I Vasaparken

| Postat i: My Life In Words
Jag kanske ska ta och skriva någonting här... Det blir nästan alltid så att jag inte skriver när det händer saker. Idag var det fest med utklädnaden i vasaparken. Vi började redan vid tio hemma hos mig, droppade in folk från klassen fram till elva sen gick vi ner till vasa vid ett. Ska dock vara hemma ikväll när de flesta från klassen ska ut, men känner att jag inte riktigt orkar. Dessutom mår jag bara illa och får ont i magen när jag dricker, det suger verkligen! Blir så irriterad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Var hos familjeläkaren igår för jag fick så sjukt ont, men det var ett helt onödigt besök. Fick ingen bättre medicin och ingenting annat vettigt ut av läkaren. Ska inte klaga, men det känns ändå så pissigt. Jaja, jag har haft en superrolig dag i alla fall och jag är helt klart nöjd med den! I morgon blir det ett besök hos frisören, kan inte längta ner just nu för att få fint hår igen!

Inte en så pigg tjej

| Postat i:


Är hemma nu efter en mysig kväll med tjejorna. Alla vi är glada över att Maria åkte ut från lets dance eftersom vi inte tyckte hon höll måttet med de andra. Tyvärr är jag mindre glad över att min mage lever ett eget liv, har så ont nu att jag nästan vill gråta. Och det är verkligen inte kul! Ska ta mig till badrummet och tvätta bort sminket sen blir det sängen. Jag är jätte rädd att magen inte kommer bli bra till studenten och nu alla fester innan. Allt jag vill är att det ska vara bra! Jaja, man får inte allt som man vill men ska göra mig iordning för att sova nu så god natt på er!

FREEDAG

| Postat i: My Life In Words
Förkylningen är så mycket bättre! Det känns asbra! Ska försöka vila så mycket jag kan i helgen så jag blir frisk tills nästa vecka. Då kommer det vara ett fullspäckat schema med grillningar, middagar utgångar och massor av annat roligt så jag kommer vägra vara sjuk nästa vecka! Ska ta kort i helgen på min kvällsklänning till studenten så ni får se hur den ser ut. Ikväll blir det lets dance mys med Jennifer, Emma, Joanna och Angelina och i morgon ska jag och mami gå på stan. Lite mor och dotter tid. Juste! Jag måste bestämma med min broder också vad vi ska köpa i morsdagpresent eftersom det är på söndag. Vi brukar alltid gå ihop och köpa någonting, vi har lite funderingar men inte bestämt vad vi ska köpa så det återstår att se. 

Magen spökar

| Postat i:


Min mage har spökat hela kvällen och jag är rädd att magkatarren är på väg tillbaka. Tänker faktiskt bärga att magkatarr igen! Orkar inte. Egentligen ska jag sluta med min medicin imorgon för då har jag ätit i två veckor, men vet inte riktigt om jag vågar eftersom den spökar nu. Tog i alla fall en födelsadagsfika med Sara och så fick hon min present jag hann köpa. Det var riktigt mysigt! Sen har jag läst på all filosofi jag har tills imorgon då jag inte hade någon ork till att läsa igår. Nu blir det sängen och ska försöka bli friskare tills imorgon då det är dansträningen igen.

May. 23, 2013

| Postat i:
Att sova bort febern gick inte riktigt så jag missade dansen idag också. Jäkla skit! Har ont i varenda kroppsdel, men ska ta mig till skolan för att höra på projektredovisningar och det tycker jag att jag ska klara av i alla fall. Ska ner och köpa en present till Sara också som fyller år idag! Har inte så mycket mer att säga, är irriterad över att jag inte mår bra och jag vill inte vara sjuk just nu! Ska försöka trycka i mig lite mat innan jag ska åka till skolan.




Jobbdagen

| Postat i: My Life In Words
Jobb idag då och jag har mått helt uselt, men kunde inte sjukanmäla mig. Så jag arbetade mig igenom 9 timmars jobb sen åkte jag direkt hem. När jag klev in i mitt rum låg ett paket och inte vilket paket som helst utan det var paktet som min klänning till studentkvällen låg i! Den passade nästan helt perfekt, var lite stor men skulle inte kunna ha en storlek mindre. Jag ska ta kort på den sen och lägga in bilderna här. Nu på kvällen har jag pratat med mitt hjärta i tollen i två timmar. Haha, helt sjukt längesedan vi pratade så länge men det var kul. Mamma kom även hem från vårruset och så gav hon mig några saker av de hon hade fått, höhö. Efter Grey's nu ska jag försöka läsa lite filosofi som jag aldrig gjorde igår, sen blir det sängen! Har lite feber så måste försöka sova bort den för ska träna på utklädnadsdansen i morgonbitti och jag missade redan en träning i dag eftersom jag jobbade så har inte tid med att missa en till träning.
 
Skittråkiga bilder men det ända jag har att komma med nu.

Vuxengöra

| Postat i:


Har gjort vuxensaker efter jag kom hem från skolan, så jag bör få några vuxenpoäng! Jag har städat, dammat och tvättat. Fast jag har fortfarande inte hängt tvätten än... Ska göra det efter inlägget sen måste jag ta bort nagellacket för ska jobba imorgon. Så klockan är ställd på tjugo i sex, och jag som inte är någon morgon människa. Förövrigt har jag varit irriterad hela eftermiddagen och kvällen, hoppas jag inte är på samma humör imorgon för då lär det bli en lång dag. Ska avsluta den här kvällen med att läsa lite filosofi innan jag ska sova!

Egoboost

| Postat i: Allmänt, Citat
 
 
 

Awesome day

| Postat i: My Life In Words
Det går bra med uppdateringen märker jag... Idag har det varit en super fin dag, dock valde jag helt fel kläder. Hade på mig svarta jeans och en långärmad, STORT misstag! Men det var mest för att jag inte sov hemma inatt så hade inte så många valmöjligheter. Jag och Emma lånade hennes mormors lägenhet för att titta på hockeyn, men vi tittade bara första perioden sen blev vi för uttråkade. Roligt att Sverige vann i alla fall! Idag har vi planerat en del i klassen och några har gjort en slutspurts-kalender. Det är nästan bara massor av roligheter kvar nu! Efter skolan var det dansträning utomhus och alla var nog nära på att löka sönder om vi inte gjorde det. I stortsätt har jag spenderat kvällen hos Jennifer med henne och Joanna för att skriva klart ett arbete som vi ska ha presentation om i morgon. Tyvärr ska det inte bli lika fint väder resten av veckan, men hoppas att det blir någon mer fin dag till helgen eller något om det ska vara dåligt väder nu i veckan. Jaja, bättre dåligt väder nu än på studentdagen! Jag har heller inga bilder att lägga upp så det blir ett ganska tråkigt inlägg. Pusspuss!

Halv åtta hos mig

| Postat i: My Life In Words
Skrev ett inlägg igår via mobil appen men det ville inte publicerars. Igår var klassen och kollade på när Angelina och Joannas grupp tävlade i disco sm som är här i Västerås i år. På kvällen var jag hembjuden till Sara för halv åtta hos mig, fast hos Sara då. Hon hade ett italienskt tema och det var riktigt gott! Till förrätt fick vi bruschetta och till varmrätt hade hon lagat pasta med vitvinssås och skaldjur till. Åt för första gången musslor! Till efterrätt var det vitchokladmousse med hallon. Åkte hem med sista tåget redan vid nio tyvärr för att jag är förkyld osv. I dag mår jag mycket bättre och det kan väl beror på att jag har svettats sönder i natt. Vaknat flera gånger av att ha varit helt blöt. Haha, riktigt äckligt! Så det blev en dusch nu på morgonen, ganska förstårligt.
Invigningen
Fina FLOW
Välkomstdrinken
Förrätt - Bruschetta
Varmrätt - Pasta med vitvinssås och skaldjur
Efterrätt - Vitchockladmousse med hallon

Sista provet

| Postat i:



Sista gymnasieprovet är klart och det känns så skönt! Inte för att jag tror att det gick så bra, men det är avklarat i alla fall.

Bara blivit värre

| Postat i: My Life In Words
Har krigat mig igenom hela dagen på grund av förkylningen. Det har bara blivit värre och tror faktiskt att jag kan ha fått feber också, men jag ska kriga mig igenom den här veckan. Annars började dagen med träning till utklädnadsshowen, dock var det bara hälften av klassen som kom.Tycker det är tråkigt när det är så många som är så oseriösa. Men i alla fall var vi ute och tränade eftersom det var fint väder och så fick vi mer utrymme att träna på än små klassrum. Dagen har annars bara rullat på, har mest försökt att överleva ungefär. Nu i kväll är sista pluggdagen inför provet i morgon. Tyvärr orkar jag inte ens försöka, det kommer ändå bara gå åt skogen och jag är alldeles för förkyld för att orka plugga. Dessutom är det i fek vi har prov så det gör mig ännu mer omotiverad för jag vet att jag inte kommer kunna få något bra betyg i ämnet. Men ska försöka ta ett sista ryck och försöka lära mig någonting.

Min typ av humor

| Postat i:


Förmodligen sant!



Haha, ååh! Jag vill också göra så!

Duschen nästa

| Postat i: My Life In Words
Vet nog varför jag var grinig igår.. Har nämligen blivit förkyld.. Inte direkt vad jag ville skulle hända nu. Jag har ont i halsen och i huvudet, jag börjar även bli lite täppt i näsan. Råkade även somna när jag kom hem, inte bra!! Jag kommer ändå förmodligen kunna somna ikväll för jag är så trött, men det är ju så att jag behövde plugga. Vaknade som tur var efter en halvtimme så har hunnit med och gjort lite i alla fall. Nu på kvällen har jag pratat med Daniel i en timme i stället för plugget för känner att jag inte orkar någe mer för dagen. Jag ska släpa mig in i duschen efter det här inlägget och sen kanske det till och med blir en nattmacka. Jag vet, det är inte alls bra och äta någonting innan man ska sova men är verkligen sugen på någonting så en macka är nyttigare än glass eller så. Dessutom förstörs min sovmorgon i morgon på grund av att vi ska träna på vår utklädnadsshow, och för tillfället vill jag bara sova ut! Det spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig för jag är ändå inte den som är pigg på morgonen. Det känns som att allt blir helt osammanhängade just nu, men jag orkar inte läsa igenom det jag har skrivit så det får bli som det blir. Puss och hej!

Har inte hunnit med hälften

| Postat i:
Trött, kinkig, gring och nedstämd är bara några av de "känslor" som jag känner av just nu. Ska ta och sova, men för mycket snurrar runt i mitt huvud. Ingenting som är värt att ta upp, det mesta är bara små skitsaker. Imorgon kommer det bli en lika påfrestande dag som idag. Det känns som jag inte har hunnit med hälften av alla saker som jag hade hoppats på att hinna med. Och ändå har jag i princip suttit sen jag kom hem till tio och pluggat utan större pauser. Jag har känt av magen nu på kvällen också, men har precis tagit en tablett så det ska väl gå över snart. Men nu blir det sängen för min del, puss puss!

Tråk med tvätt

| Postat i: My Life In Words
Jag hade två saker jag skulle göra idag efter skolan, men tror ni att jag har gjort det? Nej! Den första saken var att sätta över pengar på mitt konto eftersom jag fick lite pengar när jag fyllde år och orkar inte gå med lösa kontanter. Jag var till och med nere på stan för att jag skulle göra det, men glömde helt bort det efter jag hade kollat på kläder. Den andra saken jag skulle göra var att ringa till hagaängs äldreboende och prata med min chef och komma överrens om en ny tid för introduktion, men det blev inte heller av. När jag kom hem så satte jag mig på en gång mer att revidera mitt projektarbete och när jag väl kom på att jag skulle ringa så var klockan redan över halv fem. Jaja, nu får jag göra de imorgon.. Det positiva är väl att jag satte mig och reviderad projektarbetet och är klar med det. Nu har jag gjort klart 2 av 5 saker jag måste bli klar med den här veckan. Har faktiskt lite vuxengöra att göra också.. Det är så roligt att tvätta. Brukar faktiskt vänta tills tvättkorgen är helt full innan jag tvättar, oopsi... Fast det får bli senare eller imorgon kanske, höhö. Jag ska i alla fall sätta mig och titta på en dokumentär om Lasermannen nu, faktiskt lite spännandePuss och kram!

Inte lika tråkigt som jag trott

| Postat i: My Life In Words
 
Jag var inloggad hela gårdagen för att jag hade planerat att skriva någonting, men så blev det inte riktigt. Hade dessutom inte så mycket att skriva om, gjorde i stort sätt ingenting och tänkte inte heller på något speciellt. På dagen satt jag ute med mamma i solen och njöt, dock var det molnigt och blåste en hel del när solen var i moln. Det var egentligen meningen att jag skulle plugga igår men tyvärr blev det inget pluggande överhuvudtaget. Jag öppnade inte ens dokumenten eller tog fram papperna som jag behövde för att plugga, så det har ju resulterat till att jag har mer plugg att göra idag. Dock ska jag iväg på kalas om en timme och fira min kusin som fyller år så pluggande får vänta tills jag kommer hem. Roligtroligt... Jag trodde faktiskt att den här helgen skulle blir extremt tråkig eftersom jag inte ha haft några planer och jag har inte kunnat följa med kompisar på fester, men den har faktiskt inte varit så tråkig den har varit lugn och skön. Visst skulle det har varit roligare att hittat på någonting osv. men är förvånad över att jag inte har blivit för uttråkad.

Avis

| Postat i:
Ligger i en nybäddad säng och ska väl snart sova är super trött. Dock är jag avis på alla som är ute och festar, skulle också vilja göra det. Jaja det finns inget att göra åt det, jag får fortsätta äta min medicin så magen blir bra. Så ni som super ikväll kan ju göra det för mig också, hehe. I morgon ska jag försöka sätta mig med plugget, men det orkar jag inte tänka på nu. Har förövrigt inte gjort så mycket i kväll förutom att tvättat, bäddat rent och tittat på 4:an hela kvällen.


Puss och godnatt! Hoppas ni inte dricker er för fulla i natt!

Presenter och magkatarr

| Postat i: My Life In Words
Hello, det har inte blivit något skrivade de senaste dagarna, men har haft fullt upp och inte alls mått bra. Det började redan i onsdagskväll när vi förade hemma hos Billy då jag började må så jäkla dåligt! Jag hade bara druckigt några cider, men det kändes som jag var så jäkla packad så Daniel och jag åkte hem redan halv tio. Tråkigt jag vet, men mådde så otroligt dåligt. Hos Daniel så tände han ljus och så myste vi bara och jag fick min present av han som var en ring med ett litet silverhjärta på, så himla fin! Är lite smått kär i den, haha. Igår när jag vaknade upp hade jag fortfarande ont i magen, men var tvungen att ta mig hem eftersom min släkt skulle fira mig. Under kvällen blev det ännu värre och i natt vaknade jag först upp vid två med världens magsmärtor så Daniel fick gå och hämta mamma så fick jag några tabletter och jag kunde somna om efter det. Nästa gång vaknade jag fem, halv sex och smärtorna hade kommit tillbaka och jag kunde knappt gå till toan. Försökte få tag i bemanningstjänst för att sjukanmäla mig eftersom det var meningen att jag skulle jobba idag, men de öppnade inte förrän halv sju. Efter jag hade sjukanmält mig så ville min mage inte något mer och sprang till toan. Mamma ringde sjukvårdsupplysningen och vi fick åka till akuten. Det var inget folk där så det gick rätt fort. Vi var där i tre timmar sen fick vi åka hem, jag fick ta en "cocktail" som var någon blandning av bedövning och något hjälpande innan vi fick åka och nu har jag fått utskrivet medicin som jag ska ta i två veckor. Hoppas i alla fall att det blir bra nu. 
 
Gosemys!
Min fina ring!

It's my birthday!

| Postat i:



Min broder och jag när vi var små!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! 19 Barre nu då! Ett år kvar tills jag blir tjugo, haha. Det verkar trots allt som att det kommer bli en fin dag ändå, hoppas det håller i sig hela dagen. Senare i dag ska jag somsagt till Stockholm och på kvällen skulle vi ut så der ska bli kul! Just nu är det restdag/friluftsdag i skolan så ska fortsätta med att göra ingenting, hehe...

Maj 07, 2013

| Postat i: My Life In Words
Det känns verkligen som att jag inte har hunnit med någonting idag sen jag kom hem. Men faktiskt har jag hunnit med det mesta bara att det inte har varit det viktigaste, så nu sitter jag här och ska förska plugga på en muntlig sak tills imorgon men jag orkar inte ens börja läsa om det. Känner lite att det får gå som det går, har ingen riktig motivation att anstränga mig till det yttersta. Annars då, jag har varit på praktiska och fått en fotkur av Lisa så nu har jag fina bebismjuka fötter. Det blev lite jobbigt när hon skulle fila eftersom jag är kittlig, men det gick helt ok i alla fall. Sen har jag varit ute på en pw med mamma i det fina värdet som har varit idag. Har nästan svettats sönder ju! Men ska inte klaga alls, det är skönt och snart sommar! Hörde också att det ska bli sämre väder i morgon och till helgen, så det är bäst att passa på och njuta av solen så länge. Något annat positivt är att det bara är en månad kvar i skolan. Jag tycker faktiskt att det är lite små pirrigt även fast jag har jobb och läget under kontroll för tillfället, men i alla fall så känns det pirrigt. En till positiv sak är ju att det är min födelsedag imorgon, vilket betyder att jag blir 19 barre!! Så jäkla awesome. Haha, eller inte.. Ingenting speciellt som händer det här året, men det är väl alltid kul att fylla år. Så i morgon ska jag till Stockholm och fira där med Daniel och så sen på torsdag ska jag fira med min släkt. Tyvärr, kom jag på att One Direction har konsert i Friends arena i morgon så det kommer förmodligen vara mer smockat än vanligt i stockholm och på tågen, så blev inte lika pepp på att åka dit. Inte för att jag har någonting emot det över huvudtaget utan det är bara så att när jag har PMS (som jag har nu) har jag inte samma tålamod på saker och ting dessutom får jag ibland lite smått panik när det är trängsel, men det ska bli kul! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något hittar vi nog allt på. Ska försöka plugga nu!
En månad kvar!
Fina fossingar!

Intensiv Dag

| Postat i:
Som jag trodde så blev det en intensiv dag. Jag kom hem för lite mer än en timme sen, så har duschat och ätit lite och så. Nu ligger jag i sängen och ska sova snart, så jäkla skönt det ska bli. Det gick bra i dag i alla fall och det har varit mycket att ta in men det ska nog gå. Där jag ska jobba på verkar som ett bra ställe och jag tror jag kommer trivas där, så det är bra! Hon son jag har som handledare är min kompis kusins fru, lite långsökt men det var lite kul att vi hade en gemensam som vi känner. Det är ju inte så ofta det händer. Men nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag!

Happyhappyhappy

| Postat i: My Life In Words
Åååh, shit vad glad jag är!! Kan knappt beskriva hur glad jag är! Helt underbart! Inte nog att jag fick världens finaste presenter som jag är så glad över så ni förstår inte, så tittade jag vad jag fick på högeskoleprovet nyss. Jag höjde mig med nästan dubbelt så mycket. Förra gången fick jag 0.35 och nu fick jag 0.65! Kan knappt tro det själv, helt otroligt. Är i chocktillstånd! Det här betyder mina vänner att jag har stora chanser att komma in på arbetsterapeut utbildningen på KI till hösten! Det är ju inte spikat än att jag kommer in där, men hp ligger på 0.5 så jag fick mer än det i alla fall! Jisses vad glad jag blev när jag såg resultatet. Det betyder ju att all tid jag la på matte under påsklovet lönade sig! Nu kommer jag kunna somna glad så puss och godnatt!

Jobba i morgon!

| Postat i: My Life In Words
Ligger och grubblar lite över imorgon och har lite smått ångest. Jag ska på introduktion imorgon efter skolan från tre till nio så det blir fullt upp imorgon. Har lite ångest över hur jag ska klara av dagen, jag brukar inte vara den som är är jätte taggad inför saker efter en skoldag på måndagar och det kommer vara en hel del nytt som jag ska ta in. Får hoppas att det går bra ändå och att jag hänger med på allt. Jag får ju pengar för det också så just nu är det gör som det hela lite bättre. Pratade för någon dag sedan om jobb och pengar vid matbordet så uttryckte sig mamma "king is cash" så sa jag att det var "cash is king", mamma svarade "jaha, är det så man säger!". Haha, det är inte lätt att bli äldre och försöka hänga med i svängarna. Men måste avrunda här för ska hoppa in i duschen och göra mig iordning för alla mina fina flickor kommer till kvällen!

Confused

| Postat i: My Life In Words
Jag vet att jag vill skriva någonting men jag vet inte vad. Vill skriva av mig och det känns som att jag har mycket att skriva om, men jag vet inte vart jag ska börja. Det blir bara för mycket och det blir kaos i mitt huvud. Är så jäkla glad, men samtigt ledsen och nedstämd. Dessutom är jag trött och hungrig också, så känner inte att jag orkar ta tag i allt jag vill skriva om. Måste gå och laga mat, men jag vill skriva först men är för hungrig för att komma på vad jag vill skriva om först. Det är för komplicerat, vet inte vart jag ska börja någonstans. Värlsta i-landsproblemet jag vet, men nu får det bli så. Känner att jag inte kommer någonstans med det här inlägget, kan ju bara konstatera att jag är förvirrad...

Bara för bra!

| Postat i:



















Onsdagskväll

| Postat i: My Life In Words
Precis efter förra inlägget jag skrev åkte jag och mamma iväg till Erikslund för att kolla på klänningar. Dock hittade jag ingen som jag riktigt vill ha så får väl fortsätta leta efter den perfekta... Jag ska ju till Stockholm i morgon ett tag så kanske hinner med att leta efter någon då. När vi kom hem igen gav jag mig ut på en promenad, blev på träningshumör efter att mamma hade berättat att hon hade tränat och så. Så kände att jag ville ut på en pw, sen var det ju så fint väder också. Just nu sitter jag med proppfull mage efter att vi har ätit tacos och väntar på att min tvätt ska bli klar så jag kan hänga upp den. Har planerat att inte göra någonting ikväll förutom att bara titta på tv:n. Är redan jätte trött så skulle nästan kunna gå och lägga mig nu, men det går ju inte för sig eftersom det är Grey's ikväll!! Aja, nu ska jag fortsätta att inte göra någon nytta, pusspuss

Valborg

| Postat i: My Life In Words
Blev aldrig någon uppdatering igår för jag var med vänner hela dagen i princip. De ända gånger jag satt vid datorn var i skolan och sedan när jag skulle fixa till två uppgifter och skicka in de. Nu har jag inga rester kvar i alla fall och det känns mer än skönt! I alla fall så spenderade jag gårkvällen med Emma och Jennifer hos Emmas mormors lägenhet som hon så snällt hade lånat ut till oss. Vid tolv så skjutsade jag ner de på stan för de skulle fest och sedan höll jag mi vaken tills jag skulle hämta de. Jag orkade inte hänga med på grund av magen och kände att jag inte rikitgt ville riskera någonting nu när det är på bättringsvägen. Så såg natten ut för mig och idag har vi bara slappat.