådde så bra, men sånt är livet. Vi hade så otroligt kul i måndags och även fast min kväll slutade lite tidigare än alla andras så var den väldigt händelserik. Lyckades sno med mig en prislista eller något liknande, tog en keps, fick blåmärken, dansade och skrattade en hel del. Jag vet inte vad som är med mig när jag är full, men jag springer alltid och överallt. Det finns ju egentligen ingen anledning till det, förstår inte var jag inte kan ta det lugnt och gå som de flesta andra. Men tänkte avsluta här med att tacka mina fina gurkor för en riktigt bra resa och hjälpen när jag inte mådde så bra. Ni är bäst!!